- 11 Nisan 2007
- 82.982
- 481.572
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah vallaKahvaltıyı hazırladım adamı işe gönderdim ben orucum oğlan yatıyor kayınvalidem kahvaltıda. Çamaşır vardı askıda onları topladım eve sereceğim dışarıda kar var yatakları topladım an itibariyle
Dinlen bugün yorma kendini geçmiş olsunNamazdan sonra tesbihlerimi çektim
1000 istiğfar 1100 tevhid. Hiç tadım yok belim zaten iyi değil boynumda ağrıdı tesbihi çekerken. Biraz yatıcam sonra işler artık.
Sürünerek sahur yaptım ilaç içim dedim onuda unuttum
Babaannem rahmetli olsa dilimden dağlara taşlara demişti dili sürçtüğünde böyle derdi hepUyanmışken yazacağıma yanmışken yazmışım Allah korusun
Aaa tamam iyice bi düşüneyim deUcanSupurge ödev sırası sende bugün.
Etiket sorun olursa söylersin.
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Ayla-
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
Nikinik
Devitamini
Birtekefem
N nnnadal
Babaannem rahmetli olsa dilimden dağlara taşlara demişti dili sürçtüğünde böyle derdi hep
Aaa tamam iyice bi düşüneyim de
Bonus bonusum başardım evdeki bütün bebek kıyafetlerini çıkardım. Yengemler yardım etti tabi yoksa günler sürerdi
Bazılarını Kızılay kutusuna, bazılarını tanıdık çocuklara, lekeli ve eski duranları da çöpe attık.
Amin canım sırada benim kıyafetlerim varMaşallah maşallah Allah kabul etsin.
Sırada neresi var
Gönderdim ödeviAtomumu parçalıycaz ne düşünücen acaba
Oh ne güzel olmuştur ferah ferahBonus bonusum başardım evdeki bütün bebek kıyafetlerini çıkardım. Yengemler yardım etti tabi yoksa günler sürerdi
Bazılarını Kızılay kutusuna, bazılarını tanıdık çocuklara, lekeli ve eski duranları da çöpe attık.
* Birçok yöntem var internette en etkilisi ısıtılmış tencerenin altına yağçöz sıkıp ortamı terkedip 10 dakika sonra temizlemek Bu yöntemi deneyecekler için lütfen zehirlenmeyin ve uzaktan sıkın sıçrama yapabilir.
15 Şubat ödevi
Yanan tencere altı temizlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
Feslegen Kokulu Nane
mavidelisiii
malipina
@morkagit
Ayla-
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
Nikinik
Devitamini
Birtekefem
N nnnadal
Ve Nego
Örnek video ektedir
* Birçok yöntem var internette en etkilisi ısıtılmış tencerenin altına yağçöz sıkıp ortamı terkedip 10 dakika sonra temizlemek Bu yöntemi deneyecekler için lütfen zehirlenmeyin ve uzaktan sıkın sıçrama yapabilir.
15 Şubat ödevi
Yanan tencere altı temizlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
Feslegen Kokulu Nane