- 11 Nisan 2007
- 82.984
- 481.584
Allah razı olsun beni düşündüğün için ❤❤❤❤❤
❤ taşınmak zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun beni düşündüğün için ❤❤❤❤❤
Zannedersem 4 te kalkıp temizliğe başladınDip köşe temizlik yapmaya çalıştım
Bütün halıları fırçalayıp balkona astım havalanıyor
Bütün evin dip köşe tozunu aldım (ayna,kapı,objeler vs),süpürdüm,sildim (Koltuk,mobilya çekmeli)
Antrede ki dolabı çektim altını sildim,üstündeki kutuları düzenledim
Çamaşır makinesini çektim altını süpürüp sildim
Havlu ve pas pas koyduğum dolapları düzenledim
Sofra örtüsü,mutfak havlusu,kavanoz koyduğum yeri düzenledim
Çamaşır astım balkona
Banyo ve wc temizledim,çöpleri değişti,havluları değişti,yedek tuvalet kağıdı,kağıt havlu asıldı.Banyo paspası değiştirildi
Bir kaç eşyanın yerini değiştirdim
Kuşların kafesini eşim temizledi
Yemek yaptım
Sabah yoğurt mayaladım
Tesbihlerimi çektim
Hatırladıklarımı yazdım.Mis gibi oldu ev çok şükür. Hafta içi kar yağmazsa camları silicem.
Bu arada her gün dolap içleri vs düzenlemem gereken yerleri de düzenledim,onları da yazarım bir ara inşaallah.
Yarın canlı dersler başlıyor,gazamız mübarek olsun
Halılar havalansın,eşim serer artık bir zahmet
Tam tersi bugün uyudum,bana göre çok geç kalktımZannedersem 4 te kalkıp temizliğe başladın
maşallah sanaaa tüü tüü tüüTam tersi bugün uyudum,bana göre çok geç kalktım
Hangi tesbihi okuyorsunuz canım?Bonus biz eşimle tesbihat yapıyoruz. Ragaip kandiline kadar. Dün başladık. Ondan sonra katılmak isterim bende size inşallah.
Bugün iş yapmadım sayılır. Bulaşık yemek işlerini yaptım. Alışverişe gittik onları yerleştirdim. Salona süpürge tuttum.
Bende dönmek üzereyim sıkıntı değil üzülünce kilo alan biri olduğum için gıcık oluyorumOh yarasın kuzuma
Olalım kuzum ben gene o ilk kiloma geri döndüm çünkü
Bazlama mııı,tereyağ da sürdünüz müü küp peyniri de koydunuz muuuBugun yaptıklarım
Kahvaltı hazırladım topladım bulasıkları elimde yıkadım
Yatakları topladım evi havalandırdım
Evi süpürdüm dip köşe
Vileda yaptım
Toz aldım
Tuvaleti,banyoyu yıkadım,dusakabini temizledim
Hamur yoğurdum bazlama yaptım yedik bulasık çay falan işte. Mutfagımı topladım şimdide kızımı uyutup bi kahve içeriz
Mis gibi zaten evin maşallahGünaydın hanımlar
Pek bisey yapasim yok nevresimleri degistirip camasir katlarım yenilerini yikarim yemek yaparim ödevi yaparim biraz ders calisip spor yaparim sonra otururum herhalde
Tiz kellesi vurulaHalı fırçam hala yok
Halı fırçalama ödevini yapmışım öpme sarılma on yüz bin kere yapılıyor bizde1. 14 şubat sevgililer günü ödevi
herkes yanındakine sarılsın.
yalnızsa şu an aynada kendini öpsün. zorunlu
2. oturduğınuz odanın yada ihtiyacı olan odanın halısın fırçalama
3. herkes yatmadan önce mutfak lavabosunu parlatıp tezgahı silecekkkk
Pek sevdin,yaptın mıçılgın ödev
Öptün müEvde misafirlerim var. Gideyim de yengelerimi öpeyim
Teşekkür ederimmaşallah sanaaa tüü tüü tüü
Ne pişirdinAy sevgililer günü diye kocamın sevdiği yemekleri yapim dedim hepte zahmetli seviyomuş daha yeni çıktım mutfaktan
Ben her duyguda kilo aldığım için tabiBende dönmek üzereyim sıkıntı değil üzülünce kilo alan biri olduğum için gıcık oluyorum
Yarın start veriyorum o vakit
hunharca hemdePek sevdin,yaptın mı
Hangi ödevihunharca hemde