- 10 Mayıs 2019
- 4.017
- 11.067
Hahaha o kötü valla zaten yeteri kadar kabarık bi göbek varkabarırsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha o kötü valla zaten yeteri kadar kabarık bi göbek varkabarırsin
benimki de masal anlatiyor güya ama iki cümle söyleyip gidiyo nerde kaldim diye soruyo bideBenimki de daha uyumadı süpürgenin parçalarıyla ev süpürüyor
Bende yıkamadan yatıyordum bide yıkanıyor muydu
Bende mayalandım hadi iyi geceler herkese arkadaslar yarın aksam görüşürüz sabah internet yok giremiyorumBen yumurtalandim diziye bakıyorum :))
Bende mayalandım hadi iyi geceler herkese arkadaslar yarın aksam görüşürüz sabah internet yok giremiyorum
Sabaha hepimiz poğaça gibi kalkicaz birimiz maya birimiz yumurtaBende mayalandım hadi iyi geceler herkese arkadaslar yarın aksam görüşürüz sabah internet yok giremiyorum
Dizi izliyordu galiba ama reklam çıktı :)Bu paw nerde bitmedimi red room
Helloo kızlar nasılsınızzz mayayı yüzünüze nasıl sürüyorsunuz kaçtır görüyom maya muhabbetini yaş mayayı direkt ezip mi sürüyorsunuz bir de buzlugumda duruyo mayalar çıkarıp çözdürsem sürsem bişey olur mu saçıma kuru maya sürerdim ama yüzüme hiç maya sürmedim kaç dk bekletiyosunuz
Süpürge kelimesini görünce benden mi bahsetmişler diye dikkat kesilmemBenimki de daha uyumadı süpürgenin parçalarıyla ev süpürüyor
Sağol bonuscum teşekkür ederim sürülcek kıvamda sürecem yani bişey katmama gerek yok çok katıysa birazcık su anladım. İntte görüyodum 5 yaş gençleştiren maske diyeYaş mayayı aynen dondurucudan çıkarmıştım ertesi gün sürdüm. Çok az suyla ezdimki sulu sürmek zor oluyo çamur gibi olunca iyi oluyo.
Kuruyunca yıkamak lazım az çok kalınca tahriş eder her maske gibi.
Saçada aynen sürüceksin streçle sarabilirsin temiz olur biraz bekletip yıkanıcak işte
cok bekletmeyin o zaman sabaha 10 yasinda kalkmayinSağol bonuscum teşekkür ederim sürülcek kıvamda sürecem yani bişey katmama gerek yok çok katıysa birazcık su anladım. İntte görüyodum 5 yaş gençleştiren maske diye
Sağol bonuscum teşekkür ederim sürülcek kıvamda sürecem yani bişey katmama gerek yok çok katıysa birazcık su anladım. İntte görüyodum 5 yaş gençleştiren maske diye
cok bekletmeyin o zaman sabaha 10 yasinda kalkmayin
Ahtapot ruhlu nego çünkü tek olursa boşluğa düşerNe okuyorsun? Ben iki kitap birden okuyorum yine çünkü neden olmasın,kurt var içimde
Bende yapıyordum ama kıl köklerini canlandırıyor diye okumuştum sonra ara verdim sen öyle bişey duydun mu hiçO kadar beklentiye girme demiycem suna dumankaya hep der düzenli yapılınca çok etkisi varmış.
Çok çok az su koy ama