- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
Madem öyle olsun kırmayayım seni. Kafam dolu sadece :))Tembel değilsin senin kafan dolu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Madem öyle olsun kırmayayım seni. Kafam dolu sadece :))Tembel değilsin senin kafan dolu.
Beğenmedin mi türk klasik ilk okuduğum dokuzuncu haticeye koyusuydu ve bence çok basit ve güzeldi sonra huzur okudum ahmet hamdinin o günden sonra bur daha ahmet hamdi okumadım demek istediğim eğer beğenmediysen ya zamanı değildir ya zamanı geçmiştir başka kitaba geç en iyisiSorun belkide tek kitap okumaya çalışmamdadır kürküne tükürdüğüm madonnayı okuyodum sözde
Kaç sayfa okudunKürkürmü çıkarayım hele sen dur
Ajda gibi olmamayı tercih ediyorum ZeynepBende sevmiyorum kokuyu ama sonunda Ajda Pekkan dan genç olmak var
Bahane yok bam bam bamNego ben tembellikten gelemiyorum.
Allah razı olsun canım,be güzel insanlar kazandımSüt pişene kadar yasini okudum bonusun annesi için negonun babası için kabul olur inşallah
Eşimi cuma için kaldırdım gelirken pazar alışverişi de yapicak
Çocukları doyurdum ufaklığı uyuttum kızı banyo yaptırdım
Şimdi eşim gelene kadar buzdolabını silmeye gidiyorum
Sen hanımellerin şu beyaz çikolatalı limonlu bisküvisini yedin mi? Çok güzel hacı ben yedimİlaçtan sonra kalktım dünden yemeğim vardı çocukları yedirdim
Mutfağı topladım makineyi çalıştırdım.
Şu an karamelli tavuk göğsü yapıyorum muhtemelen gece maske sıfatımdayken yiyeceğim
WC ve vileda işini yapabildi sadece. Cam geçmiş olsun ptesine kaldı. Salonu da yarın hallederim artık.Yaptığım işler
Alezi diktim, çarşaf değiştirip yatağı düzelttim
Mutfak dolaplarını dıştan sildim
Ocağı, aspiratörü ve tezgahı sildim.
Mutfağa süpürge ve vileda yaptım.
Koridora süpürge tuttum.
Bulaşık Mak doldurup açtım
Yapmayı planladıklarım (inşallah)
Salona süpürge takmak
Oturma odasının camını silmek
Misafir tuvaletini temizlemek (detaylı olarak)
Viledayı temizlemek
Mutfağı topluyorum 15 dk süre verim kendime
Bakımı kaçta yapıyoruz
Ben sürüyorum bana bişey yapmıyo ama her cilde iyi gelmiyo kızartıyo bazılarını dirseğin iç kısmına ince deriye azcık bi sürüp denesene kızarmazsan olurAloe vera jelini direk sürsek oluyomu biliyomusun?
Büyük bi tane vardı da yaprakları kötüleşmişti ayırdık ama sağlam içleri ziyan olsun istemiyorum
Ben sürüyorum bana bişey yapmıyo ama her cilde iyi gelmiyo kızartıyo bazılarını dirseğin iç kısmına ince deriye azcık bi sürüp denesene kızarmazsan olur
Hiç yapmadım öyle ben direk yaprağı bıçakla kesip yapıştırıyom her yerime sürüyomÇırpın mikserde falan diyolar
Bilmem ki belki de budur ben direk kullanıyorum haldır huldur
Ben maya yapcam bugun. Benim internette sıkıntı var aksam girebiliyorum anca@Pasiflora25
Ataayemi zeynepyu
Ayla-
@UcanSupurge
@Saricivcivcikcik
pawlover
Bu akşam yine maske yapıyoruz haftada 2 olmuş olsun diye.
İsteyen yumurta isteyen maya yapsın artan mayaları saçımızada sürebiliriz
Aynen eşim yataga almaz yumurta kokuyon diye heraldeKil sürerim ben,yumurta kokuyor nasıl duruyorsunuz
Benim ki gececi bu hafta :))Aynen eşim yataga almaz yumurta kokuyon diye heralde