- 13 Ağustos 2020
- 14.751
- 82.355
- 32
hadi yaa bende yazarken haykırdım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi yaa bende yazarken haykırdım ama
Ahtapot ruhlu nego çünkü tek olursa boşluğa düşer
Güzel etki bırakırsa düzenli yaparım valla eskisi gibi maya kıtlığı da yokO kadar beklentiye girme demiycem suna dumankaya hep der düzenli yapılınca çok etkisi varmış.
Çok çok az su koy ama
Ahahahah az kalmış 30a birazcık bekleteyim ben nolur nolmazcok bekletmeyin o zaman sabaha 10 yasinda kalkmayin
Zaten bu kıl kökleri kadar herşeyden canlanan başka bi hücremiz yok heralde yaBende yapıyordum ama kıl köklerini canlandırıyor diye okumuştum sonra ara verdim sen öyle bişey duydun mu hiç
Bende yapıyordum ama kıl köklerini canlandırıyor diye okumuştum sonra ara verdim sen öyle bişey duydun mu hiç
Ben lazere gidiyordum oradakiler söylemişlerdi bana sonra Google ye baktım orada da yazıyordu. Aynen katılıyorumZaten bu kıl kökleri kadar herşeyden canlanan başka bi hücremiz yok heralde ya
Saç la kıl kökünü bir tutmuyorum ben ya saçım oluk gibi dökülüyor neden tüyler öyle değil yumrtami civcivden civ civmi yumurtadanDur dur bu saçı canlandırıyosa kıl köklerinide şey edebilir dimi
Haftaya da bunu yapıyım ben o zamanMayayı yapıyoruz o mayadan ziflenip canlanmaya niyet eden kıl kökleri içinde başka bişey yapıyoruz.
Karbonat ve türk kahvesi. Aşkta ve savaşta herşey mübahtır.
Saç la kıl kökünü bir tutmuyorum ben ya saçım oluk gibi dökülüyor neden tüyler öyle değil yumrtami civcivden civ civmi yumurtadan
Doğru pala bıyık olmayalım tamam sustumYumurtayı çokmu soludun zeynep ordamısın?
Maya maskesi saçı besliyor diye yapılıyor saça saçta bi kıl sonuçta. Onu besleyen bizim bıyıklara falan naapmaz diyorum
Oh yıkamam artık hiç kalsın öyleUcanSupurge ayvanınkide jel gibi olduğundan cildin emicekmiş öyle yıkıycakmışsın yani öyle yatabilirsinde temizlenicek bi madde yok çünkü aloe vera için öyle diyo çağla
Hayır zaten bunu sen dedin şimdi şaşırman tövbe estDoğru pala bıyık olmayalım tamam sustum
Ben söyledim duydum ama bı yandan inanmamıştım bide saça maske olarak bilmiyordum eksik araştırmışim eşimde ne alaka kıl köküne maya besler deyince. Şimdi sende olabilir deyince şaşırdımHayır zaten bunu sen dedin şimdi şaşırman tövbe est
Ben gidiyim uyuyumuHayır zaten bunu sen dedin şimdi şaşırman tövbe est
Ben gidiyim uyuyumu