- 11 Nisan 2007
- 82.988
- 481.607
Sen bana yaşlı mı dedin puh
Saygıdan o sevgiden yoksa benden 2 yaş büyük olduğunu abartacak değilim din kardeşiyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bana yaşlı mı dedin puh
Ne okuyorsun? Ben iki kitap birden okuyorum yine çünkü neden olmasın,kurt var içimde
Ablanla aynı yaşım altı üstüSaygıdan o sevgiden yoksa benden 2 yaş büyük olduğunu abartacak değilim din kardeşiyiz
Ben onu abartıldığı kadar güzel bulmamıştımSorun belkide tek kitap okumaya çalışmamdadır kürküne tükürdüğüm madonnayı okuyodum sözde
Ablanla aynı yaşım altı üstü
Deme zaten demeyi de dedirtmeyi de sevmemHiç bi kuvvet abla dedirtemez sana
Gideyim de kitap okuyayım,Bonus u geçeyim
Bende sevmiyorum kokuyu ama sonunda Ajda Pekkan dan genç olmak varKil sürerim ben,yumurta kokuyor nasıl duruyorsunuz
Tamam Nego cumm hemen bakıyorumİnstagram kullanıyorsan goozde diye biri var iki çocukla fıstık gibi.Onun videolarını yapabilirsin.
Süper kitap ilk başlar sıkıcı gibi ama sona dogru çok iyi benceSorun belkide tek kitap okumaya çalışmamdadır kürküne tükürdüğüm madonnayı okuyodum sözde
Nego ben tembellikten gelemiyorum.
Süt pişene kadar yasini okudum bonusun annesi için negonun babası için kabul olur inşallah
Eşimi cuma için kaldırdım gelirken pazar alışverişi de yapicak
Çocukları doyurdum ufaklığı uyuttum kızı banyo yaptırdım
Şimdi eşim gelene kadar buzdolabını silmeye gidiyorum