- 11 Nisan 2007
- 82.988
- 481.601
Bonus un kitabı varmış. Gel biz iş yapalım bizim evimiz misler gibi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bonus un kitabı varmış. Gel biz iş yapalım bizim evimiz misler gibi olsun
Bende geldim bende hemen kalkıyomBen de kahvaltıdayım 12de uçalım Bonus kitabın biterse sen de gel
O zaman 25 dakikada birsürü şey yapayım çünkü seni geçemem başka türlü25 dk sı var makinenin o bitince kalkarım yetişirim size
Harikasın ya valla bende bildirimleri görünce gözlerim ışıldadı aha dedim bilen birileri varSen = ben demektir canım ☺ çözüm bulursan haber ver çünkü aynı durumdayız
Ah benim masum kekimHarikasın ya valla bende bildirimleri görünce gözlerim ışıldadı aha dedim bilen birileri var
Tamam tamam kalkıyorumLimonsuzzcay N nnnadal ay toplantıya çağırdılar şimdi bitt hayde gidelim gittiyseniz de peşinizdeyim geliyom
Sen bana yaşlı mı dedin puhNego cuma cuma gel elini öpüm
Cık cık cık cık hıhAktif Lora
Ataayemi zeynepyu
Ayla-
UcanSupurge
Saricivcivcikcik
pawlover
Bu akşam yine maske yapıyoruz haftada 2 olmuş olsun diye.
İsteyen yumurta isteyen maya yapsın artan mayaları saçımızada sürebiliriz
İnşaallah varım benBirde ben üç aylar için tevhid tesbihine başlamak istiyorum eşlik eden olursa birlikte devam ederiz inşallah.
Ramazan sonunda 90-100 bin tevhidimiz hazır olucak
yumurta yapiciiim
Kil sürerim ben,yumurta kokuyor nasıl duruyorsunuzBende yumurta sürücem :)
Ne okuyorsun? Ben iki kitap birden okuyorum yine çünkü neden olmasın,kurt var içimdeKitap okuyacağım kırk yılın başı hele bunların hevesine
aaaa evet kil yapayım bende iyi aklıma düşürdünBende kil maskemi tekrarlarim canim cok iyi fikir❤
Katiliyorum
İnstagram kullanıyorsan goozde diye biri var iki çocukla fıstık gibi.Onun videolarını yapabilirsin.Harikasın ya valla bende bildirimleri görünce gözlerim ışıldadı aha dedim bilen birileri var
Etiket yapmamışım,alıştım tabi rahataDönüşüm inşaallah muhteşem olacak
Görüyorum ki nanevi atmosfer hakim sayfaya.Düzenli evimiz& hayatımız dedik madem,e eskiden manevi ödevler de olurdu yapmak isteyenler için.Yeniden neden olmasın
Yeni yıl başlayınca niyet ettiğim ama şubat ayına kalan manevi planımı deftere yazmıştım.Haftalık gözümde büyüyecek hedefler yerine aylık küçük planlar yaptım bu sefer.
Çok güzel çook