Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayva çekirdeği koydum suya onu sürüneceğimAktif Lora
Ataayemi zeynepyu
Ayla-
UcanSupurge
Saricivcivcikcik
pawlover
Bu akşam yine maske yapıyoruz haftada 2 olmuş olsun diye.
İsteyen yumurta isteyen maya yapsın artan mayaları saçımızada sürebiliriz
çok iyi olur canım günlük kaç tane okunacak ?Birde ben üç aylar için tevhid tesbihine başlamak istiyorum eşlik eden olursa birlikte devam ederiz inşallah.
Ramazan sonunda 90-100 bin tevhidimiz hazır olucak
Günlük 1100 tane diye biliyorum 3 ayın bitimine 99 bin oluyor. 1000 tane olsa 90 binçok iyi olur canım günlük kaç tane okunacak ?
sağolasın canım çok iyi olur başlayalım yarın hatırlatalım birbirimize ki unutmayalımGünlük 1100 tane diye biliyorum 3 ayın bitimine 99 bin oluyor. 1000 tane olsa 90 bin
yumurta yapiciiimAktif Lora
Ataayemi zeynepyu
Ayla-
UcanSupurge
Saricivcivcikcik
pawlover
Bende yumurta sürücem :)Aktif Lora
Ataayemi zeynepyu
Ayla-
UcanSupurge
Saricivcivcikcik
pawlover
Bende katılırım çok güzel olurGünlük 1100 tane diye biliyorum 3 ayın bitimine 99 bin oluyor. 1000 tane olsa 90 bin
açıklama istiyorummAktif Lora
Ataayemi zeynepyu
Ayla-
UcanSupurge
Saricivcivcikcik
pawlover
açıklama istiyorumm
o süt beklemek ve gittigini farketmek cok sinir bozucuMakinayı boşalttım kahvaltı masasını topladım
Sütçü bekliyorum
tamam bende yapayım. unutmadan. hatta dün bimden yeşim taşı bilmem nesi aldım. Bakımsız kalan herhangi bir yer deyincede şimşekler çakmadı değilYüzümüze maske yapıyoruz işte maske şart değil mesele bakım yapmak. Bakımsız kalan herhangi bi yer olabilir
Bende katılırım çok güzel olur
Bonus bende katılırım tevhide cok güzel düsünmüssün
Kız iyi fikir miş yaa ben annemi aradım şimdi onlara benden önce gidiyor haber verecek :)o süt beklemek ve gittigini farketmek cok sinir bozucu
ben kartini aldim adamin en son. süt ? diyorum saati söylüyor hemen kosuyorum
tamam bende yapayım. unutmadan. hatta dün bimden yeşim taşı bilmem nesi aldım. Bakımsız kalan herhangi bir yer deyincede şimşekler çakmadı değil
Birbirimizi durtükleriz bitirirz inşallahHer sene başlarım devamını getiremem bu sene inşallah 99 bini görmek istiyorum.