Ama kırmızı oda var lütfen reklam molasında yapalım@Pasiflora25
@Ataayemi zeynepyu
@- Ayla
@UcanSupurge
Saricivcivcikcik
pawlover
Bu akşam yine maske yapıyoruz haftada 2 olmuş olsun diye.
İsteyen yumurta isteyen maya yapsın artan mayaları saçımızada sürebiliriz
İş yaptım ama eşim erken geldi buraya giremedim bonusum. Tüh halbuki baya da güzel işler yapmıştımBende telefon çaldı yağ boşalttırdım oğlana derken tam anlamıyla adapte olamadım.
Şimdi tekrar gidiyorum 2 ye kadarLimonsuzzcay gel
Maraton yapcak var mıııı
Ben varım ama kahvaltı yapıyorumMaraton yapcak var mıııı
Günaydın kızlar. Sabah alezimin lastiği kopmuştu onu diktim, çarşafımı değşip yatağı düzelttim. Kahvaltı ettim. Şimdi temizliğe başlıyorum :)
Bonus bende 13/19 şubatlar arasında oruç tutmayı düşünüyorum. 18 Şubat zaten regaip kandili.
18 ine kadar hatim okusak keşke. Ben 5/6 cüz okurum. Niyeti olan varsa :) ragaip kandilinde hatim duasını yaparız inşallah ?
Ben de kahvaltıdayım 12de uçalımBen varım ama kahvaltı yapıyorum12 de kalkayım inşAllah
Hergün bir odayı dip köşe yapıyorum sabahtan 1 makina çamaşır yıkandı astım bulaşık makinesi çalıştı boşaltıcam yatakları topladım evi süpürdüm sildim tozları aldım kaynanamın odasını dip köşe yapacağım tuvaleti yıkadım kızlar birsey soracağım sezeryan göbeği erir mi sporla acaba normalde zayıfım 53 kilo oldum daha yeni yıllarca 46 da gezdim ama göbeğim çok çıktı zayıflamak değilde göbeği kasa çevirevçbilir miyim yağlar böyle yukarı gitse de göğüs olarak bana döner mi12 Şubat ÖdeviSaricivcivcikcik ten
Seçtiğiniz bi dolabın üstünü silmek
Balkon ya da kileri düzenleyip silmek
Bu da tamamen keyfi ödev; isterseniz yapabilirsiniz 15 dk kendiniz icin spor yapmak
kk birinci noteri
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
@merve_kapti
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
@Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@Nikinik
@Brokilo
Birtekefem
@nnnadal
Hahahah aynenTopik bu cuma maşallah iman power
Ben ilk üç günü bi dutuyum inşallah gerisine o gün bakayım ne alemdeyim.
Benim yarım hatimim var zaten yarıda onu okuyabilirsem okuycam
Bende kil maskemi tekrarlarim canim cok iyi fikir❤@Pasiflora25
@Ataayemi zeynepyu
@- Ayla
@UcanSupurge
Saricivcivcikcik
pawlover
Bu akşam yine maske yapıyoruz haftada 2 olmuş olsun diye.
İsteyen yumurta isteyen maya yapsın artan mayaları saçımızada sürebiliriz
KatiliyorumAma kırmızı oda var lütfen reklam molasında yapalım
Sen = ben demektir canım ☺ çözüm bulursan haber ver çünkü aynı durumdayızHergün bir odayı dip köşe yapıyorum sabahtan 1 makina çamaşır yıkandı astım bulaşık makinesi çalıştı boşaltıcam yatakları topladım evi süpürdüm sildim tozları aldım kaynanamın odasını dip köşe yapacağım tuvaleti yıkadım kızlar birsey soracağım sezeryan göbeği erir mi sporla acaba normalde zayıfım 53 kilo oldum daha yeni yıllarca 46 da gezdim ama göbeğim çok çıktı zayıflamak değilde göbeği kasa çevirevçbilir miyim yağlar böyle yukarı gitse de göğüs olarak bana döner mi
Hahahah aynen
Neyse isteyen olursa 30 cüzü tamamlayabilirsek neden olmasın :))
Tamam tamam sana dokunmayalımKitap okuyacağım kırk yılın başı hele bunların hevesine
Tamam tamam sana dokunmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?