Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet evet bi dönem cildiyeci bırak demisti bana da. Hassas cildin demek ki senin de benim gibi. Simdi ara ara aklima gelirse yapıyorum
Evet çok hassas ama birşey yapmıyorum. Sivilce falan çok olmuyor. Yanağımı eşim sıksa falan misal yarım saat kızarık kalır orası 😂😂😂
Kaşıkla bakım yapıcam. Gelmiş geçmiş en kolay göz maskesi tarifi yazıyorum kızlar. İki adet yemek kaşığını buzluğa koyuyoruz 1 saat sora çıkarıp kurulayın göz altlarında koyuyoruz. Bence çok etkili bir canlanma geliyor :)

Yalniz aklima sadece kıl tüy gelmesi:KK70: hicbi sekilde maske falan gelmedi bakım anlayisimin ne kadar kıt oldugunu anlamis olduk:KK70:
Ama uyumadan yüzümü pammiga gülsuyu damlatıp silmeyi severim ya da dove sabunla yikamayi.. onu yaparim 😌
Ben de tam tersini dedim hep maske peeling düşündüm hiç kıl düşünmüyorum ne pisim diyodum :KK70:

Evet çok hassas ama birşey yapmıyorum. Sivilce falan çok olmuyor. Yanağımı eşim sıksa falan misal yarım saat kızarık kalır orası 😂😂😂
Kaşıkla bakım yapıcam. Gelmiş geçmiş en kolay göz maskesi tarifi yazıyorum kızlar. İki adet yemek kaşığını buzluğa koyuyoruz 1 saat sora çıkarıp kurulayın göz altlarında koyuyoruz. Bence çok etkili bir canlanma geliyor :)
Aa ilk defa duyuyorum ilginç biseymis😬😬

Eklentiler

• 30F7FCE7-AA8C-4294-8D7D-81D5D6FD61F6.jpeg
    30F7FCE7-AA8C-4294-8D7D-81D5D6FD61F6.jpeg
    139,6 KB · Görüntüleme: 23
X