- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
olabülü kağıt havlu da olur kalın gelirse katından ayırabilirsin canımKokulu tuvalet kağıdı da olur mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabülü kağıt havlu da olur kalın gelirse katından ayırabilirsin canımKokulu tuvalet kağıdı da olur mu acaba
Aa güzel fikirolabülü kağıt havlu da olur kalın gelirse katından ayırabilirsin canım
Aaaa bunu hiç duymadım ben deniyim hemencik kuruyunca kaldırıyoruz peçete yi demiaynen canım yumurta akını sürüyorsun kurumadan hemen peçeteyi yapıştırıyorsun kaldırınca siyah noktalar gilan da çıkıyor peçeteyle
Tamam gittim ben de sürüniyim hemen geliyimHazırlıyorum ben şimdi paw
biraz bekletedebilirsin canımAaaa bunu hiç duymadım ben deniyim hemencik kuruyunca kaldırıyoruz peçete yi demi
Yapışıp kalmasın suratımda :) ayy dur gidip deniycem hemenbiraz bekletedebilirsin canım
yok yok kalmaz en fazla ıslatınca akar giderYapışıp kalmasın suratımda :) ayy dur gidip deniycem hemen
Ben kil maskesine doğru u çizdim geldim hazırımSürüyorum bende poğça gibi kokuyorum
Ne kadan ayıpSürdüm 32 geçiyo kronometre açıyorum
Kesin dene canım çok beğendim valla yay gibi gerildim :)) yapıştı çıkmadı siyah noktayı göremedim ama. Poff yumurta yumurta korktumAtaayemi zeynepyu yumurta yapicaktin galiba sonuçlari yazar misin
bir seferde gerdigine göre hergün yapsan düsünemedimBunu haftada bir mi yapicaz ki