Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huhuu bu gece hiç uyuyamadım siz de öyle miydiniz şu pis retro mu vurdu yine bizi acaba
Kim neden yuhladı yine bişiler kaçırmışım gibi bi panikKısmen yuhladım
Ben de kısa film tadında garip garip rüyalar görüyorumHuhuu bu gece hiç uyuyamadım siz de öyle miydiniz şu pis retro mu vurdu yine bizi acaba
Yuhlamak uyumak demek cici kızKim neden yuhladı yine bişiler kaçırmışım gibi bi panik
Yuhlamak uyumak demek cici kız
Akşama sileyim kapıyıHanımların dikkatine
Ödev ayağınıza geldi.
5 dakikada etiketlenir hemen teslim edilir.
8 Şubat ödevi loradan @Pasiflora25
Dış kapı silmek
Ayakkabılık temizlemek
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
UcanSupurge
malipina
@morkagit
@- Ayla
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@Nikinik
@Brokilo
@Birtekefem
Ne yaptım yarına fikir olsunBugün bi yemek yaptım başka da bişi yapmadım
Ayyy çok güldüm ama davul sesi gibi uzaktan hoşlarPoff güya kapıdan uğrayacaktık üstüne yemek yaparken buldum kendimi
Kv nin bulaşıkları yıkadım ortalığı toparladım
Eve geldim oturma odasını süpürdum
Wc lavabo ovdum
Antre yi süpürdum dış kapıyı sildim
Mutfağı süpürdum
Eşim gitti işe
Kız kardeşim gelecek ona yemek yapmaya gidiyorum :)
Ayy bide eltiye uğradık onlarda iyilermis
Ayy inanmiyorum ben de uyuyamadim resmen hatta bi ara teli elime aldim artik gecenin 3 ünde retro ne ola ki o mu vurmus biziHuhuu bu gece hiç uyuyamadım siz de öyle miydiniz şu pis retro mu vurdu yine bizi acaba
Bonus canim ben seni namaz icin gün icinde etiketlicektim ve etiketlemedim unuttum hakkini helal et
Ama simdi yatsiyi kilmaya gidiyorum kilmadiysan erkenden kılalım hadi rahat rahat otururuz
Kayınvalidem kahvaltıya geldi.
O gelmeden salon mutfak ve koridora süpürge taktım. Kahvaltı ettik az oturduk kalktı.
Daha sonra yaptıklarım.
Kişisel bakım
Bulaşıkları yıkadım
Makinaya çamaşır attım atmaz olaydım. Yumuşatıcı yerlere döküldü üstüm banyo paspasım rezil oldu birde banyo paspası yılıycam şimdi. Hem ona üzüldüm hemde dolu kutu yumuşatıcı israf oldu.
Çöpleri çıkardım. Mutfağın çöp kovası o temizledim.
Şimdi markete gideceğim geldiğimde dünya işim var birde yemek var. Hızlı bir maraton yapıp sonucu yazarım
Kuzum BİM’in mikrofiber cam bezi var onunla iyice sıkıp sil tamamdırKızlar yardım yardım
Ayna silemiyorum. Kaç bez değiştim olmuyor. Camsille siliyorum daha da leke oluyor. Kağıtla nefesimle oh oh buhar yaparak siliyorum
Gardrop komple ayna bir tarafı normal ayna diğer kısmı sarı ayna. Kağıtla silmekten sanırım sarı ayna olan kısım çizilmiş ufaktan
Yumuşatıcı sirke su karıştırıp sil canım bı dene ben memnun kaldım :) gerçi iki dakika sonra yine beş parmak izi oluyor benimkinde ama parlıyorKızlar yardım yardım
Ayna silemiyorum. Kaç bez değiştim olmuyor. Camsille siliyorum daha da leke oluyor. Kağıtla nefesimle oh oh buhar yaparak siliyorum
Gardrop komple ayna bir tarafı normal ayna diğer kısmı sarı ayna. Kağıtla silmekten sanırım sarı ayna olan kısım çizilmiş ufaktan