Sabahtan beri 4 yada 5. mesajımı attım benide ekleyin lütfen tatilde olduğum için çok sık gelemiyordum artık buradayım fırsat buldukçaBen unutmadım aktif olmadığını düşünerek eklemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabahtan beri 4 yada 5. mesajımı attım benide ekleyin lütfen tatilde olduğum için çok sık gelemiyordum artık buradayım fırsat buldukçaBen unutmadım aktif olmadığını düşünerek eklemedim.
Etiket manyağı ettiğin için sağol canım,kuzuuum bidenem.Bende sana çok kalppp
Bende geliyom maratona not dusulsin pleasBen unutmadım aktif olmadığını düşünerek eklemedim.
Mantı bitti öğle yemeği yendi balkon düzenlendi namazı kılıp kütüphaneye çıkacağım çıkarken dış kapıyı siler öyle çıkarımHanımların dikkatine
Ödev ayağınıza geldi.
5 dakikada etiketlenir hemen teslim edilir.
8 Şubat ödevi loradan @Pasiflora25
Dış kapı silmek
Ayakkabılık temizlemek
@samdan
terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@Nikinik
@Brokilo
Birtekefem
Herzamn ki gibi süpersin canım benimSelamlar.Çok şükür iyiyim,merak edildiğimi biliyorum,sıkıntım yok tam tersi huzur doluyum.Kafam rahatladı,zamanımın önemli bir kısmı bana kaldı.Bool kitap okudum ve işleme yaptım.Çok mesudum
Merak eden dostlara yürekten sevgiler
Hasetlikten merak edenlere,kalplerinin ekmeğini yemeleri temennisi ile,Allah tuzakları,gizli dönen oyunları bozar
Etiket manyağı ettiğin için sağol canım,kuzuuum bidenem.Bende sana çok kalppp
Sona yazsana çocuk doğurulcak diye
Hanımların dikkatine
Ödev ayağınıza geldi.
5 dakikada etiketlenir hemen teslim edilir.
8 Şubat ödevi loradan @Pasiflora25
Dış kapı silmek
Ayakkabılık temizlemek
@samdan
terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@Feslegen Kokulu Nane
@mavidelisiii
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@- Ayla
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@Nikinik
@Brokilo
Birtekefem
Balkonda çekirge var :/ cumartesi günü balkonu yıkarken farkettim. Palet var balkonda arasına saklanmış. Şimdi hava alsın diye balkon kapısını açarken üzerime zıplıyordu :/ şuan balkon terliğinin içinde :/ yuva mı yaptı acaba palete. İnternetten baktım yuva nereye yapar diye bulamadım. Tahtalara yuva yapar mı? Bilen var mı?
Bulamadım :/ neyse artık olmadı paleti atarımHiç bilmiyorum kuzum ya netten bak bakalım
Köyde büyümüş biri olarak hiç çekirge yuvası görmedim canım sanmıyorum yuva yaptığını çekirgelerin yuva anlayışı olduğunu da sanmıyorum ehli keyf gezip duruyorlar bence balkonun kapalıysa sıcak diye oraya sığınmıştır belkiBalkonda çekirge var :/ cumartesi günü balkonu yıkarken farkettim. Palet var balkonda arasına saklanmış. Şimdi hava alsın diye balkon kapısını açarken üzerime zıplıyordu :/ şuan balkon terliğinin içinde :/ yuva mı yaptı acaba palete. İnternetten baktım yuva nereye yapar diye bulamadım. Tahtalara yuva yapar mı? Bilen var mı?
Ayyy iyi bari. Balkon kapalı değilde paletşn arasına saklanmış duruyor orda. İnş giderKöyde büyümüş biri olarak hiç çekirge yuvası görmedim canım sanmıyorum yuva yaptığını çekirgelerin yuva anlayışı olduğunu da sanmıyorum ehli keyf gezip duruyorlar bence balkonun kapalıysa sıcak diye oraya sığınmıştır belki
Gider canım böcek korkusu olana zor üşüdüğünden oraya sığındı belki deAyyy iyi bari. Balkon kapalı değilde paletşn arasına saklanmış duruyor orda. İnş gider