- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Hemen bakıyorum şuan vaktim de varben çok araştırıp okuyan biri değilim. bence kafa karışıklığı yaratıyo
üstün dökmen ve doğan Cüceloğlunu severim. tavsiye ederim:) YouTubeda da çok videoları var kitaplara ulaşma imkanın yoksa şu an
Hemen bakıyorum şuan vaktim de var
Çöpü çıkarma ve ekmek alma dışında hiçbirini yapmadım.Maraton sonucum :)
Nevresimler değiştirildi
2 makina çamasır yıkanıp asıldı
Kuruyan çamaşırlar vardı. Odaya astığımdan 4 günde kuruyor napiiim onları katlayıp yerleştirdim
Battaniyeler kaldırıldı
Bulaşık Mak dolduruldu.
Yemeği ocağa koydum
Misafir wcsi temizlendi
Koridor ve yatak odası süpürge+Vileda yapıldı.
Yapılacaklar
Banyo paspası ve 2 tane eşarp elde yıkanacak
Çöpleri atıp, ekmek alıcam
süpürgenin filtresi yıkanacak.
2 cüz okunacak.
Pasiflora da şurup Muş ya gi. Loram aşağı loram yukarı. Kendimi çok şey hissettim mal
Bunu derse sen temizlersin kus derimKararlı oluyum demikusmayla tehtit ediyor beni
Bunu diyenede sen temizlersin yap derimBenim arkadaşımın çocuğu her yere işerim diye tehtit ediyordu
kk birinci noteri maratonda neler yaptım kardeş
Salonu süpürüp sildim
Dışarı çıktım çocuklara biraz giyim kuşam aldım
Banyo temizledim banyo yaptım aha bu kadar
Ya bonus söylemeden geçemeyeceğim. Senin mizahına bayılıyorum. Senin gibi bir arkadaşım olsa gam keder olmaz valla
Kararlı oluyum demikusmayla tehtit ediyor beni
Anamm teyzesi daha iki yaşında yine de temizletiyim miBunu derse sen temizlersin kus derim
Bunu diyenede sen temizlersin yap derim
Yapacağımı bilirler şüpheniz olmasın
Enee e kesin ben dur oğlum yapma diye bacağına yapışirdim kesinAha iltifat aldım akşam akşam bi hoş oldum
Tek yapacağım şey kusmasını izlemek olur. Sussun diye verdiğin an bittiğin andır.
Bi tanıdık vardı ergen oğlu çok üzüyomuş buda laf söylüyo falan annesini sindirmek için kendimi balkondan atarımlar falan
Kadın gibi kadındı ne demiş tabiki at ulan atmazsan adisin
Ben bi gidiş gittim daha yeni geldimben de çamaşır astım, askidakileri topladım, yeniden çamaşır attım. bulaşık Makinesini boşaltıp doldurdum. kahvalti sofrasıni kaldırdım.
oğlana meyve soydum verdim, çorba koydum ocağa.
eşim geldi hemen dersin vasinay oturdum bu saat olmuş
yapmamak icin süründüğüm şeyi yapmışsin herseye bedel o beBen bi gidiş gittim daha yeni geldimbaşka bişi yapamadım gün içinde bi bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirdim
ben de hiç sevmiyorum da mecbur yapıyoz işte feleğin tükürdüğüm çarkı sağolsunyapmamak icin süründüğüm şeyi yapmışsin herseye bedel o be
Aile var
sende ailedensinAile var