- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
Günaydıın hayırlı cumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydıın hayırlı cumalar
Günaydın en güzel benim,ev toplandı kahvaltı yapıyorumGünaydın kızlar güzel olan benle yarışır
WC yıkayalım. En sevdiğimGünaydın en güzel benim,ev toplandı kahvaltı yapıyorum
Ne ödev vereyim söyle hadi
Suyu çok harcama kuraklık var tellikWC yıkayalım. En sevdiğim
He canım ya. Bı yandan temizlik yapiyom bı yandan onu düşünüyorum. Tarlalara verdiler suyu erittilerSuyu çok harcama kuraklık var tellik
29 ocak ödevi
Balkon silmek.Lütfen yıkamayalım,silelim.Malum kuraklık kapıda:/
Çamaşır katlamak
Çiçekleri olanlar,çiçeklerin tozunu almak
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
Mehfam
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
N nnnadal
Nikinik
C _CikiLeta
Amazing family
Devitamini
Birtekefem
Dün akşam sinirlendim 8 de gittim yattımNego gülom nasıl oldun?
Ohoo tabiki Zeynep,sen kıyamıyorsun kıy yavrum kıy,onlar bizi ince ince kıyıyor yoksaAnamm teyzesi daha iki yaşında yine de temizletiyim mi
Bugün yedin hayır diceksin.o zaten ağlamaya başlayacak. benşm kız böyle tutturduğu zaman Git odanda ağla başım ağrıyor diyorum. İlk baş gitmiyordu. Şimdi kendisi tıpış tıpış gidiyor ağlayarak kararlı olmak.Benim ufaklık lolipop diye krize giriyor sürekli ne yapabilirim ben bana bı akıl verin ne olur bugün iki tane yedi
Yaa sabah sabah iyi güldüm kiyamam onaBugün yedin hayır diceksin.o zaten ağlamaya başlayacak. benşm kız böyle tutturduğu zaman Git odanda ağla başım ağrıyor diyorum. İlk baş gitmiyordu. Şimdi kendisi tıpış tıpış gidiyor ağlayarak kararlı olmak.