Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugünde mutfak dolaplarının içine giremedim neyse mutfağa odaklanma olursa o zaman yapayım
Bütün evi süpürdum kapıları sildim
Renklileri katladim
Banyo havluları ni yıkadım
Banyo yu ovdum
Lavabo wc ovdum
Makina boşalttım kirlileri doldurdum
Mutfağın perdesini sildim
Halı örtüsünü yikattim tekrar taktım
Şimdi akşam yemeği yaptım çocukları doyuruyum inşallah bu kadar

ben istediği kadar ağlamasına izin veriyorum

ağlaman hiç birşeyi değiştirmez maalesef diyorum
Bu yöntemi ilk uyguladığım da şöyle dedim ortancaya
- ‘İstediğin kadar ağlayabilirsin,sakinleşene kadar seni burada bekliyorum’
Çocuk bir afalladı aaa annem ağlama diye dil döken,yalvaran annem ağlayabilirsin diyor dedi sesli demedi ama bakışlarından anladım ben
Ağlamayı pat diye kesti sonra. Sakinleşince de kucaklaştık ve çoktan ne istediğini unutmuştu. Bu da böyle güzel bir anımız İşte

Kararlı oluyum demi kusmayla tehtit ediyor beni

ahahaha
ya kusmak o kadar güzel ve kolaysa kussun. kaç kere kusabilir ki

bence kuralları çocukların değil büyüklerin koyduğunu anlaması gerekiyo. bu kurallar da onların sağlıklı büyümeleri için zaten.

aynen çocuklar hissediyo her duygumuzu. o yüzden de samimi ve kararlı olduğumuz sürece kurallara uyuyolar.

benim oğlan çok fenadir. ben de çok kararlı ve net bı insan olmama rağmen sürekli açık arayıp dener şansını

sakinlesince gelip sarılması zaten herşeye değiyo

Aynen ya babası yapıyor ben yapamıyorum, bazen aman sussun diyorum hata bende bundan sonra kararlı olucam

Senden bir özür bekliyorum diyorum dilemiyor çok da gururlu ama sarılıyor sanki özürden farklı bir şey gibi.. Aşk bunlar aşk

Aynen ya babası yapıyor ben yapamıyorum, bazen aman sussun diyorum hata bende bundan sonra kararlı olucam

kendisi için doğru ve sağlıklı olanı seçebilmesi için sen temel atiyosun şu an. kendi hayatının sorumluluğunu yavaş yavaş vermelisin. sen olmadan da doğruyu anlayıp seçebilmesi gerekir bence.

her tavizin, her aman deyisin onun hayatı yanlış yorumlamasina da neden olabilir.
yarın arkadaşlarıyla oynarken mizmizlik yapıp ağlamak onun için bı problem çözme aracı olabilir.

aslında bizim için aman altı üstü yemek, altı üstü şeker, altı üstü basit bişey olarak gördüğümüz herşey onlara zarar.

Senden bir özür bekliyorum diyorum dilemiyor çok da gururlu ama sarılıyor sanki özürden farklı bir şey gibi.. Aşk bunlar aşk

benim sıpa özür diler:) ama özür dilenmeyecek şeye de özür diler
kafaları da çok karışıyo bazen

çok tatlılar yaaaa

Bu açıdan hiç düşünmemiştim çok haklısın. Daha küçük anlamaz diyorum ama herşeyi anlıyor aslında.

Bu açıdan hiç düşünmemiştim çok haklısın. Daha küçük anlamaz diyorum ama herşeyi anlıyor aslında.

valla öyle bı anliyolar ki Zeynep
hazır eşin de kural konusunda iradeliymis değerlendir şansını:) kiminin eşi çok şımartır çocuğunu. benim eşim de fırsat versem simartacak da çocukla ayrı eşimle ayrı konuşuyorum sürekli

Doğru valla anlıyorlar parmağında oynatıyor beni daha 90 santim değil benim koca kuralcı dir aynen ben değerlendiriyim kesinlikle.off ne kadar eksiğim varmış

Doğru valla anlıyorlar parmağında oynatıyor beni daha 90 santim değil benim koca kuralcı dir aynen ben değerlendiriyim kesinlikle.off ne kadar eksiğim varmış

niye eksik diyosun ki kendine. hepimizin var hataları yanlışları zaafları. sen elinden geleni yaptığın sürece önemli değil onlar.

kimisi yanlış yapar yaptığı halde diretir. sen doğru olanı ariyosun. önemli olan da bu:)
bı daha öyle deme

Tamam demem kızma bende daha çok araştırır okurum :)

Tamam demem kızma bende daha çok araştırır okurum :)

ben çok araştırıp okuyan biri değilim. bence kafa karışıklığı yaratıyo
üstün dökmen ve doğan Cüceloğlunu severim. tavsiye ederim:) YouTubeda da çok videoları var kitaplara ulaşma imkanın yoksa şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…