Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maraton sonucum :)
🐞 Nevresimler değiştirildi
🐞 2 makina çamasır yıkanıp asıldı
🐞 Kuruyan çamaşırlar vardı. Odaya astığımdan 4 günde kuruyor napiiim :KK53:onları katlayıp yerleştirdim
🐞 Battaniyeler kaldırıldı
🐞 Bulaşık Mak dolduruldu.
🐞 Yemeği ocağa koydum
🐞 Misafir wcsi temizlendi
🐞 Koridor ve yatak odası süpürge+Vileda yapıldı.

Yapılacaklar
🐞 Banyo paspası ve 2 tane eşarp elde yıkanacak
🐞 Çöpleri atıp, ekmek alıcam
🐞süpürgenin filtresi yıkanacak.
🐞 2 cüz okunacak.
Çöpü çıkarma ve ekmek alma dışında hiçbirini yapmadım.
Aynaları sildim
Kupa bardakların içine çamaşır suyu döktüm yarın yıkarım (ödev)

Ne zamandır çy kaşıkları mı garantiye yollayacaktım. Resmen bir kez karıştırdın mı çay rengini alıyor. Ödev vesilesiyle bugün onları da yolladım. Bakalım inş değştirirler. Böyle işte kızlar. 1 cüz okurum yatmadan. Birde çay sofra kaldırma falan yaparım.

kk birinci noteri kk birinci noteri maratonda neler yaptım kardeş
Salonu süpürüp sildim
Dışarı çıktım çocuklara biraz giyim kuşam aldım
Banyo temizledim banyo yaptım aha bu kadar

bence alışveriş işini yaptığın gün bunları yaptıysan Kral sensin😎😎

alışverişte ayrı yoruluyom ben:KK70:

Ya bonus söylemeden geçemeyeceğim. Senin mizahına bayılıyorum. Senin gibi bir arkadaşım olsa gam keder olmaz valla 😍

Aha iltifat aldım akşam akşam bi hoş oldum :KK22:
Kararlı oluyum demi o_O kusmayla tehtit ediyor beni :KK61:

Tek yapacağım şey kusmasını izlemek olur. Sussun diye verdiğin an bittiğin andır.

Bi tanıdık vardı ergen oğlu çok üzüyomuş buda laf söylüyo falan annesini sindirmek için kendimi balkondan atarımlar falan 😃
Kadın gibi kadındı ne demiş tabiki at ulan atmazsan adisin :KK70:

Aha iltifat aldım akşam akşam bi hoş oldum :KK22:

Tek yapacağım şey kusmasını izlemek olur. Sussun diye verdiğin an bittiğin andır.

Bi tanıdık vardı ergen oğlu çok üzüyomuş buda laf söylüyo falan annesini sindirmek için kendimi balkondan atarımlar falan 😃
Kadın gibi kadındı ne demiş tabiki at ulan atmazsan adisin :KK70:
Enee e kesin ben dur oğlum yapma diye bacağına yapışirdim kesin o_O benim kesin kararlı olmam lazım ben kararlıyım kararlıyım ben :)

ben de çamaşır astım, askidakileri topladım, yeniden çamaşır attım. bulaşık Makinesini boşaltıp doldurdum. kahvalti sofrasıni kaldırdım.
oğlana meyve soydum verdim, çorba koydum ocağa.

eşim geldi hemen dersin vasinay oturdum bu saat olmuş 🤦
Ben bi gidiş gittim daha yeni geldim 🙈 başka bişi yapamadım gün içinde bi bulaşık makinesini boşaltıp yerleştirdim

Bugün yaptıklarımı yazıp yatayım bari ;
Ev süpürdüm,yemek yaptım,bulaşık yıka yerleştir,çamaşır yıkadım astım. Kv kuruyanları katladı ama yerleştiremedim. Sabah kahvaltıya börek pişirdim. Büyük kuzunun ödevleri çok fazla ortancayı uyutur uyutmaz onu çalıştırıyorum. Gerçekten tembel değilim,pasaklı hiç değilim şartlar el vermiyor vallaa bakın :oops:

Hayırlı sabahlar,hayırlı cumalar💜
Kar yağıyor ince ince💜
41494b9cc83add2dabf2f2ec9691acd4.jpg

X