- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Bende un karışımı vardı diye okuyorum diyorum temizlik için un karışımı nasıl olurBonus un bir karışımı vardı o su lekeleri için
Ne kadarlık oğlum canım ve doktor nasıl yetişkin ilaci verir şaka gibi iyiki içirmemissinAmin inşallah, aynen öyle yıpranma oluyor artık iyi olsun da oğluşum bişey olmaz, rengi sararmış gibi hafif bide kakasını yaptı su gibi değiştirdim yine yaptı normaldi 2 ci Sağolun duaların için
Fırça diyince aklıma niye bir an diş fırçası geldi .dedim kesin saatler sürer.jeton sonradan düştü
Cif çizir bi middit sinri killinmiyirim binCif çizer bi müddet sonra ya fayans neysede duşkabin için kullanmıyorum
Şimdi 4 ayını doldurdu canım o zaman götürdüğüm de1, 5aylıkdı bide üstüne Bi daha aradım bu şurubu verdiniz kullanayım mı dedim kullan dedi içilecek gibi değildi.Ne kadarlık oğlum canım ve doktor nasıl yetişkin ilaci verir şaka gibi iyiki içirmemissin
Diş macunu çok gider ve fayansaBulaşık deterjanı karbonat falandı sanırım unuttum.duşakabinde yaptıydım temizlemişti.araba farlarını parlatmak için dişmacunu sürüp siliyodu benim herif.işe yarar mı fayanslarda da acaba
Öyle düşünen insanlara söylenecek çok şey var ama düşüncelerimi bile kirletmek istemiyorum. Hayat devam ediyor yeri gelecek kahkahalarla gülecek gülmekten karnın ağrıyacak ama acın hiç bir zaman son bulmadan içinde seninle yaşayacak boşver herkesi gül eğlen babana da sürekli dua et ve ediyorsun da biliyorum gerisi yalan
Un karışımı hiç kullanmadım temizlikteBende un karışımı vardı diye okuyorum diyorum temizlik için un karışımı nasıl olur
Kurabiye mi,zalımsınEk olarak
Sofra kaldırıldı
Bulaşık yıkandı
İki fırın tepsisi yıkandı
Fırının içi silindi
Şimdi gurabiye yapcem
tabi malzemem çıkışırsa
kurabiye yapabilirsem gene bulaşık tabikisi
Fırça diyince aklıma niye bir an diş fırçası geldi .dedim kesin saatler sürer.jeton sonradan düştü
Günaydın canomGünaydın kuzum
Gayet diyet bi kurabiye oldu ama herif beğenmediDiş macunu çok gider ve fayansamüsrifliğn lüzumu yok
Un karışımı hiç kullanmadım temizlikte
Kurabiye mi,zalımsın
Günaydın canom
Üçüncüye ihtiyacım var onu aldım28 ocak ödevi
Koltukların girintili çıkıntılı yerlerini süpürmek
Yatak başlığı silmek
Çatal kaşıkları parlatmak,çekmecesini düzenlemek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu