Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimde yok canım enerjim,ağrılarım var yattım genel olarak

Bende de miyop var ve ilerledi sanırım gitmem lazım randevu yok:/

Allah şifa versin,teşhis koyulana kadar anne de bebek de yıpranıyor,alerjisi de olabilir.Sonucu bize de yaz:)

İnşaallah sorun çıkmaz canım😊

Ah canım,bende babam için böyle yatağa düşmeyi kaldıramazdı,mizacına tersti kahrolurdu,birden bire çekmeden gitti diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi:KK43:
Allah dağına göre kar verirmiş gerçekten.Amin inşaallah öyle olsun baban için 😔

Sıkıntı ne bilmiyorum ama salma kendini,toparlaması güç olur.Meşgale,hobi bul evde kendine😊

Geçmiş olsun canım Allahım şifa versin 🌹

Sıkıntım çook büyük. Kardeşimle alakalı. Zaten tek kardeşim var evlendikten sonra beni o kadar zor durumda bıraktı ki. Anlatsam destan olur. Eşimin ailesine, eşime kafayı takmış. Bunalımda sanırım normal değil. Annem babamla tamamen ilişkimi kesöemi istiyor. Sürekli onlarla kavga ediyor. Annem üzülüyor dert hastalık sahibi oldu. Babam ağlıyor düzelir okullar açılsın falan diyor tabii düzelecek diyorum. Eşimin ailesine belli etmemeye çalışıyorum ama beni o kadar zor durumda bırakıyorki. Ben unutmasam bile affederim (aklı başına gelirse) ama onlar sorunlu bu çocuk desinler istemiyorum. Annem gözünden aöeliyat olacak burada özel hastane ayarladık. Bekliyoruz acilen olması laxım izin vermiyor kadına kendine birşey yapar diye korkuyorlar onlarda. Burada kayınbabam niye gelmiyor artık randevusu vs ayarlandı diyor. Ne olacak bilmiyorum. Kendimi geçtim önemli değil anne babama eziyet vermese.

Önceden asla böyle değildi. Corona oldular ondan sonra dengesi bozuldu. Eşimin ailesinden bildi. Ama onlar Corona değil ona bile inanmadı ki. Kasıtlı onlar bize bulaştırdılar dedi.
Çok üzüldüm canım yıpratma kendini inşallah herşey düzelir 😔

Olsun kuzum hasta falan olmayında aman bulundu nasılsa sorun olurmuymuş 2 hafta
Yok yarın kapora vercez bakalım.ama hem bu eve kira vercez hem yenisine.
İlkini yaptım:eğlence:

Son düzenleme:
Babamın videosunu izledim bir ton ağladım.Şurda biraz gülüp kafa dağıtmayı çok görüyorlar.
Acı çekiyorum ben aylardır rahat olsun güldüğümü görüp de rahatsız olanlar.Kalbim gülmüyor,mutlu olabilirsiniz..
Bizim insanımızın öyle kötü bi yanı var malesef.acı çekip hayata küsen insanları çok seviyolar hele taktir etmeye bayılıyolar.bak gördün mü kocası öldükten sonra hiçbir erkeğe bakmadı kendini çocuklarına adadı helal olsun kadına derler mesela.anneni babanı evladını kaybedersin hayata küsmeni karalar bağlamanı beklerler.ölenle ölünmüyo diyorlar ama bu laf sadece yan ağızla söylenmiş bi teselli sadece.kaybı olan insanlardan beklentileri hep daha acımasız ve zalimce aslında insanların.hayata tutunmayı ,yaşamaya devam etmeyi çok görüyolar insana.acıyorum böylelerine yazık🙄

Sabah beri oturmadım ama hiçbi şey de yapılmamış gibi evin hali🤦🏻‍♀️
Sabah kalktım
Mutfak dolaplarının bazılarının içini sildim
Süpürgemin borusu tıkanmış öğlene kadar onu açmaya uğraştık herifle
Evi süpürdüm
Yatağı topladım
Bi makine çamaşır yıkandı onları astım
Ortalığı topladım
Şifonyerin üst çekmecesi bomba patlamış gibiydi orayı ayıkladım
Kahvaltı yaptık
Bulaşığı yıkadım
Ocağı sildim demirlerini cifledim yarım saat sonra kahveyi taşırdım bi daha temizledim🤦🏻‍♀️
Mutfağın bi duvarını sildim
Banyonun fayanslarına porçöz banyo sıkıp sildim ama su lekeleri çıkmadı:KK43:
Klozeti lavaboyu ovdum
Fayansların duvar tarafı tozlanmış oraları sildim
Banyonun kapısını camını sildim
Prizlerin bikaçını sildim
Pilim bitti:KK14:

Sıkıntım çook büyük. Kardeşimle alakalı. Zaten tek kardeşim var evlendikten sonra beni o kadar zor durumda bıraktı ki. Anlatsam destan olur. Eşimin ailesine, eşime kafayı takmış. Bunalımda sanırım normal değil. Annem babamla tamamen ilişkimi kesöemi istiyor. Sürekli onlarla kavga ediyor. Annem üzülüyor dert hastalık sahibi oldu. Babam ağlıyor düzelir okullar açılsın falan diyor tabii düzelecek diyorum. Eşimin ailesine belli etmemeye çalışıyorum ama beni o kadar zor durumda bırakıyorki. Ben unutmasam bile affederim (aklı başına gelirse) ama onlar sorunlu bu çocuk desinler istemiyorum. Annem gözünden aöeliyat olacak burada özel hastane ayarladık. Bekliyoruz acilen olması laxım izin vermiyor kadına kendine birşey yapar diye korkuyorlar onlarda. Burada kayınbabam niye gelmiyor artık randevusu vs ayarlandı diyor. Ne olacak bilmiyorum. Kendimi geçtim önemli değil anne babama eziyet vermese.

Önceden asla böyle değildi. Corona oldular ondan sonra dengesi bozuldu. Eşimin ailesinden bildi. Ama onlar Corona değil ona bile inanmadı ki. Kasıtlı onlar bize bulaştırdılar dedi.
Allah Allah üzüldüm canım,yaşı kaç ki,kız mı erkek mi?
E ne olacak peki annenin ameliyatı.Baban kardeşinle kalsa,annen tek gelse olmaz mı?

Bizim insanımızın öyle kötü bi yanı var malesef.acı çekip hayata küsen insanları çok seviyolar hele taktir etmeye bayılıyolar.bak gördün mü kocası öldükten sonra hiçbir erkeğe bakmadı kendini çocuklarına adadı helal olsun kadına derler mesela.anneni babanı evladını kaybedersin hayata küsmeni karalar bağlamanı beklerler.ölenle ölünmüyo diyorlar ama bu laf sadece yan ağızla söylenmiş bi teselli sadece.kaybı olan insanlardan beklentileri hep daha acımasız ve zalimce aslında insanların.hayata tutunmayı ,yaşamaya devam etmeyi çok görüyolar insana.acıyorum böylelerine yazık🙄
O kadar doğru ki yazdıkların,ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi💜💜

Sabah beri oturmadım ama hiçbi şey de yapılmamış gibi evin hali🤦🏻‍♀️
Sabah kalktım
Mutfak dolaplarının bazılarının içini sildim
Süpürgemin borusu tıkanmış öğlene kadar onu açmaya uğraştık herifle
Evi süpürdüm
Yatağı topladım
Bi makine çamaşır yıkandı onları astım
Ortalığı topladım
Şifonyerin üst çekmecesi bomba patlamış gibiydi orayı ayıkladım
Kahvaltı yaptık
Bulaşığı yıkadım
Ocağı sildim demirlerini cifledim yarım saat sonra kahveyi taşırdım bi daha temizledim🤦🏻‍♀️
Mutfağın bi duvarını sildim
Banyonun fayanslarına porçöz banyo sıkıp sildim ama su lekeleri çıkmadı:KK43:
Klozeti lavaboyu ovdum
Fayansların duvar tarafı tozlanmış oraları sildim
Banyonun kapısını camını sildim
Prizlerin bikaçını sildim
Pilim bitti:KK14:
Bonus Bonus un bir karışımı vardı o su lekeleri için

Allah Allah üzüldüm canım,yaşı kaç ki,kız mı erkek mi?
E ne olacak peki annenin ameliyatı.Baban kardeşinle kalsa,annen tek gelse olmaz mı?
3 yaş küçük benden 23 yaşı. Son sınıf öğrencisi okul da açılmadan mezun olursa kafasını hiçten dağıtamaz diye korkuyor babam. Şaşırdık kaldık Corona yüzünden gözünde sorun çıktı diyor, guatırın çıktı senin (taaa kaç senedir var ikiside) onlar bulaştırdı bi de oraya gitmek istiyorsun diyip kendini duvarlara vuruyormuş. Annemi geçtim hastane kaporası falanda yansın hiç umrumda değil. Kardeşimde kalıcı birşey(kaygı bozukluğu gibi) olmazsa. Normal değilmiş hiç babam gizlice konuşurke benimle sesi tiriyor, hissediyorum çoğu şeyi de anlatmıyor. Psikoloğa gitmeye assssla yanaşmıyormuş. Gecem gündüzüm kalmadı, nasıl atlatacak neden böyle oldu bilmiyorum.

Kızlar kimin duası tutar belli olmaz Allah razısı sizler de aklınıza gelirse dua edin kardeşime kendini toparlaması düzelmesi için.

Bugün neler yaptım

Kahvaltı hqzırldım
Sofrayı topladım
Evi toparladım
Nevresimleri değiştirdim
Nevresim ve havluları makineye attım
1 saat manevi saat yaptım çok şükür 🌹
Kitap okudum
Yemek yaptım
Bulaşık makinesini boşalttım doldurdum
Çamaşırları astım
Evi küçük süpürgeyle süpürdüm
Banyo lavabosunu cifledim
Akşam sofrasını kurdum kaldırdım
Şimdi iki tenverem var onları yıkıcam çay demlicem bugünlük bu kadar yapabildim 🤗

3 yaş küçük benden 23 yaşı. Son sınıf öğrencisi okul da açılmadan mezun olursa kafasını hiçten dağıtamaz diye korkuyor babam. Şaşırdık kaldık Corona yüzünden gözünde sorun çıktı diyor, guatırın çıktı senin (taaa kaç senedir var ikiside) onlar bulaştırdı bi de oraya gitmek istiyorsun diyip kendini duvarlara vuruyormuş. Annemi geçtim hastane kaporası falanda yansın hiç umrumda değil. Kardeşimde kalıcı birşey(kaygı bozukluğu gibi) olmazsa. Normal değilmiş hiç babam gizlice konuşurke benimle sesi tiriyor, hissediyorum çoğu şeyi de anlatmıyor. Psikoloğa gitmeye assssla yanaşmıyormuş. Gecem gündüzüm kalmadı, nasıl atlatacak neden böyle oldu bilmiyorum.

Kızlar kimin duası tutar belli olmaz Allah razısı sizler de aklınıza gelirse dua edin kardeşime kendini toparlaması düzelmesi için.
Canım korona maalesef psikolojik rahatsızlıkları da tetikliyor.Anksiyete vs.Kardeşini de böyle etkilemiş olabilir.Psikologla görüşmeye ikna edemez mi ailen ısrar etseler,madem bu kadar düşünüyor aileni sözlerini dinlesin

Allah şifa versin,teşhis koyulana kadar anne de bebek de yıpranıyor,alerjisi de olabilir.Sonucu bize de yaz:)
Amin inşallah, aynen öyle yıpranma oluyor artık iyi olsun da oğluşum bişey olmaz, rengi sararmış gibi hafif bide kakasını yaptı su gibi değiştirdim yine yaptı normaldi 2 ci Sağolun duaların için🙏🏻😘

Babamın videosunu izledim bir ton ağladım.Şurda biraz gülüp kafa dağıtmayı çok görüyorlar.
Acı çekiyorum ben aylardır rahat olsun güldüğümü görüp de rahatsız olanlar.Kalbim gülmüyor,mutlu olabilirsiniz..
Öyle düşünen insanlara söylenecek çok şey var ama düşüncelerimi bile kirletmek istemiyorum. Hayat devam ediyor yeri gelecek kahkahalarla gülecek gülmekten karnın ağrıyacak ama acın hiç bir zaman son bulmadan içinde seninle yaşayacak boşver herkesi gül eğlen babana da sürekli dua et ve ediyorsun da biliyorum gerisi yalan

X