Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu saate kadar yapılanlar
Kahvaltı hazırlandı yapıldı
Yataklar toplandı
kahvaltı bulasıgı kaldırıldı tezgah ocak silindi
Süpürge açıldı bütün ev süpürüldü
Tozlar alındı çekmeceler düzenlendi
Öğle yemeği yenildi
Tuvalet banyo yıkandı
Makinede perde var yıkansın ütüleyip asarım şuan çocugu uyutuyorum 3 buçuktada doktor randevum var bakalım

Günaydın cümleten☺️
Bu saate kadar yaptiklarim;
Tuvaletleri lavabolari şöyle bi ustten sildim
Yatak odasinda küflenen duvara camasir suyu püskürttüm
Camasir topladim katlamadim🤦🏼‍♀️
Mutfagi toplayip girgirladim
Yatagi havalandirip odayi toparladim

Bugün yapacaklarim;
Makineye camasir atcam
Kusumun kafesini temizlicem
Dusakabinlere yine giresim yok ama dur bakalim🤦🏼‍♀️
Bugün öyle oturasim var duruma göre artar azalir bilmiyorum😬
+++
Makineye camasir attim yikandi astim
Önceden kuruyanlari katladim
Sehpalari sildim (Diger ödevleri yeni yapmistim zaten)
Bazanin altini süpürdüm
Yemeğim bitti🤦🏼‍♀️ yemek yapıp otururum diye düşünüyorum

Bende şimdiye kadar yaptıklarımı yazayım
🎈 Kahvaltı hazırladım topladım bulasıkları elimde yıkadım kaldırdım
🎈 Kurabiye yaptım pasta yaptım
🎈 Dün detaylı süpürüp silmiştim bugun sadece yemekten sonra mutfagı süpürürüm
🎈 Mutfak tezgahını, lavaboyu,fayansları çamaşır suyuyla temizledim
🎈 Mutfak masasını sandalyeleri sildim,dün yapamamıştım
🎈 Kızıma corba yaptım uyuttum yeni
🎈 Şimdide çay keyfi yapcam biraz sonra da yemek falan işte

Aktif olmayı bende çok isterim canım benim, yinede takip edebildiğim kadar bakıyorum, seviyorum sizleri😊çocuklarım küçük olduğundan pek olmuyor ama ödevleri yapıyorum 😉doğduğundan bu yana kusuyor bebeğim, dün gece cok fena kustu boğuluyor sandım, bitkinleşti kolunu kaldıracak hali yoktu, hastaneye götürdük kan ve idrar tahlili yapıldı sonuçları bekliyorum.
Geçmiş olsun,reflüsü mü var acaba
Babamın son videoları yatalak olduğu,evde,hastaneki videoları :KK43:
O hallerini gördükçe Allahım kurtardı diyorum ama eski sağlıklı hallerini gördükçe de çok üzülüyorum. Gülüyoruz diye acımızı unutmuş mu oluyoruz ? Yaşamayan bilemez canım seni çok iyi anlıyorum. Mekanları cennet olsun inş
Amin canım amin.Acı çektiğini görmek de çok zor:KK43:
Aynı valla akşama kv kp yatılı gelecek ev uçuyor pislikten 🥺
Niye evleri mi yokmuş😑😬
Yaaa Nego Nego ben bugün göz doktoruna gittim gözüme damla damlattilar iki kere muayene için o yüzden çok göremiyorum herşey bulanık ondan bugün benim izin kağıdımi imzalar misin 😭
Geçmiş olsun neyin vardı?

Maşallah herkes ne kadar enerjik bugün okudum biraz kendime geldim
O kadar halsizim ki anlatamam 😣😣 sürekli uyumak istiyorum ellerim ayakalrım şiş 🙁

Neyse az önve kalktım kahvaltı sofrasınu yeni topladım
Nevresimleri çıkardım makineye attım
En azından bi start vermiş oldım devamı gelir inşallah

Trmizlik öyle bi şey ki yaptıkça yapası geliyor insanın ama saldın mı da bi kırlenti düzeltmek bile zor geliyor 😒😒

Nego Nego Eşimle babası yurt dışına gidecek hafta sonu da sokağa çıkma var malum ben söyledim kv yalnız kalmasın beraber kalalım diye. Ben böyle söylerim sonra da bana dert olur :bicak:Neyse ki iyi anlaşıyoruz artık etkiye sütlüye karışmıyor desteği çok ..

Nego Nego Babam 2 yıldır çok mücadele verdi hastalığıyla. Ama 3 ayda çok acı çekti. Yatağa bağımlı hale gelmişti. Söyledim ya mantıklı düşündüğümde kurtulduğu için seviniyorum. Rabbim bu dünyada çektiklerini günahlarına kefaret saysın inş.

Bütün ödevleri yaptım kızın toka çekmesini de düzelttim
Eşim erken uyandı yatak odasına devam ettim eşimin tarafını benim tarafımi düzelttim
Tekrar toz aldım çıktım
Wc lavabo ovdum çöplerini çıkardım çamaşır suyuna buladim heryeri
Evi komple bi süpürdum mutfak dolabının içine giremedim o_O
Ufaklığin saçını kestik banyo yaptırdım
Banyoyu ovdum sırada akşam yemeği var :confused:

Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin kızlar. Sanırım dertsiz kimse yok. Bende dünyavi dertlere dalıp gittim bu aralar. 6.40 kalkardım şimdi 1 e kadar yatıyorum. Kalkınca da boş boş vakit öldürüyorum. Kendim için de ev içinde yaptıklarım enn asgari düzeyde. Neyse şimdiden itibaren. Yapacak listesi oluştırayım
🐞 Namaz kılmak.
🐞 Sehpaları silmek.
🐞 Misafir banyosunu temizlemek
🐞 Çöpleri akmak.
🐞 Cilt bakımı yapayım.
🐞 Son olarak yemek.

Yaptığım işler bu saate kadar TV de saçm bir film izledim. Bilmem kaç saat. Kek yaptım kalkıp makina ve tezgahtaki bulaşıkları dizdim. Birde ytağı düzelttim bu kadar.

Maşallah herkes ne kadar enerjik bugün okudum biraz kendime geldim
O kadar halsizim ki anlatamam 😣😣 sürekli uyumak istiyorum ellerim ayakalrım şiş 🙁

Neyse az önve kalktım kahvaltı sofrasınu yeni topladım
Nevresimleri çıkardım makineye attım
En azından bi start vermiş oldım devamı gelir inşallah

Trmizlik öyle bi şey ki yaptıkça yapası geliyor insanın ama saldın mı da bi kırlenti düzeltmek bile zor geliyor 😒😒
Benimde yok canım enerjim,ağrılarım var yattım genel olarak
Astigmat ve miyop var :KK43:
Bende de miyop var ve ilerledi sanırım gitmem lazım randevu yok:/
Sağol canım, özele götürdük Bi muayene falan yapmadan refleks dedi yetişkin şurubu verdi gaviscon likit vermedim içemedi bebeğim bugün devlete götürdük.
Allah şifa versin,teşhis koyulana kadar anne de bebek de yıpranıyor,alerjisi de olabilir.Sonucu bize de yaz:)
Nego Nego Eşimle babası yurt dışına gidecek hafta sonu da sokağa çıkma var malum ben söyledim kv yalnız kalmasın beraber kalalım diye. Ben böyle söylerim sonra da bana dert olur :bicak:Neyse ki iyi anlaşıyoruz artık etkiye sütlüye karışmıyor desteği çok ..
İnşaallah sorun çıkmaz canım😊
Nego Nego Babam 2 yıldır çok mücadele verdi hastalığıyla. Ama 3 ayda çok acı çekti. Yatağa bağımlı hale gelmişti. Söyledim ya mantıklı düşündüğümde kurtulduğu için seviniyorum. Rabbim bu dünyada çektiklerini günahlarına kefaret saysın inş.
Ah canım,bende babam için böyle yatağa düşmeyi kaldıramazdı,mizacına tersti kahrolurdu,birden bire çekmeden gitti diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi:KK43:
Allah dağına göre kar verirmiş gerçekten.Amin inşaallah öyle olsun baban için 😔
Allah hepimizin gönlüne ferahlık versin kızlar. Sanırım dertsiz kimse yok. Bende dünyavi dertlere dalıp gittim bu aralar. 6.40 kalkardım şimdi 1 e kadar yatıyorum. Kalkınca da boş boş vakit öldürüyorum. Kendim için de ev içinde yaptıklarım enn asgari düzeyde. Neyse şimdiden itibaren. Yapacak listesi oluştırayım
🐞 Namaz kılmak.
🐞 Sehpaları silmek.
🐞 Misafir banyosunu temizlemek
🐞 Çöpleri akmak.
🐞 Cilt bakımı yapayım.
🐞 Son olarak yemek.

Yaptığım işler bu saate kadar TV de saçm bir film izledim. Bilmem kaç saat. Kek yaptım kalkıp makina ve tezgahtaki bulaşıkları dizdim. Birde ytağı düzelttim bu kadar.
Sıkıntı ne bilmiyorum ama salma kendini,toparlaması güç olur.Meşgale,hobi bul evde kendine😊

Benimde yok canım enerjim,ağrılarım var yattım genel olarak

Bende de miyop var ve ilerledi sanırım gitmem lazım randevu yok:/

Allah şifa versin,teşhis koyulana kadar anne de bebek de yıpranıyor,alerjisi de olabilir.Sonucu bize de yaz:)

İnşaallah sorun çıkmaz canım😊

Ah canım,bende babam için böyle yatağa düşmeyi kaldıramazdı,mizacına tersti kahrolurdu,birden bire çekmeden gitti diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi:KK43:
Allah dağına göre kar verirmiş gerçekten.Amin inşaallah öyle olsun baban için 😔

Sıkıntı ne bilmiyorum ama salma kendini,toparlaması güç olur.Meşgale,hobi bul evde kendine😊
Sıkıntım çook büyük. Kardeşimle alakalı. Zaten tek kardeşim var evlendikten sonra beni o kadar zor durumda bıraktı ki. Anlatsam destan olur. Eşimin ailesine, eşime kafayı takmış. Bunalımda sanırım normal değil. Annem babamla tamamen ilişkimi kesöemi istiyor. Sürekli onlarla kavga ediyor. Annem üzülüyor dert hastalık sahibi oldu. Babam ağlıyor düzelir okullar açılsın falan diyor tabii düzelecek diyorum. Eşimin ailesine belli etmemeye çalışıyorum ama beni o kadar zor durumda bırakıyorki. Ben unutmasam bile affederim (aklı başına gelirse) ama onlar sorunlu bu çocuk desinler istemiyorum. Annem gözünden aöeliyat olacak burada özel hastane ayarladık. Bekliyoruz acilen olması laxım izin vermiyor kadına kendine birşey yapar diye korkuyorlar onlarda. Burada kayınbabam niye gelmiyor artık randevusu vs ayarlandı diyor. Ne olacak bilmiyorum. Kendimi geçtim önemli değil anne babama eziyet vermese.

Önceden asla böyle değildi. Corona oldular ondan sonra dengesi bozuldu. Eşimin ailesinden bildi. Ama onlar Corona değil ona bile inanmadı ki. Kasıtlı onlar bize bulaştırdılar dedi.

X