- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
Sağol canım benimGeçmiş olsun kuzuya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimGeçmiş olsun kuzuya
Ben gelirim. Benim oğlan geri kalktı geldi ben değil o beni uyutuyor hem de ayakta1,30 olmadı 1,45 maratonuna gelen var mı
Hadi gidek saat yok işimiz bitince geliriz. Bana saat yetmez çünküBen gelirim. Benim oğlan geri kalktı geldi ben değil o beni uyutuyor hem de ayakta
Aynı valla akşama kv kp yatılı gelecek ev uçuyor pisliktenHadi gidek saat yok işimiz bitince geliriz. Bana saat yetmez çünkü
+++Günaydın cümleten
Bu saate kadar yaptiklarim;
Tuvaletleri lavabolari şöyle bi ustten sildim
Yatak odasinda küflenen duvara camasir suyu püskürttüm
Camasir topladim katlamadim
Mutfagi toplayip girgirladim
Yatagi havalandirip odayi toparladim
Bugün yapacaklarim;
Makineye camasir atcam
Kusumun kafesini temizlicem
Dusakabinlere yine giresim yok ama dur bakalim
Bugün öyle oturasim var duruma göre artar azalir bilmiyorum
Yaaa Nego ben bugün göz doktoruna gittim gözüme damla damlattilar iki kere muayene için o yüzden çok göremiyorum herşey bulanık ondan bugün benim izin kağıdımi imzalar misinHadi müsait olanlar maratona.Tren 13:00 de kalkıyor
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve-onur
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
C _CikiLeta
Amazing family
Devitamini
Birtekefem
Geçmiş olsun,reflüsü mü var acabaAktif olmayı bende çok isterim canım benim, yinede takip edebildiğim kadar bakıyorum, seviyorum sizleriçocuklarım küçük olduğundan pek olmuyor ama ödevleri yapıyorum doğduğundan bu yana kusuyor bebeğim, dün gece cok fena kustu boğuluyor sandım, bitkinleşti kolunu kaldıracak hali yoktu, hastaneye götürdük kan ve idrar tahlili yapıldı sonuçları bekliyorum.
Amin canım amin.Acı çektiğini görmek de çok zorBabamın son videoları yatalak olduğu,evde,hastaneki videoları
O hallerini gördükçe Allahım kurtardı diyorum ama eski sağlıklı hallerini gördükçe de çok üzülüyorum. Gülüyoruz diye acımızı unutmuş mu oluyoruz ? Yaşamayan bilemez canım seni çok iyi anlıyorum. Mekanları cennet olsun inş
Niye evleri mi yokmuşAynı valla akşama kv kp yatılı gelecek ev uçuyor pislikten
Geçmiş olsun neyin vardı?Yaaa Nego ben bugün göz doktoruna gittim gözüme damla damlattilar iki kere muayene için o yüzden çok göremiyorum herşey bulanık ondan bugün benim izin kağıdımi imzalar misin
Astigmat ve miyop varGeçmiş olsun,reflüsü mü var acaba
Amin canım amin.Acı çektiğini görmek de çok zor
Niye evleri mi yokmuş
Geçmiş olsun neyin vardı?
Sağol canım, özele götürdük Bi muayene falan yapmadan refleks dedi yetişkin şurubu verdi gaviscon likit vermedim içemedi bebeğim bugün devlete götürdük.Geçmiş olsun,reflüsü mü var acaba
Benimde yok canım enerjim,ağrılarım var yattım genel olarakMaşallah herkes ne kadar enerjik bugün okudum biraz kendime geldim
O kadar halsizim ki anlatamam sürekli uyumak istiyorum ellerim ayakalrım şiş
Neyse az önve kalktım kahvaltı sofrasınu yeni topladım
Nevresimleri çıkardım makineye attım
En azından bi start vermiş oldım devamı gelir inşallah
Trmizlik öyle bi şey ki yaptıkça yapası geliyor insanın ama saldın mı da bi kırlenti düzeltmek bile zor geliyor
Bende de miyop var ve ilerledi sanırım gitmem lazım randevu yok:/Astigmat ve miyop var
Allah şifa versin,teşhis koyulana kadar anne de bebek de yıpranıyor,alerjisi de olabilir.Sonucu bize de yaz:)Sağol canım, özele götürdük Bi muayene falan yapmadan refleks dedi yetişkin şurubu verdi gaviscon likit vermedim içemedi bebeğim bugün devlete götürdük.
İnşaallah sorun çıkmaz canımNego Eşimle babası yurt dışına gidecek hafta sonu da sokağa çıkma var malum ben söyledim kv yalnız kalmasın beraber kalalım diye. Ben böyle söylerim sonra da bana dert olur Neyse ki iyi anlaşıyoruz artık etkiye sütlüye karışmıyor desteği çok ..
Ah canım,bende babam için böyle yatağa düşmeyi kaldıramazdı,mizacına tersti kahrolurdu,birden bire çekmeden gitti diye teselli etmeye çalışıyorum kendimiNego Babam 2 yıldır çok mücadele verdi hastalığıyla. Ama 3 ayda çok acı çekti. Yatağa bağımlı hale gelmişti. Söyledim ya mantıklı düşündüğümde kurtulduğu için seviniyorum. Rabbim bu dünyada çektiklerini günahlarına kefaret saysın inş.
Sıkıntı ne bilmiyorum ama salma kendini,toparlaması güç olur.Meşgale,hobi bul evde kendineAllah hepimizin gönlüne ferahlık versin kızlar. Sanırım dertsiz kimse yok. Bende dünyavi dertlere dalıp gittim bu aralar. 6.40 kalkardım şimdi 1 e kadar yatıyorum. Kalkınca da boş boş vakit öldürüyorum. Kendim için de ev içinde yaptıklarım enn asgari düzeyde. Neyse şimdiden itibaren. Yapacak listesi oluştırayım
Namaz kılmak.
Sehpaları silmek.
Misafir banyosunu temizlemek
Çöpleri akmak.
Cilt bakımı yapayım.
Son olarak yemek.
Yaptığım işler bu saate kadar TV de saçm bir film izledim. Bilmem kaç saat. Kek yaptım kalkıp makina ve tezgahtaki bulaşıkları dizdim. Birde ytağı düzelttim bu kadar.
Sıkıntım çook büyük. Kardeşimle alakalı. Zaten tek kardeşim var evlendikten sonra beni o kadar zor durumda bıraktı ki. Anlatsam destan olur. Eşimin ailesine, eşime kafayı takmış. Bunalımda sanırım normal değil. Annem babamla tamamen ilişkimi kesöemi istiyor. Sürekli onlarla kavga ediyor. Annem üzülüyor dert hastalık sahibi oldu. Babam ağlıyor düzelir okullar açılsın falan diyor tabii düzelecek diyorum. Eşimin ailesine belli etmemeye çalışıyorum ama beni o kadar zor durumda bırakıyorki. Ben unutmasam bile affederim (aklı başına gelirse) ama onlar sorunlu bu çocuk desinler istemiyorum. Annem gözünden aöeliyat olacak burada özel hastane ayarladık. Bekliyoruz acilen olması laxım izin vermiyor kadına kendine birşey yapar diye korkuyorlar onlarda. Burada kayınbabam niye gelmiyor artık randevusu vs ayarlandı diyor. Ne olacak bilmiyorum. Kendimi geçtim önemli değil anne babama eziyet vermese.Benimde yok canım enerjim,ağrılarım var yattım genel olarak
Bende de miyop var ve ilerledi sanırım gitmem lazım randevu yok:/
Allah şifa versin,teşhis koyulana kadar anne de bebek de yıpranıyor,alerjisi de olabilir.Sonucu bize de yaz:)
İnşaallah sorun çıkmaz canım
Ah canım,bende babam için böyle yatağa düşmeyi kaldıramazdı,mizacına tersti kahrolurdu,birden bire çekmeden gitti diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi
Allah dağına göre kar verirmiş gerçekten.Amin inşaallah öyle olsun baban için
Sıkıntı ne bilmiyorum ama salma kendini,toparlaması güç olur.Meşgale,hobi bul evde kendine