- 11 Nisan 2007
- 83.045
- 481.954
Kalkıyorum ben dostlar bir saate gelecem yaptıklarımı yazıp hava Atacam size
Napcan napcan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalkıyorum ben dostlar bir saate gelecem yaptıklarımı yazıp hava Atacam size
Duvardan duvara savurmak istedeğim bu kadar insan varken sana kıyamamNego Negom nerdesin çiçeğaam gel beni bi itikle saçımdan tutup duvardan duvara savur falan sadece oturmak yatmak isteyerek bişey olmayacağını biri bana izah etsin nolur lan
Bende sevmemAyy en zoru da şu ıvır zıvır çekmecesi
Duvardan duvara savurmak istedeğim bu kadar insan varken sana kıyamam
Kalk kızzzzzBi kere bi it bi yabışayım bi yere
Bir daha söyleKalk kızzzzz
Koğuşşşşş kalkkkkkBir daha söyle
Hadi müsait olanlar maratona.Tren 13:00 de kalkıyor
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
N nnnadal
Nikinik
C _CikiLeta
Amazing family
Devitamini
Birtekefem
Hele ben atam seni. Saç yolmaya da bayılırım. Tutam tutam ah.Bi kere bi it bi yabışayım bi yere
Dün baya temizlik yaptım canım, sonra oğlum rahatsızlandı onunla ilgilenmekten bakamadım, bugün de daha yapıcam da maratona katılamayacağım, uslu dururlarsa bakarımHadi müsait olanlar maratona.Tren 13:00 de kalkıyor
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
N nnnadal
Nikinik
C _CikiLeta
Amazing family
Devitamini
Birtekefem
Geçmiş olsun neyi var? Daha çok aktif görmek isterim seni sayfadaDün baya temizlik yaptım canım, sonra oğlum rahatsızlandı onunla ilgilenmekten bakamadım, bugün de daha yapıcam da maratona katılamayacağım, uslu dururlarsa bakarım
Yettiiim misafirim gelecek evi götürüyorHadi müsait olanlar maratona.Tren 13:00 de kalkıyor
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
N nnnadal
Nikinik
C _CikiLeta
Amazing family
Devitamini
Birtekefem
Aktif olmayı bende çok isterim canım benim, yinede takip edebildiğim kadar bakıyorum, seviyorum sizleriçocuklarım küçük olduğundan pek olmuyor ama ödevleri yapıyorum doğduğundan bu yana kusuyor bebeğim, dün gece cok fena kustu boğuluyor sandım, bitkinleşti kolunu kaldıracak hali yoktu, hastaneye götürdük kan ve idrar tahlili yapıldı sonuçları bekliyorum.Geçmiş olsun neyi var? Daha çok aktif görmek isterim seni sayfada
Babamın son videoları yatalak olduğu,evde,hastaneki videolarıBabamın videosunu izledim bir ton ağladım.Şurda biraz gülüp kafa dağıtmayı çok görüyorlar.
Acı çekiyorum ben aylardır rahat olsun güldüğümü görüp de rahatsız olanlar.Kalbim gülmüyor,mutlu olabilirsiniz..
Geçmiş olsun kuzuyaAktif olmayı bende çok isterim canım benim, yinede takip edebildiğim kadar bakıyorum, seviyorum sizleriçocuklarım küçük olduğundan pek olmuyor ama ödevleri yapıyorum doğduğundan bu yana kusuyor bebeğim, dün gece cok fena kustu boğuluyor sandım, bitkinleşti kolunu kaldıracak hali yoktu, hastaneye götürdük kan ve idrar tahlili yapıldı sonuçları bekliyorum.
Kalktım kalktımHadi müsait olanlar maratona.Tren 13:00 de kalkıyor
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
mavidelisiii