Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nego Negom nerdesin çiçeğaam gel beni bi itikle saçımdan tutup duvardan duvara savur falan sadece oturmak yatmak isteyerek bişey olmayacağını biri bana izah etsin nolur lan
Duvardan duvara savurmak istedeğim bu kadar insan varken sana kıyamam

Dün baya temizlik yaptım canım, sonra oğlum rahatsızlandı onunla ilgilenmekten bakamadım, bugün de daha yapıcam da maratona katılamayacağım, uslu dururlarsa bakarım
Geçmiş olsun neyi var? Daha çok aktif görmek isterim seni sayfada

Geçmiş olsun neyi var? Daha çok aktif görmek isterim seni sayfada
Aktif olmayı bende çok isterim canım benim, yinede takip edebildiğim kadar bakıyorum, seviyorum sizleriçocuklarım küçük olduğundan pek olmuyor ama ödevleri yapıyorum doğduğundan bu yana kusuyor bebeğim, dün gece cok fena kustu boğuluyor sandım, bitkinleşti kolunu kaldıracak hali yoktu, hastaneye götürdük kan ve idrar tahlili yapıldı sonuçları bekliyorum.

Babamın son videoları yatalak olduğu,evde,hastaneki videoları
O hallerini gördükçe Allahım kurtardı diyorum ama eski sağlıklı hallerini gördükçe de çok üzülüyorum. Gülüyoruz diye acımızı unutmuş mu oluyoruz ? Yaşamayan bilemez canım seni çok iyi anlıyorum. Mekanları cennet olsun inş

Geçmiş olsun kuzuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…