- 11 Nisan 2007
- 83.049
- 481.976
Cumartesi günü döküldü sildim hemen çıktı sandım ama kustu halı :/ kocaman leke :/
Alttan tükürcekti tükürtmediğin içün yıkardan kustu naapsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cumartesi günü döküldü sildim hemen çıktı sandım ama kustu halı :/ kocaman leke :/
Yaa panik yaptım şimdi annem yardıma falan gelirse evimi pasaklı görmesinGeliyor bir kova burcu daha :) az kaldı doğuracan hala süpürim silim diyosun
He ya aynen öyle bizi kimse anlamiyo bosver böyle devamkeCok severim cimriligi inan devir cimrilik devri
Offf benimki de kocaman önden alip sonra bulasik makinesinin parlaticisiyla sildim ama insallah ugrastirmaz beni tekrarCumartesi günü döküldü sildim hemen çıktı sandım ama kustu halı :/ kocaman leke :/
Bütün evi topladım, çamaşır makinesini açtım. Ortalığı süpürdüm. Yemeğimi yaptım. Yatak odasını da cam hariç yapmıştım. Camını da silerim25 ocak ödevi
Yatak odası camını silmek
Bu haftanın odak noktası; yatak odası
Dip köşe temizleyip,hafta boyunca da temiz düzenli bırakalım.Dolap üstü,içi dışı,avizesi,bazası aklınıza neresi gelirse.
Yeni temizlemiş olanlar da dediğim gibi hafta boyunca elini üstünden çekmeyecek odanın.
Hadi kolay gelsin
Not:Kurallar ilk sayfada zaten yazıyor ama okumamış olanlar için dün hatırlatma yaptım,bakınız alıntı mesaja
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
Z zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
Kesinlikle çay şekersiz çok güzelBen de 2016da ilk rejim deneyimimle bıraktım Şekeri çayı şekersiz daha çok sevdim
E kapattım zaten,ötekini açtımMıy mıy şişmiştin tabi başka bi film açmakta bi seçenekti
Allah kabul etsin canım Allah rahmet eylesin inşallahBonus anneciğine Yasin okudum. Nurlar içinde yatsın,Peygamber Efendimize komşu olsun
Amin inşallahBonus anneciğine Yasin okudum. Nurlar içinde yatsın,Peygamber Efendimize komşu olsun
Bonus anneciğine Yasin okudum. Nurlar içinde yatsın,Peygamber Efendimize komşu olsun
Ellerine sağlık
Amin İnşallahAllah kabul etsin canım Allah rahmet eylesin inşallah
Siz tembelseniz ben neyim bilmiyorumCocuk odasi dip kose temizlendi.
Halisi fircalandi ve supurulup silindi.
Hol halısı fircalanip supuruldu, silindi.
Tuvalet banyo yikandi , musluklar ozellikle dezenfekte edildi.
Kapilar sabunlu sicak su ile silindi.
Simdi salondayim. Tv unitesi tozunu alip kumandalari dezenfekte ettim.
Bir kac sey silkeleyip kuslarin altini temizledikten sonrasil supur yapicam..
Bugun mutfaga girme amacim; umarim yaparim tembellige yenik dusmem
Yatak odasi detayli en son giricem.
Dunden yemeklerim var, sonra dinlenmek istiyorum.
Ben pazara gidiyorum. Sooora maraton.Herkes işini bitirip geliyomu ben ona görr kalkıcam
Doğru bak tükürttğm şimdi çıktı kurusun diye saç kurutma makinesi tuttum halı örtüsü sericemAlttan tükürcekti tükürtmediğin içün yıkardan kustu naapsın
Bende kahve dökülmüştü geçen parlatıcıyla sildim çıkmadı. Bu sefer silerken çıktı. Halı fırçasıyla fırçaladımHe ya aynen öyle bizi kimse anlamiyo bosver böyle devamke
Offf benimki de kocaman önden alip sonra bulasik makinesinin parlaticisiyla sildim ama insallah ugrastirmaz beni tekrar
İnsallah gecer seninki de insani sinir ediyo sari sari