- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum kuzum,ay sonu çıkıyorum Allah'ın izniyleEv bulabilsen gönlünce de orayı temizlesen
Hayırlı olsunBuldum kuzum,ay sonu çıkıyorum Allah'ın izniyle
Sağol kuzum evi gördük beğendik de daha anlaşmadık.tutucaz büyük ihtimal.yarın ariycaz emlakçıyı kısmetseHayırlı olsun
Sağol kuzum evi gördük beğendik de daha anlaşmadık.tutucaz büyük ihtimal.yarın ariycaz emlakçıyı kısmetse
Hayırlı olsun hangi şehir?Sağol kuzum evi gördük beğendik de daha anlaşmadık.tutucaz büyük ihtimal.yarın ariycaz emlakçıyı kısmetse
Yaaaaa çok şükür ya,nasıl sevindim.Taşınınca foto isterimBuldum kuzum,ay sonu çıkıyorum Allah'ın izniyle
Canım @negom ekle benide İnternetim yoktu giremedim ne zamandır iyi bir toparlanmaya ihtiyacım var siz benim elim ayagımmışssınız meğersem25 ocak ödevi
Yatak odası camını silmek
Bu haftanın odak noktası; yatak odası
Dip köşe temizleyip,hafta boyunca da temiz düzenli bırakalım.Dolap üstü,içi dışı,avizesi,bazası aklınıza neresi gelirse.
Yeni temizlemiş olanlar da dediğim gibi hafta boyunca elini üstünden çekmeyecek odanın.
Hadi kolay gelsin
Not:Kurallar ilk sayfada zaten yazıyor ama okumamış olanlar için dün hatırlatma yaptım,bakınız alıntı mesaja
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
@merve-onur
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@mavidelisiii
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
He yaa ne güzel olurdu çene çalmaktan iş yapamazdıkTaşınırken işin gücün arasında aç kalma diye bi leğen kısır benden ordu gibi 2-3 saate pıspırıl ederiz yerleştiririz orayı gelebilsek
Sağol canımKıbrıs'tayım ben .evim heryerden uzak malesef.merkeze taşınmaya çalışıyorum senelerdirHayırlı olsun hangi şehir?
He kuzum ya kurtulucam bu evden inşallah. Allah'tan bi mani gelmezse inşallah, nasip etsin rabbimYaaaaa çok şükür ya,nasıl sevindim.Taşınınca foto isterim
He yaa ne güzel olurdu çene çalmaktan iş yapamazdık
He o zalım koltukta oturur elinde çayla bize direktif verir,mali şuralar kel kaldı iyi sil,bonus köpükleri yere şapırdatma diyeHem elim çalışır hem dilim sen meraklanma nego varken zaten bizi oturturmu kız iş bitmeden bi yudum çay vermez
He o zalım koltukta oturur elinde çayla bize direktif verir,mali şuralar kel kaldı iyi sil,bonus köpükleri yere şapırdatma diye
Elinde kırbaç, bizi zincire vurmuş, silin kölelerr şlakk!! diye bağırıyo mesela öyle olur mu pekiKoltukta oturacağınıda hayal edemedim ki bizim olduğumuz yere elinde bezi o uzun mopuyla falan gelir.
İş bittimi temiz evde pammık gibi olur
Elinde kırbaç, bizi zincire vurmuş, silin kölelerr şlakk!! diye bağırıyo mesela öyle olur mu peki
Fiziki şiddet yapmaz o ya pskolojik yapar işini bitirir çayı kahveyi alır önümüzde içerElinde kırbaç, bizi zincire vurmuş, silin kölelerr şlakk!! diye bağırıyo mesela öyle olur mu peki
Çoh erötük oldu di miOha lan
Noldu lafıma geldinFiziki şiddet yapmaz o ya pskolojik yapar işini bitirir çayı kahveyi alır önümüzde içer