Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet bunu da gördüm 500 TL dediler
Şimdilik almadım 🫠
Benim aldıgım yerde ne kadar acaba dur bakıyım bi etiketlerim daha uygunsa
Gerçekten sinirli misin peki🙃
Cok sabırlıyımdır. Sinirlenince biraz çemkiririm. Ama artık son noktada olur yani o

Aa bizim ev😂
Yaa bende çok istiyorum bunlarsan böyle evi süslemek ama hep kzıım büyüsün onu teşvik amaclı yaparım diyodum ama şuan neden öyle şartlıyorum kendimi şimdide olur diye düşünmüyor değilim🥲
Evet niye şartlıyosun kendini öyle kendinde seviyosan bence erteleme 🌸 kızın kaç yaşında

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi aynı civardaymıs fiyatı ben 2023de almısım

Eklentiler

• IMG_4930.png
    IMG_4930.png
    408,9 KB · Görüntüleme: 16
Yaa bende çok istiyorum bunlarsan böyle evi süslemek ama hep kzıım büyüsün onu teşvik amaclı yaparım diyodum ama şuan neden öyle şartlıyorum kendimi şimdide olur diye düşünmüyor değilim🥲

Sadece çocuk için olmamalı asıl bizim için gerekli aslında.

Tam hasta diyemem ya ama bişey yokluyor çaya otururum oturmadan bi yer süpürüp silsem kar diyorum hayal Allah beterinden korusun ağrım sızım bitmiyor dile getirmek istemiyorum yavaş yapabiliyorum her şeyi zaman alıyor
D vitaminin ne seviyede bonusum verdin mi yakın zamanda kan. Düşük olunca ağrı sızı oluyor hep

Bugün değişik bi gündü dün gece annemde çarpıntı olmuş onu hastaneye götürdüm geldim. Bugün kardiyolojiye gittik temiz çıktı eko ekg. Yarın kan verecek. Sonra ahseni götürdüm kontrole öksürük bitmedi çünkü ciğere inmiş biraz daha şurupları değiştirdi hava verdi. Ordan yeğenimi jimnastiğe götürdük ahsende girdi deneme dersi yaptık kayıt ettirdim. Artık benim çekirge de gidecek haftada 2 gün 😂

Bugün değişik bi gündü dün gece annemde çarpıntı olmuş onu hastaneye götürdüm geldim. Bugün kardiyolojiye gittik temiz çıktı eko ekg. Yarın kan verecek. Sonra ahseni götürdüm kontrole öksürük bitmedi çünkü ciğere inmiş biraz daha şurupları değiştirdi hava verdi. Ordan yeğenimi jimnastiğe götürdük ahsende girdi deneme dersi yaptık kayıt ettirdim. Artık benim çekirge de gidecek haftada 2 gün 😂
Geçmiş olsun canım, oh kurs da iyi olmuş 🧚‍♀️🦾

Selamlar hatunlar :KK54:
Bu sabah evden bir çıktım, akşam zor girdim.
Ramazan öncesi son çıkış herkeslerde bir görüşme telaşı.
Yoğundu.

Bugun hiçbir işim planladığım gibi gitmedi.
Daha kötü olmadı ama yine de her şey farklı gelişti.
Değişik bir gündü.

Akşamdan beri de ramazan süsü takmaya çalıştık.
Çocuklara sürpriz yaptım.
Ama beceremedik kızlarla.
Eşim de şehir dışında tek başıma zor oldu, perdeye takıyorum perde pileleri yamuluyor kötü görünüyor.
Duvara asıcam sanırım.
Orda da bant tutmıcaktır.
Bakıcaz çaresine.
Sıkıldım kolum ağrıdı.
Şimdi kendime bir kahve yapıp birazcık hüzünlenicem.

Back