- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
VArdir vardirNe sopası belki vardır bizde de
Hayali sopa bacim, sekli semali sana kalmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
VArdir vardirNe sopası belki vardır bizde de
Kendimi simartayim, az dinleneyim diyince benAyy ben de demin kahveyi devirdim haliya sildim ama zor geçirdim
Saat 11 den sonra:
Kahvaltı masasını topladım
Bulaşık makinesini boşalttım
Elde yıkanacakları yıkadım,kaldırdım
Akşam yemeğini pişirdim(Sütlü sebze çorbası,tavuk fajita,bulgur pilavı)
Yemek pişerken çıkan bulaşıkları yıkadım
Dolap da ki yemekleri ısıttım çocuklar öğle yemeğini yedi
Evi şöyle üstten süpürücem
Çamaşır asıcam
Çamaşır katlayıp yerleştiricem
Çocuklarla oyun,ödev vs
Şimdi namaz,Kuran önce
terliksuu beni korkutuyorsun terlik.. Uçarken neyim düşüp bir yerini sakatlamadın inşallah
Az kalmış.Yeni evi taşınmayı severimNego Şubatın ortasına taşınmış oluruz inşallah :)
Eline sağlıkCocuk odasi dip kose temizlendi.
Halisi fircalandi ve supurulup silindi.
Hol halısı fircalanip supuruldu, silindi.
Tuvalet banyo yikandi , musluklar ozellikle dezenfekte edildi.
Kapilar sabunlu sicak su ile silindi.
Simdi salondayim. Tv unitesi tozunu alip kumandalari dezenfekte ettim.
Bir kac sey silkeleyip kuslarin altini temizledikten sonrasil supur yapicam..
Bugun mutfaga girme amacim; umarim yaparim tembellige yenik dusmem
Yatak odasi detayli en son giricem.
Dunden yemeklerim var, sonra dinlenmek istiyorum.
Benim gibi,dün sana film izliyorum deyip filmi durdurup kalktım,evi süpürdüm,wc temizledim, çöpleri değiştirdim,yemek yaptımHava yağmurlu hani iş yapasın yoktu
Yeminle tam olarak öyle oldu tam isleri bitirdim kac saattir kosturuyorum bi dinleniyim dedim kahve döküldüKendimi simartayim, az dinleneyim diyince ben
Ben de 2016da ilk rejim deneyimimle bıraktım Şekeri çayı şekersiz daha çok sevdimOlabilir,şekersiz içiyorum yıllardır
Ne rayı qı?Korkma o raylarda güvende
Az kalmış.Yeni evi taşınmayı severim
Eline sağlık
Benim gibi,dün sana film izliyorum deyip filmi durdurup kalktım,evi süpürdüm,wc temizledim, çöpleri değiştirdim,yemek yaptım
Bu şeye benzedi; kac yillik dostumla kirk yilda bir bulustugumuz ve yemek yemeye oturdugumuz an; benim "ay x ne guzel oldu bulustuk" dedigimde kola bardaginin kapaktan ayrilip ustume bosalmasi gibi ahahahah bahtsiz bedevilikte sinir yokYeminle tam olarak öyle oldu tam isleri bitirdim kac saattir kosturuyorum bi dinleniyim dedim kahve döküldü
Burda da yagmur firtina fena bugün. Bereket yagiyo bu sene az yagdi yağsınBurda da bi firtina yagmur var ki korkuyorum ev basimiza yikilacak
Cam silme vs hak getire yikaniyor bedavadan
Ay hic unutmam bi tanidigimiz vardi yagmur demisken su hic acmazdi evinde; yagmur sularini biriktirip kullanirdi.
Cimrilik puani arştaydı yemin ediyorum
Bi de kendime cimri derim.
Q mu o sesli söyleyin çok iyi oluyorNe rayı qı?
Bu arada sen de cimriymissin benim gibi cimrileri severim cimri demeyelim de tutumlu diyelim canimBu şeye benzedi; kac yillik dostumla kirk yilda bir bulustugumuz ve yemek yemeye oturdugumuz an; benim "ay x ne guzel oldu bulustuk" dedigimde kola bardaginin kapaktan ayrilip ustume bosalmasi gibi ahahahah bahtsiz bedevilikte sinir yok
Denedim bundan sonra hep böyle söylicem tınılı güzel bir şey olduQ mu o sesli söyleyin çok iyi oluyor
Terlik uçmuyor trenle gidiyor çokta şaapma diye dedim
Cok severim cimriligi inan devir cimrilik devriBu arada sen de cimriymissin benim gibi cimrileri severim cimri demeyelim de tutumlu diyelim canim
Cumartesi günü döküldü sildim hemen çıktı sandım ama kustu halı :/ kocaman leke :/Ayy ben de demin kahveyi devirdim haliya sildim ama zor geçirdim