Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ellerine sağlık

Nego Şubatın ortasına taşınmış oluruz inşallah :)
Az kalmış.Yeni evi taşınmayı severim
Eline sağlık
Hava yağmurlu hani iş yapasın yoktu
Benim gibi,dün sana film izliyorum deyip filmi durdurup kalktım,evi süpürdüm,wc temizledim, çöpleri değiştirdim,yemek yaptım

Burda da bi firtina yagmur var ki korkuyorum ev basimiza yikilacak

Cam silme vs hak getire yikaniyor bedavadan

Ay hic unutmam bi tanidigimiz vardi yagmur demisken su hic acmazdi evinde; yagmur sularini biriktirip kullanirdi.
Cimrilik puani arştaydı yemin ediyorum
Bi de kendime cimri derim.

Yeminle tam olarak öyle oldu tam isleri bitirdim kac saattir kosturuyorum bi dinleniyim dedim kahve döküldü
Bu şeye benzedi; kac yillik dostumla kirk yilda bir bulustugumuz ve yemek yemeye oturdugumuz an; benim "ay x ne guzel oldu bulustuk" dedigimde kola bardaginin kapaktan ayrilip ustume bosalmasi gibi ahahahah bahtsiz bedevilikte sinir yok

Burda da yagmur firtina fena bugün. Bereket yagiyo bu sene az yagdi yağsın
Cam silme iptal ki bu durum beni cok üzdu

Bu şeye benzedi; kac yillik dostumla kirk yilda bir bulustugumuz ve yemek yemeye oturdugumuz an; benim "ay x ne guzel oldu bulustuk" dedigimde kola bardaginin kapaktan ayrilip ustume bosalmasi gibi ahahahah bahtsiz bedevilikte sinir yok
Bu arada sen de cimriymissin benim gibi cimrileri severim cimri demeyelim de tutumlu diyelim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…