- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
bizimki oturuyozM Musluk Suyu maratondan gelenler tekrar gitmislerbizimki oturuyoz
evi sabah toplamistim süpürdüm sildim
wc banyo yikadim ve sildim
mutfagi temizledim ayrintili
davlumbazin sökülebilen neyi varsa söktüm yağ çozücuyle temizledim
buzdolabini duzenledim
cocuklarin kiyafetlerini duzenledim
birazdan cocuklari yikicam
4.30 da bizde yemek maratonuna gidelimM Musluk Suyu maratondan gelenler tekrar gitmislerbizimki oturuyoz
buzdolabini duzenledim
sende onlar gibisin4.30 da bizde yemek maratonuna gidelim
Ayy sende okuyunca aklıma geldi gidim buzdolabını sileyim bendeM Musluk Suyu maratondan gelenler tekrar gitmislerbizimki oturuyoz
buzdolabini duzenledim
bi fırt duanı alırımAyy sende okuyunca aklıma geldi gidim buzdolabını sileyim bende
sende onlar gibisin
cocukların kücük galiba. bitmez o is ben yaptim noldu oyuncaklar meydandaHepiniz çok hamaratsınız kızlar benim maratondan bir halt olmaz bugün :/
Güya şu an maratondayım ama çocuklardan başladığım işi bitiremiyorum maalesef. Bir de başım ağrıyor çok fena
Etmezmiyim hiç :)bi fırt duanı alırım
İyi ki örtü varmış yıkanır bişey değil de o yutmalar fena allah korusunNe güzel süpürdugum mutfağıma almış cif i boca etmiş
Buzdolabını sildim bı döndüm kulağına minik minik bonibon lari doldurmuş zor çıkardım aklım uçtu
Geçen askamda çivi yuttu herhalde diye acile götürdük
Halı örtüsünü attım makinaya yıkanıyor çıkınca sererim sonrada yemek yaparım
Allahtan çıkarabilmişsin canım ŞükürNe güzel süpürdugum mutfağıma almış cif i boca etmiş
Buzdolabını sildim bı döndüm kulağına minik minik bonibon lari doldurmuş zor çıkardım aklım uçtu
Geçen askamda çivi yuttu herhalde diye acile götürdük
Halı örtüsünü attım makinaya yıkanıyor çıkınca sererim sonrada yemek yaparım
Valla ömrümden on yıl gitti çivi yuttu diye nasıl gittik acile bilmiyorum Allah'ım beterinden korusunİyi ki örtü varmış yıkanır bişey değil de o yutmalar fena allah korusun
Çok şükür çıkti ama elim ayağım titriyor hâlâAllahtan çıkarabilmişsin canım Şükür
Örtü varmış neyse ki makineye atmışsın
Sabah benimki de pipetlerin poşeti oluyor ya onu sokuyordu burnuna aldım baktım bi daha burnuna nerden bulmuşsa çerezzanın Soğanlısı var ya cips kırığı sokmuş sümkürttüm birkaç kez çıktı neyse ki
Allah korusun ya çok korkuyorum daha burnu kesfetmedik biz galiba tövbe yarabbimSabah benimki de pipetlerin poşeti oluyor ya onu sokuyordu burnuna aldım baktım bi daha burnuna nerden bulmuşsa çerezzanın Soğanlısı var ya cips kırığı sokmuş sümkürttüm birkaç kez çıktı neyse ki