Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün başka neler yapmıştım:

Yatak odası tülü,güneşliği yıkanmıştı onları astım
Yatak odasında bazı eşyaların yerini değiştirdim
Yerini dip köşe sildim
Bütün evi süpürdüm
Akşam yemeği yeme ve mutfak toplama faslı
Çiçeklerimin topraklarını saksılarını değiştirdim,yeni çiçek diktim

Kapanış

Bu saate kadar

Yatakları düzelttim
Banyo,wc lavabo vs temizledim
Dağınıklık topladım,şimdi yine dağıttılar
Kahvaltı hazırladım,yaptık,topladım
Mutfak tülünü makineye attım
Mutfakta dolabının en üsttteki kavanozları indirdim makineye attım
En üstte yağ çöz sıktım bekliyor

Ben yatak odasına astım canım benim dolaplar filan hep beyaz çok sırıtmadı ama çerçevesini eşim seçmiş o biraz sırıtıyor çerçevesini değiştirmek istiyorum

Şimdiye kadar yaptıklarım
Kahvaltı hazırladım bulasıkları elimde yıkadım makina geceden yıkandı,yıkananları yerleştirdim
Yatakları topladım evi havalandırdım
Evi süpürdüm
Vileda yaptım, dün toz almıştım detaylı bugun almadım
Fırını temizledim camını falan cıkarıp sildim
Yağdanlıkları temizledim
Çamasır attım yıkanıyor
Mama sandalyesini temizledim aksama yine aynı oluyor ama mecbur kemelerlerini falan cıkarıp yıkadım
Aksama mantı yapcam hamur yoğurdum,içini hazırladım
Kızıma corba yaptım
Şimdide kızımı uyutup mantı sıkacam bugunluk bu kadar sonrası klasik işte yemek bulasık cay meyve falan

İyiyim şükür, bugun tam 15 gün oldu. Dun babamın boğazını deldiler artık boğazdan entube cigerleri nefes alabilene kadar entube kalacakmış. Rabbım babam için en hayırlı olanı versin inşallah. Cok özledim babamj ona o kadar çok sarılmak istiyorum ki bunu dün abime söyleyince bana kızdı. Hemsire tanıdık var o beni belki babamın yanına götürür sarılırım dedim bu takintindan vazgeç dedi. Cok şükür o 5 yıldır babamlarin yanındaydı bir gün öncesi birlikte yemek yemişler ben 15 yıldır hasretim. 5 ay öncede ağlayarak ugurlamusti beni. Ya o beni anlamıyor yada ben gerçekten cocuklastim. 10 gündür ilaç kullanıyorum bu sürekli ağlama ve endiselerime iyi geldi ve buradaki herkesin yürekten dua ettiğini bilmek en büyük güç oldu bana hepinizden Allah razı olsun.

Ben yatak odasına astım yapışkan bir şey var hatta reklamları falan vardı iz bırakmadan çıkıyor falan diye anlatabildimmi bilemedim ama hiç düşme falan yapmadı sağlam gerçekten ve bence koridorda garip durur gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…