Hepsini de aldım ınsallah20 ocak ödevi
Nevresim,havlu koyduğumuz yeri düzenlemek
Diş fırçalarını koyduğumuz kabı temizlemek
Tarakları dezenfekte etmek
@samdan
terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
askrhpozitif
hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
@Babsy baby
Amazing family
@Brokilo
Taraklar dezenfekte mi ediliyormuş20 ocak ödevi
Nevresim,havlu koyduğumuz yeri düzenlemek
Diş fırçalarını koyduğumuz kabı temizlemek
Tarakları dezenfekte etmek
@samdan
terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
askrhpozitif
hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
Ayla-
@Portakalli cikolat
Gonulmeyvesi
Limonsuzzcay
@nnnadal
@Nikinik
@havalihavasiz
@Babsy baby
Amazing family
@Brokilo
Ben yatak odasına astım canım benim dolaplar filan hep beyaz çok sırıtmadı ama çerçevesini eşim seçmiş o biraz sırıtıyor çerçevesini değiştirmek istiyorumKızlar birde gardolabın üstünü silerken fotocumuzun verdığı tuval panoyu gördüm. Onu kullanan var mı ? varsa nereye astınız ? Yatak odasına mı assam desem. Yatak odama uymuyor. Koyu mürdüm, beyaz yatak odam. Panoya yeşilliklerle çekindiğimiz fotoyu koymuşuz. Hiç uygun değil. Koridora assam garip olur mu ?
Çerçevesiz bizimki tuval yağlı boya gibi sankiBen yatak odasına astım canım benim dolaplar filan hep beyaz çok sırıtmadı ama çerçevesini eşim seçmiş o biraz sırıtıyor çerçevesini değiştirmek istiyorum
Benimkide çerçevesiz ben salonuma astım valla ister uysun ister uymasın o kadar para vermişiz gelen giden görsünÇerçevesiz bizimki tuval yağlı boya gibi sanki
Kenarlarına çerçevemsi mürdüm tonlarında bir şey yapsan şahken şahbaz mı olur yoksaÇerçevesiz bizimki tuval yağlı boya gibi sanki
İyiyim şükür, bugun tam 15 gün oldu. Dun babamın boğazını deldiler artık boğazdan entube cigerleri nefes alabilene kadar entube kalacakmış. Rabbım babam için en hayırlı olanı versin inşallah. Cok özledim babamj ona o kadar çok sarılmak istiyorum ki bunu dün abime söyleyince bana kızdı. Hemsire tanıdık var o beni belki babamın yanına götürür sarılırım dedim bu takintindan vazgeç dedi. Cok şükür o 5 yıldır babamlarin yanındaydı bir gün öncesi birlikte yemek yemişler ben 15 yıldır hasretim. 5 ay öncede ağlayarak ugurlamusti beni. Ya o beni anlamıyor yada ben gerçekten cocuklastim. 10 gündür ilaç kullanıyorum bu sürekli ağlama ve endiselerime iyi geldi ve buradaki herkesin yürekten dua ettiğini bilmek en büyük güç oldu bana hepinizden Allah razı olsun.hayalim gercek oldu nasılsın?
Bende koridora istedim. KV olmaz olur mu buraya dedi hevesimi kırdı. Ne zamandır konidinin üstünde durun Atay'ın uygun olur mu sizceBenimkide çerçevesiz ben salonuma astım valla ister uysun ister uymasın o kadar para vermişiz gelen giden görsün
Ben yatak odasına astım yapışkan bir şey var hatta reklamları falan vardı iz bırakmadan çıkıyor falan diye anlatabildimmi bilemedim ama hiç düşme falan yapmadı sağlam gerçekten ve bence koridorda garip durur gibi geldi banaKızlar birde gardolabın üstünü silerken fotocumuzun verdığı tuval panoyu gördüm. Onu kullanan var mı ? varsa nereye astınız ? Yatak odasına mı assam desem. Yatak odama uymuyor. Koyu mürdüm, beyaz yatak odam. Panoya yeşilliklerle çekindiğimiz fotoyu koymuşuz. Hiç uygun değil. Koridora assam garip olur mu ?
Okuyunca şok oldum ilk kez duyuyorum ben böyle birşeyi :))Bizimde başımıza gelmişti ama hırsız değil çocuk diye düşünmüştük
Herkes bugün çalışkan galiba gi. Bı senle ben kaldık sen bana gaz ver ben sana. Olmayan gazı nasıl vereceksekterliksuu bende gaza geleyim diye bakınıyordum mesajını gördüm
yok mu kimse bizi gaza getirecek şöyle maraton koşturacak