Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatak odasına hiiç uyduramadım istemiyorum. Koridor olabilir dedim ondda saçma mı olur dedim. Atmak içinde kıyamadım. Annem ve KV ye vermek istedim ikisi de kabul etmedi:KK8::KK8:

Çok güzel fotolarımız vardı gittim bunu seçtim. Çok pişman oldum başka seçseydim.
M merve_eymen
UcanSupurge UcanSupurge
Ayla- Ayla- IMG_20210120_132403.jpg

Yatak odasına hiiç uyduramadım istemiyorum. Koridor olabilir dedim ondda saçma mı olur dedim. Atmak içinde kıyamadım. Annem ve KV ye vermek istedim ikisi de kabul etmedi:KK8::KK8:

Çok güzel fotolarımız vardı gittim bunu seçtim. Çok pişman oldum başka seçseydim.
M merve_eymen
UcanSupurge UcanSupurge
Ayla- Ayla- Eki Görüntüle 2765162
Aslında güzelmiş fotonuz başka koyacak yerin yok mu salon çocuk odası falan birde esin koridorda istediğin bir yer varsa tutsun sen bir bak sağdan soldan yanından geçerken nasıl geliyor gözüne

Bende koridora istedim. KV olmaz olur mu buraya dedi hevesimi kırdı. Ne zamandır konidinin üstünde durun Atay'ın uygun olur mu sizce
Eger orası uygunsa tak nolcak dolap üstünde tozlanıp gidene kadar. Zaten şu zamanda kımse gelip gitmiyor en azından sen görürsün. Ben olsam takarım yani eger yatak odasına salona takmıyorsan koridora tak

M merve_eymen
UcanSupurge UcanSupurge
Ayla- Ayla- Eki Görüntüle 2765162
Senin kanvas tablo gibi Çok güzel bence fotoğrafınız canım ben koridora tablo asmışım da bu da olur niye olmasın ?

Yok bende bugün tembellik yapıyorum 🤫 sana gaz vereyim ikimiz gaza gelip evi kaldırıp yukarı geri aşağı atalım :)) kim tutar seni heryer i mis gibi yapıp elimize kahve alıp mis gibi eve baka baka kahve kahve içelim kalk kalkkk oldumu kız geldin mi gaza :confused:

Yok bende bugün tembellik yapıyorum 🤫 sana gaz vereyim ikimiz gaza gelip evi kaldırıp yukarı geri aşağı atalım :)) kim tutar seni heryer i mis gibi yapıp elimize kahve alıp mis gibi eve baka baka kahve kahve içelim kalk kalkkk oldumu kız geldin mi gaza :confused:
Geliyor gibi az bişey. Hareket var. Battaniyeyi oynatiyom.ayaklarimi çıkardım. Hava aliyolar

X