Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemin ederim dün banyo dolabını düzenlerken taraflar gözüme çarptı şunları bi ara elden geçeyim dedim ve bugün ödev kalp gözün mü açık mübarek yoksa küren mi var hakikaten?🔮

Hepsi ihtiyacım olan şeyler ama dün o kadar canım sıkıldı ki anlatamam tüm mutfağı temizledim videoya çektim bilgisayara aktarıp yapıyordum bugün yayınlayayım diye bilgisayar hata verdi kapandı ve açılmıyor dün sinirden uyuyamadım. Birazdan bilgisayarı servise vericem inşallah çabuk hallolur ondan sonra eve gelip ödevler işler yaparım artık birde yarına ayakkabilik fortmanto temizlemeyi dusunuyorum ödev fikri olur belki😘

Hepsi ihtiyacım olan şeyler ama dün o kadar canım sıkıldı ki anlatamam tüm mutfağı temizledim videoya çektim bilgisayara aktarıp yapıyordum bugün yayınlayayım diye bilgisayar hata verdi kapandı ve açılmıyor dün sinirden uyuyamadım. Birazdan bilgisayarı servise vericem inşallah çabuk hallolur ondan sonra eve gelip ödevler işler yaparım artık birde yarına ayakkabilik fortmanto temizlemeyi dusunuyorum ödev fikri olur belki😘

İnşallah tez zamanda yapılır canım. Üzüldüm.

Bugün ne yapacağıma dair kafamda bir şey yok. Kac gündür evin her yerini misler gibi yapıyorum.
Eşim bile diyor ki ev temiz değil
Tertemiz:21::KK68:

Bugün ilk ödevlerden baslicam hepsi temiz ve derki toplu aslında ama yine de birdaha yapicam tertemiz olmaya bayılıyorum :KK49::süslü:

Günaydın herkese.
Dün tamirci, KV m vs geldi giremedim. Öncesi günde tamirci geldi. Kombi, net ve şifonyerimiz bozuldu aynı anda. Soğuktan donduk bugün parçası gelip takılacak inşallah kombinin.

Geçen günlerde sadece yatk odası detaylı temizlik yaptım. Birde yemek ve bulaşık işleri.

Bugün de bir ortalığı topluycam. Detaylı birşey yapmam muhtemelen. Herkese kolay gelsin

Kızlar birde gardolabın üstünü silerken fotocumuzun verdığı tuval panoyu gördüm. Onu kullanan var mı ? varsa nereye astınız ? Yatak odasına mı assam desem. Yatak odama uymuyor. Koyu mürdüm, beyaz yatak odam. Panoya yeşilliklerle çekindiğimiz fotoyu koymuşuz. Hiç uygun değil. Koridora assam garip olur mu ?

X