- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hırsızlar kardan adam çalmışlar daha neler duycaz
Yemin ederim dün banyo dolabını düzenlerken taraflar gözüme çarptı şunları bi ara elden geçeyim dedim ve bugün ödev kalp gözün mü açık mübarek yoksa küren mi var hakikaten?20 ocak ödevi
Nevresim,havlu koyduğumuz yeri düzenlemek
Diş fırçalarını koyduğumuz kabı temizlemek
Tarakları dezenfekte etmek
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Nikinik
havali-
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
Hepsi ihtiyacım olan şeyler ama dün o kadar canım sıkıldı ki anlatamam tüm mutfağı temizledim videoya çektim bilgisayara aktarıp yapıyordum bugün yayınlayayım diye bilgisayar hata verdi kapandı ve açılmıyor dün sinirden uyuyamadım. Birazdan bilgisayarı servise vericem inşallah çabuk hallolur ondan sonra eve gelip ödevler işler yaparım artık birde yarına ayakkabilik fortmanto temizlemeyi dusunuyorum ödev fikri olur belki20 ocak ödevi
Nevresim,havlu koyduğumuz yeri düzenlemek
Diş fırçalarını koyduğumuz kabı temizlemek
Tarakları dezenfekte etmek
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
pawlover
M merve_eymen
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
athena
UcanSupurge
@malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@hayalim gercek oldu
@zeynebzeyneb
@- Ayla
@Portakalli cikolat
@Gonulmeyvesi
@Limonsuzzcay
N nnnadal
@Nikinik
havali-
@Babsy baby
@Coolpeople
@Brokilo
Bizimde başımıza gelmişti ama hırsız değil çocuk diye düşünmüştükHırsızlar kardan adam çalmışlar daha neler duycaz
Adana ‘da normalBizimde başımıza gelmişti ama hırsız değil çocuk diye düşünmüştük
Yok adanada kar mi var ben istanbulluyum evlenip geldim.. istanbulda olmuştu tabi o zamanlar küçüktükAdana ‘da normal
Hepsi ihtiyacım olan şeyler ama dün o kadar canım sıkıldı ki anlatamam tüm mutfağı temizledim videoya çektim bilgisayara aktarıp yapıyordum bugün yayınlayayım diye bilgisayar hata verdi kapandı ve açılmıyor dün sinirden uyuyamadım. Birazdan bilgisayarı servise vericem inşallah çabuk hallolur ondan sonra eve gelip ödevler işler yaparım artık birde yarına ayakkabilik fortmanto temizlemeyi dusunuyorum ödev fikri olur belki
Sağ ol canım bende o kadar kötüyüm ki anlatamam ama sınır olmaktan başka bir şey gelmiyor bakalım belki hemen yapar verirler diye ümit ediyorumİnşallah tez zamanda yapılır canım. Üzüldüm.
Belki ufaktan yağmıştır diye düşündüm burada 3 gündür yağıyor durup durupYok adanada kar mi var ben istanbulluyum evlenip geldim.. istanbulda olmuştu tabi o zamanlar küçüktük
Dağlara yağıyor merkeze hiç yağmaz ki sadece kuru soğuk oluyor kar soğuğu gibi kısa süreli o kadar ama dünden beri hava soğuk keşke yağsaBelki ufaktan yağmıştır diye düşündüm burada 3 gündür yağıyor durup durup
O Adana da değildir çöle kar yağarsa Adana yada yağar diye düşünüyordum o da olduğuna göre şimdi Adana da kar bekleyebiliriz eşim en son 25 sene önce Adanada karı havada görmüşAdana ‘da normal
Bilgisayar için çıktım ona bağlı neler yapacağım valla bende hiç bilmiyorum