Kuzulara maşallah. Ağaç yaşken eğilir
Kız mı erkek mi çocukların.
O aşşağıdaki yıkama fırçası sen nego sen temmiz sen pürü pak sen bu fırçayı nasıl koydun bunların yanına vışşBu lif oluyor.
Halı fırçası böyle
O altta ki çok sert,halı fırçasının sap takılıp halı yıkamak için kullanılan hali.Sen balkonda muhtemelen araba fırçası kullanıyorsun,o yumuşak farklı bunlardan.
Sapsız olanlarda aslında halı yıkamak için,adı üstünde halı fırçası
Bekarken çok yıkardık onlarla,annem işte halıdaki saçlar için kullanır kendimi bildim bileli
Yıkarken halıya zarar vermez hayır
Vazgeçemem hobimVe çok sık halı fırçaladığını
Bulasik makinesini bosalttim, oglumun kahvaltisini kaldirdim, bulasiklar vardi tekrar makineyi doldurdum ,kahvalti yaptim, copleri cikarip balkonu sildim( balkonlarimizi fosur fosur suyla yikamayalim lutfen suyumuz az) , viledayi yikadim camasir suyunda biraktim, odalari toplayip nevresimleri degistirdim havalandirdim supurdum. Simdi ufak bi mola devam edecegimBenim mutfak maratonum simdi bitti. Yaptıklarımı yazıcam. 2 saat vermiştim kendime. Sen neler yaptın ?
Canım saplı halı fırçası o,araba fırçası değilO aşşağıdaki yıkama fırçası sen nego sen temmiz sen pürü pak sen bu fırçayı nasıl koydun bunların yanına vışş
2 ödev de itinayla yapıldı öğretmenim, ama daha işlerim var.
Benim maratonu da bitti bende bittim şimdi dinleyim biraz sonra wc bonyoyu ayrıntılı yapacam yaptıklarımı yazayım
Mutfakta
-makineyi boşalttım
-çocukları besledim
-kahvaltı bulaşıklarını makineye koydum
-1 duvar sildim
Çocuk odası
-nevresimleri değiştirdim
Yataklarını çektim alttaki oyuncakları çıkardım süpürdüm
-halıyı kaldırdım odalarını süpürdüm
-kitaplığı sildim yerleştirdim
-yatak odasını süpürdüm
-odayı havalandırdı alezi makineye attım
-koridorları süpürdüm
-evin her odasından oyuncak topladım
-mutfağı süpürdüm
-2 kapı cifledim sildim
-biraz çamaşır katlandım yerleştirdim
-salonu topladım süpürdüm
Yoruldum şimdi kahvemi içiyorum sonra kalkıp sulu temizlik işine geçecem biraz toz alacam çamaşır makinesini hazırlarım sabah çalıştırırım bu havada çamaşırlar kurulmuyor akşama da yemeğin yanına pilav salata yapmak lazım benim mesai 24 saat bakalım çocuklardan neye fırsat kalacak
Elinize sağlıkBulasik makinesini bosalttim, oglumun kahvaltisini kaldirdim, bulasiklar vardi tekrar makineyi doldurdum ,kahvalti yaptim, copleri cikarip balkonu sildim( balkonlarimizi fosur fosur suyla yikamayalim lutfen suyumuz az) , viledayi yikadim camasir suyunda biraktim, odalari toplayip nevresimleri degistirdim havalandirdim supurdum. Simdi ufak bi mola devam edecegim
Ay unuttum sadece fırçayla yapmadım, kovaya sıcak su koyup, içine biraz yumuşatıcı cok hafif domestostla sildim mis gibi oldu, bende sürekli fırçalarım halıları eanneden bulaşma hastalık galibaElinize sağlık
Evet canım çok rahat oluyor o şekilde. Rica ederimYaaa oyle mi???
Ilk firsatta alayim ozaman sagol canim
Bende öyleyim hafta da bir bütün halıları fırçalar öyle süpürürüm hiç kıl kalmıyor çok kolay oluyo süpürmesi. Tabi hergün süpürmeden önce yapmıyorum haftada bir yetiyorEvet,başka halı fırçası da mı var ki
Bildim bileli bunlar,evden eksik olmaz,annem halıları hep fırçalar saçlar için,ondan alıştım
ayyy nasil cesaret ettin bu soguktaaNeler yaptım yataklar topladım duşa kabin temizledim. Klozet lavabo ovaladim. Balkon yıkadım yıkarken dondum. Mutfak supurdum sildim. Çocuk dolabının bir tarafını düzenledim. Bugünlük bu kadar