Yaaa oyle mi???Eger halı fırçası alırsan temizliği çok kolay olur benimde var bir tane. Süpürmeden önce fırçalıyorum hiç.kıl kalmıyor
Benim mutfak maratonum simdi bitti. Yaptıklarımı yazıcam. 2 saat vermiştim kendime. Sen neler yaptın ?Firina kabak patlican attim kahvaltida onlari tirtiklayim bari
O olana kadar ben mutfak maratonuna basliyorum gelen varsa buyursun
Oh mis gibi25 dakikada 2 hali tamam ayy çok mu hızlıyım neama halilarim kucuk çok yoruldum kac kilo verdim acaba
Cocuk odasını ve salonu sildim.
Peteklere gecicem az dinlenim de ama çok güzel oldu yeni yıkanmış gibi beyaz sabun tüm sorunu çözüyor.
Petekleri neyle silsem acaba
Oh mis gibi
Ben de uyudum, şimdi kalktim kahve iciyorum ama hala kendimde degilim...
Gunduz uykulari bi seye yaramio ..
Karbonati biraz su katip macun kivamina getir cif gibi oluyor. Ovala petekleri canim. Sonra sirkeli su ile sil sakin kimyasal kullanmayaydin..
Evet petek fircasi var japon pazari tarzi yerlerde.korkuyorum cevaplamaktan .
En masum olanindan desem.
Neyse hepsini silmedim zaten çok yoruldum kalanını başka güne.
Diğerlerini senin dediğin gibi yapicam Bugün başka işler yaptım çok yoruldum.
Eşime petek fırçası aldiricam olmayınca detayli temizleyemedim.
Videoda kadın cikariverdi ben uğraştım uğraştım yok çıkmadı. Çok mu güçsüzüm ne dedim .Evet petek fircasi var japon pazari tarzi yerlerde.
Ne yalan soliyim bi kac kez denedim petekleri acmayi basaramadim. Esim de hic ilgilenmez yani gel ac desem elini surmez.
Ben de yakin zamanda kombi bakimi icin petekleri de elden gecirtmeyi dusunuyorum bi uzmana.
Bu lif oluyor.
E bu bildigin eskiden evin onunde hali yikadigimiz fircalar degil mii?Bu lif oluyor.
Halı fırçası böyle
Evet,başka halı fırçası da mı var kiE bu bildigin eskiden evin onunde hali yikadigimiz fircalar degil mii?
Vardir ondan annemde yahu
Kiz ne bilimEvet,başka halı fırçası da mı var ki
Bildim bileli bunlar,evden eksik olmaz,annem halıları hep fırçalar saçlar için,ondan alıştım
Kuzulara maşallah. Ağaç yaşken eğilirOcağa çocuklarımın çorbasını koyup petekleri öyle silecem ikisi aradan çıkmış olur.
Mis gibi taze tarhana çorbası yapicam evimin neşe kaynakları içsin ben temizlik yaparken bana yardım etmeye çalışmaları görmeye değer.
@merve-onur un videolarını izledikçe benimkileri izlemiş gibi oluyorum onun çocuğu da çok sevimli maşallah .
Bugün onun bir kac videosuna da bakicam o da bana çok güzel moral oluyor gaz veriyor.
Iyi ki bu sayfayı kesfetmisim .
Çok mutluyum
Alttakiyle balkonu yıkıyorum. Diğerlerini ilk kez gördüm.Bu lif oluyor.
Halı fırçası böyle
Sen nasıl bilmezsin hayal kırıklığı oldu,o kadar temizlik yapıyorsunKiz ne bilim
Yikamak icin degilse baska tarz bisey sandim bende.
Sagolasin bilgi icin bak ogrenmenin yasi yok.
Biktim su saclardan kafami kazitacam o derece
O altta ki çok sert,halı fırçasının sap takılıp halı yıkamak için kullanılan hali.Sen balkonda muhtemelen araba fırçası kullanıyorsun,o yumuşak farklı bunlardan.Alttakiyle balkonu yıkıyorum. Diğerlerini ilk kez gördüm.2. Sıradakini beğendim. 1. Sıradakiler plastik yıkarken halıya zarar vermez mi. Çok cahilim çok cahilim halı fırçası hakkında birşey bilmiyorum.
Ve çok sık halı fırçaladığınıSayfayı eskiden beri takip edenler bilir halı fırçası ödevlerimi