- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Allah razı olsun canım. Hakkını helal et, tedirgin ettim hepinizi.Feslegen Kokulu Nane nerdesin ciddi merak ediyorum.
Aa,neyse canım ciddi bir durum değilmişim şükür❤Allah razı olsun canım. Hakkını helal et, tedirgin ettim hepinizi.
Dün eve geldim canım. Mastit değilmiş. Sıvı birikmiş ama neden olduğunu söylemediler. Hormonal düzensizlik dediler. Masajla kremle zamanla geçer dediler.
Hiç bir şey anlamadım.
Eline sağlık
İnşaallah
Ce deyip kaçmak yok ama
Eline sağlık
Geçmiş olsun
Nasıl satmak?
Aynı anda iş yapmaya başlanıyor,iş bitince yaptıklarımızı yazıyoruz
Şükürler olsun buraya geçen yağmur yağdı yerdeki karlar eridi görsen Erzurum demezsin
Keşke adanaya da yağsa çok özledim ne güzel istanbuldayım sokak ışıklarına bakar dururduk yağsın diye o ayrı bir heyecandı
Keşke adanaya da yağsa çok özledim ne güzel istanbuldayım sokak ışıklarına bakar dururduk yağsın diye o ayrı bir heyecand
Geçen salon temizliği videonu izlediğimde adanada olabileceğini hissetmiştimKeşke adanaya da yağsa çok özledim ne güzel istanbuldayım sokak ışıklarına bakar dururduk yağsın diye o ayrı bir heyecandı
Çukurovadayim canım bir daha gelirsen haber ver yanimdan geçmek yerine bir kahve ısmarlarım sanaAdananin neresindensin. Arada bir adanaya gelip gidiyoruz belki yanından bile gecmisimdir
Canım ne zaman istersen o zaman veriyorum aslında uzuuun zamandır,son dört aydır hatta.Nego ödevleri erken verirdin önceden o zaman ilk once ödevi yapardım şimdi ben işi tam bitirip oturunca ödev görüyorum sayfada ama yine de yapıyorum yapabildigimi.
Dün posetligimi bile yıkadım sayende tsk ediyorum
Evet baya sogumus dun dondum resmen dısarıda