- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 34
Kapı-pencere hala açık diye miGeçen salon temizliği videonu izlediğimde adanada olabileceğini hissetmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kapı-pencere hala açık diye miGeçen salon temizliği videonu izlediğimde adanada olabileceğini hissetmiştim
Ben gelirim ama öğlen komşum gelecek şimdi iş başı yapıyorsan 12 ye kadar seninleyimGünaydın bugün canım maraton istiyor.
Kimler benimle var?
Akşam 8 e kadar süre.
GünaydınNego günaydın bugünün ödevi yokmu ben hazırım
İnşaallah yağar canım,akşam başladı umarım hemen erimez dedim durdum.yine yağıyor şükür şimdi❤Şükürler olsun buraya geçen yağmur yağdı yerdeki karlar eridi görsen Erzurum demezsin
Adanaya sadece yağmur yağıyor değil miKeşke adanaya da yağsa çok özledim ne güzel istanbuldayım sokak ışıklarına bakar dururduk yağsın diye o ayrı bir heyecandı
GünaydınGünaydın kızlar
Özelden bizi alıntılar msj attığında uyeydimCanım ne zaman istersen o zaman veriyorum aslında uzuuun zamandır,son dört aydır hatta.
Sen ekim de üye olmuşsun,erken verdiğim zamanları nasıl biliyorsun
Evet dün çok fazla yağmur yağdı bugün yine güzel ha a toros dağlarının oralara falan kar yağıyor ama merkeze hiç yağmamışGünaydın
Ödev vermediğim zamanlarda oluyor,canım ne zaman isterse
İnşaallah yağar canım,akşam başladı umarım hemen erimez dedim durdum.yine yağıyor şükür şimdi❤
Adanaya sadece yağmur yağıyor değil mi
Günaydın
Çukurovayi biliyorum neresinden açık adres olmasın dersen Özelden yazışalım yakında yine gelicemÇukurovadayim canım bir daha gelirsen haber ver yanimdan geçmek yerine bir kahve ısmarlarım sana
Hıım öyle olsun bakalımÖzelden bizi alıntılar msj attığında uyeydim
Ben başlıyorum neler yapacaksın bugün sen planda neler var ?Evet dün çok fazla yağmur yağdı bugün yine güzel ha a toros dağlarının oralara falan kar yağıyor ama merkeze hiç yağmamış
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar kızlar ❤
Ablamlar Antalya da oraya da yağmaz,dağlara yağarsa çıkıyorlar hemenEvet dün çok fazla yağmur yağdı bugün yine güzel ha a toros dağlarının oralara falan kar yağıyor ama merkeze hiç yağmamış
Bizde gidecez sucuk pişirme geleneği var adanalıların yani her yer mangal onlar icin şubatta gitmeyi planlıyoruz bir aksilik olmazsaHayırlı sabahlar
Ablamlar Antalya da oraya da yağmaz,dağlara yağarsa çıkıyorlar hemen
Bugün ne yapıyoruz öğretmenimHıım öyle olsun bakalım
Tamam ben başlıyorum çamaşır atayım önce makinaya.Çamaşır yıkanacak
Kuruyan çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek
Wc dusakabin detaylı temizlenecek
Ev süpür sil toz al
Fortmanto ayakkabilik temizlenecek öğlene yetişirsem bunlara iyi
Kapı pencere açıktı sen kısa kollu giyerek iş yaptın seni izlerken bende kısa kolluydumKapı-pencere hala açık diye mi
Sen nasıl kısa koluydun sen neredesinKapı pencere açıktı sen kısa kollu giyerek iş yaptın seni izlerken bende kısa kolluydum
Bende adanadayımSen nasıl kısa koluydun sen neredesin
14 ocak ödevi
Halı fırçası olanlar için halı fırçalamak
Kalorifer peteklerini silmek