Düzenli Evimiz & Hayatımız

bende hiç kıyamam kenara koyarım özel bi misafirim geldiğinde çıkarırım
En özel misafir benim zaten
Taktik vereyim kendini rulo havlu kağırt gibi düşün yorganın uç kısmını altına altına sıkıştır sen dökdükce dolanmış oluyorsun o çekemez
Hahaha ama yanarım öylede benim bacaklarım dısarda kalacak üst tarafım kapansa yeter

Hanımlar iyi akşamlar

Herkes iyidir umarım.. Ben öğleden sonra ise gectim ama biriktigi için dönemedim sizlere.

İlaçsız kalp bt çekildi ama asıl önemli olan ilaçlı çekilmedi annemin mabiz yüksekti. Cumartesi sabah gidecegiz tekrar. Annemi bıraktık ve ise döndük..annem genel olarak çok iyi şükür. Ama tabi sonuçlar ve sonuçlara bağlı anjiyo kararı önemli olacak bundan sonra.

Yemek vardı ama eşimin işi var ben de dizi izleyip gec saat onu bekleyeceğim yorgunum erken yatacağım günlerdir 1 de uyuyorum

Herkese şifa ve huzur diliyorum hem babam hastalandı hem eşimle olanlar hem annemin anjiyo durumu hem en yakın dostumla olan küslük üstüne bir de hukuki şeyler var eşimin annesi miras vs derken gerçekten agva yetmiyordu bir de bunlar üst üste geldi dualarimdasiniz bildiğim bilmediğim dertleriniz için. Sizler de dua edin hanımlar

Selam kızlar.
Bugün sabah yatakları topladım
Yemeği yaptım.
Makinaya çamaşır attım.
evden çıktım.
Kahvaltıyı arkadaşlarla yaptık.
Sonra dönüşte pazara uğradım, süt aldım.
Geldim.
Sabahtan yemeği pişirirken ocak batmıştı.
Ocağı sildim.
Sütü kaynattım.
Pilav pişirdim.
Salata yaptım.
Yedik.
Sofrayı topladım.
Tezgahı sildim.
Makinayı çalıştırdım.
Kurutmadaki çamaşırları katladım.
Uzanıyorum. Birazdan yoğurt yapcam.

Ben bugün resmen ev süpürmek aşerdım robot aldığımdan beri mecbur olmadıkça evi istekli süpürmüyordum bugün Dedim ki uzun uzun evi süpüreceğim her detaya kadar Belki 40 dakika falan süpürmüş olabilirim
Bugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Evi süpürdüm
Islak mendille toz aldım
Bulaşık makinesini boşalttım
Koltuk örtülerini yıkadım
Akşam yemeği yaptım:Mücver,Salçalı makarna

Musluğa fiskileyeli bir abarat tak ki sebzeleri filan güzel yıkıyayım dedim aldım takmadı bende dün uğraştım o filitre kısmı kireçlenmiş kırıldı foş foş her yer daha beter oldu ama o abarat takılaçak diye mutluyum herif sucuyla görüntülü konuşuyor takacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…