Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy okudum nasıl rahat insanlar var ya ben çamasır yarım saat kalsa makinada kafayı yiyorum
Bende sabah nevresimleri yıkadım makineden çıkardım katlandım sepete koydum ama yağmur var seremedim ıslak ıslak dururken aklım onlarda akşama sobayı yakıp etrafında kurutacam gündüz çocuklardan onu da yapamıyorum ben seriyorum kız toplayıp sepete koyuyor bide iş yapmış diye kendini alkışlatıyor (22 aylık)

Canim benim ; o dediklerini zaten yapiyorum canim ama tatmin etmiyir sanki yapmamisim bisey gibi hissediyorum.
Ama koca evdeyken veya cok halsiz hasta iken yapmiyorum tabii..
Tuvalet, mutfak zaten kirmizi noktam.
En olu onlari yaparim.

Neyse su pis hatunun konusu beni naya motive etti evimi pirü pak yaptim simdi keyif kahvesi iciyorum

Tek derdim yemek kaldi, once markete cikmam lazim...

Yaptiklarim;

Mutfak tezgah ve yemek masami dezenfekte ettim
bulasiklari yikanmis olanlari dizdim, kirlileri yerlestirdim.
balkonu supurdum
mutfagi supurdum, masanin sandalyelerini sildim.
salonu komple kaldirip supurdum(kuslardam dolayo ayagima hep yem geliyor supurmezsem)
koltuk ortuleri silkeledim, paspaslari silkeledim, kirlentleri puf puf yaptim.
koltuk kenarlarini ve ayaklarini sirke ile sildim
camin onunu sildim(disi kusumuz kuluckada oldugu icin erkegi istemiyor, onu da mecbur dovmesin diye saliyoruz; perdede uyudugu icin camin onune hep pisliyor)
Tv unitemin tozunu aldim
holu supurup sildim, yollugu silkeledim
dis kapi ic dis sildim
tuvalet, banyo camasir suyu ile ovdum
kuruyan camasirlari katlayip yerlestirdim
yatak odasi havalandirip, nevresim yastik yuzu vs degistirdim supurdum sildim.
gardirop cami kapagi sildim parlattim
cocuk odasi ayni sekilde havalandirip supuruldu.
Dis fircalarimizi dezenfekte ettim bu arada unutmayayim

Simdi keyif, yorgunluk kahvemle zevk yapiyorum

Cocukla iş yapmak gerçekten insanı zorluyor hele ki senin 3 taneydi galiba. Ama bi şekilde yapıyoruz yani tam istediğimiz gibi veya istediğimiz sürede olmasa bile yavas yavas bi şekilde yapıyoruz. Öyle hiç iş yapmamak, çamasırı günlerce bekletmek de ne biliyim yani çok garip insanın içi nasıl rahat eder, o evde nasıl yaşar ki. Kaç gündür süpürüyorm bugun de süpürmeyim dedim mesela ona bile duramadım süpürdüm. Çamasır sepeti bile kalabalıklaşınca sinir oluyorum ben makina dolmadan dolmadan yıkıyorum kaldırıyorum.

Bende onu diyorum,hep genç kalmıycaz vücuduna eziyet etme her gün her gün diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…