Bende sabah nevresimleri yıkadım makineden çıkardım katlandım sepete koydum ama yağmur var seremedim ıslak ıslak dururken aklım onlarda akşama sobayı yakıp etrafında kurutacam gündüz çocuklardan onu da yapamıyorum ben seriyorum kız toplayıp sepete koyuyor bide iş yapmış diye kendini alkışlatıyor (22 aylık)Ayy okudum nasıl rahat insanlar var ya ben çamasır yarım saat kalsa makinada kafayı yiyorum
Canim benim ; o dediklerini zaten yapiyorum canim ama tatmin etmiyirHer gün dip köşr temizlik yapılmaz zaten,yani vücuda boşuna eziyet ama günlük süpürge (çocuk varsa) wc temizliği mutlaka,mutfak zaten toplu olmalı benim için,yemek de mecbur günlük.Yoksa halı kaldır,koltuk çek dip köşe fazla diye düşünüyorum.
Oku oku baya motive oluyor insanO konuya mesaj yazmıştım baktım içimden içimden bişeyler oluyor bana kalkıp işlerime başlim bende :))
camin onunu sildim(disi kusumuz kuluckada oldugu icin erkegi istemiyor, onu da mecbur dovmesin diye saliyoruz;
Ezdirmiyor kendiniŞu maddeye takıldım ya dişi kuşa sevgiler arkasındayız
Cocukla iş yapmak gerçekten insanı zorluyor hele ki senin 3 taneydi galiba. Ama bi şekilde yapıyoruz yani tam istediğimiz gibi veya istediğimiz sürede olmasa bile yavas yavas bi şekilde yapıyoruz. Öyle hiç iş yapmamak, çamasırı günlerce bekletmek de ne biliyim yani çok garip insanın içi nasıl rahat eder, o evde nasıl yaşar ki. Kaç gündür süpürüyorm bugun de süpürmeyim dedim mesela ona bile duramadım süpürdüm. Çamasır sepeti bile kalabalıklaşınca sinir oluyorum ben makina dolmadan dolmadan yıkıyorum kaldırıyorum.Bende sabah nevresimleri yıkadım makineden çıkardım katlandım sepete koydum ama yağmur var seremedim ıslak ıslak dururken aklım onlarda akşama sobayı yakıp etrafında kurutacam gündüz çocuklardan onu da yapamıyorum ben seriyorum kız toplayıp sepete koyuyor bide iş yapmış diye kendini alkışlatıyor (22 aylık)
Ezdirmiyor kendini
Once yavrularim diyor kocum benim
Hiiii masallah bal balBenim kızımda evire çevire elma kemiriyo şu an Eki Görüntüle 2760105
Hiiii masallah bal bal
Kuslarin elmaya zaafi var.
Haslanmis yumurta da ver arada canim. Cok seviyorlar.
Dilimle beyazi ile koy tabaga yesin
Kucukse daha iyi.Öyle hiç vermedim iyi gelirse denerim tabi küçük sayılır daha 4 aylık
Kucukse daha iyi.
Yumurta sarisi ve 1 adet cici bebeyi ezip mama yapabilirsin
Bebegin gibi dusun işte kizBebe bisküvisi ezmeyi bırakalı baya oluyo yaa icat çıkarıyosun sankiyem aldım işte onu yesin :))
Bebegin gibi dusun işte kiz
Bende onu diyorum,hep genç kalmıycaz vücuduna eziyet etme her gün her gün diyorum:)Canim benim ; o dediklerini zaten yapiyorum canim ama tatmin etmiyirsanki yapmamisim bisey gibi hissediyorum.
Ama koca evdeyken veya cok halsiz hasta iken yapmiyorum tabii..
Tuvalet, mutfak zaten kirmizi noktam.
En olu onlari yaparim.
Neyse su pis hatunun konusu beni naya motive etti evimi pirü pak yaptim simdi keyif kahvesi iciyorum
Tek derdim yemek kaldi, once markete cikmam lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?