- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Hoşgeldin arada uzaklaşmak lazım diye düşündün heraldeGünaydınnnn
Eki Görüntüle 2758674

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin arada uzaklaşmak lazım diye düşündün heraldeGünaydınnnn
Eki Görüntüle 2758674
Yeni çay doldurdum 5 dk başlayabilirim size bağlıyım hazır asker gibiyimevet maratona gelecek arkadaşlar. saatlerde yine kayma oldu bende
ne zaman gideriz maratona:)
Yeni çay doldurdum 5 dk başlayabilirim size bağlıyım hazır asker gibiyim
ben de kahvaltı yapicam eşimi bekliyorum
kahvaltı bitince etiketlerim olur mu:)
GunaydınGünaydınnnn
Eki Görüntüle 2758674
Herhalde benim öğleni bulurevet maratona gelecek arkadaşlar. saatlerde yine kayma oldu bende
ne zaman gideriz maratona:)
Herhalde benim öğleni bulur![]()
Biz de yeni uyandık kızımla daha yataktayız sonra sabah rutini derken öğlen buluşalımeşim de yattı uyudu benim de öyle görünüyo canım
neyse ben de ders çalışırım, sabah biraz çamaşır katlamistim:)
Biz de yeni uyandık kızımla daha yataktayız sonra sabah rutini derken öğlen buluşalım
Ben gaza gelip oğlumun odasındaki koltuğu kapıyı sildim bir posta çamaşır katladım şimdide yeni video için edit yapayım sizi beklerkeneşim de yattı uyudu benim de öyle görünüyo canım
neyse ben de ders çalışırım, sabah biraz çamaşır katlamistim:)
Ben olsam soylerdim.WC lavabo ovdum
Havluları değiştirdim
Antre mutfak süpürdum
Salona gecemedim daha nevresim degistircem birde.
Bide size bişey sormak istiyorum öğretmenimiz önceden guruba video fotoraf attirmiyordu kendi numarasına atiyorduk iki haftadır guruba çocukların fotolarını videolarını attırıyor ben birazcık rahatsız oldum velilerin bı çoğunu tanımıyorum onların galerilerinede gidiyordur fotoğraflar yersiz bi durum mu sizce öğretmene söylemelimiyim