• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

WC lavabo ovdum
Havluları değiştirdim
Antre mutfak süpürdum
Salona gecemedim daha nevresim degistircem birde.
Bide size bişey sormak istiyorum öğretmenimiz önceden guruba video fotoraf attirmiyordu kendi numarasına atiyorduk iki haftadır guruba çocukların fotolarını videolarını attırıyor ben birazcık rahatsız oldum velilerin bı çoğunu tanımıyorum onların galerilerinede gidiyordur fotoğraflar yersiz bi durum mu sizce öğretmene söylemelimiyim
Ben ders grubumu yöneticiler harici mesaj gönderimine kapalı kullanıyorum ben ödevleri notları çalışmaları ordan gönderiyorum onlar da bana özelden dönüş yapıyorlar. Hoş öğretmen kapatmasa da özelden dönüş yapılmalı bence

Ben ders grubumu yöneticiler harici mesaj gönderimine kapalı kullanıyorum ben ödevleri notları çalışmaları ordan gönderiyorum onlar da bana özelden dönüş yapıyorlar. Hoş öğretmen kapatmasa da özelden dönüş yapılmalı bence
O zaman ben söyleyim rahatsız oldum diyim. Önceden bizde Kendi özeline atiyorduk ama sonra ne oldu anlamadım.

Günaydın ❤

Huzurlu haftalar 🌸

Eki Görüntüle 2758668

Nego Nego hoşgeldin ❤
Hoşbuldum💕
Günaydın hanimlar.
Bugün;
Kuruyan camasirlari katlicam
Toz alcam
Tuvaletleri temizlicem
Evi süpürüp silcem

Sabahtan yemegimin birini yaptım evi toparladim yatagi havalandırıp topladim.
Kahvemi icip toza tuvaletlere giriscem. Bugün islerimi erkenden bitirme planım var.
Hatta bonus usûlü saat tutcam🤩

Nego Nego Canim hosgeldin 🤩
Hoşbuldum💕

Valla busaat oldu sadece evi toplaidm havadan mıdır nedir bilmem bir bunalginim sormayın hiç iş yapasım yok ama heryerde gözüme batıyor inşallah oğlan gelene kadar yaparım birseyler en azından akşam yemeğim var ıspanak ile tavuk hiç yoktan onu düşünmem neyse bakalım ya Allah ya bismillah diyip kalkalım bakalım

Yatakları topladım evi havalandırdım
Kahvaltı hazırladım topladım bulasıkları makinaya dizdim ocagı sildim
Dün bütün evi süpürüp silmiştim bugun süpürmem sadece kahvaltıdan sonra mutfagı süpürdüm
Çamasır attım serdim
Magnolia yaptım şimdide aksama Yemeğim var dün karnıyarık pilav yapmıstım yarısı arttı onu yeriz rahatım bugun birazdan da kızımı uyutup kahve keyfi yapmayı düşünüyorum
Dün banyoyu yıkadım bugun de Tuvaleti yıkarım bi ara baska da işim yok:halay:

Merhaba hanımlar
Bende bu sabah
salonu topladım süpürdüm
akşam niyetlenip yapamadığım ütülerimi yaptım
kahvaltı hazırladım bebeleri besledim
Bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım
Kirli çamaşırları ayırıp makineye attım
Şimdi çamaşır serecem,
Çocukların sütünü verip yatıracam
Canlı ders faslı başlayacak
O arada yatak odasını halledip yemek işine başlarım

Yaptiklarim;
Yemek yaptim (Cennet çorbası +lahana sarmasi+hoşaf)
Tuvaletleri ayrintili temizledim( porcöz karbonat karisimi doküp beklettim)
Toz aldim
Evi süpürdüm
Mutfak dolaplarinin altindaki kismi acip süpürgeyle cektirdim

Ders calisip kitap kuran okucam günün geri kalaninda.
Vileda yapamadim cook yoruldum yapabilirsem bugün yapamazsam yarin yapcam..

pawim😍😍 sabah sekizde kalktım çamaşır katladim biraz. sonra oğlanı kreşe beraber bırakalım dedi eşim. biraz da yürüyüş yaptık. şimdi girdim eve:)

günaydın bu arada😅😘
Ben de baktım kimsecikler yok başladım yaptım bişiler. Sonra yine toplantı belası vardı o sürdü 1 buçuk saat şimdi de bi hastaneye gidip gelcem. Döndüğümde yazcam yaptıklarımıı 🤩
Gecikmeli günaydıın 😘😘

WC lavabo ovdum
Havluları değiştirdim
Antre mutfak süpürdum
Bide size bişey sormak istiyorum öğretmenimiz önceden guruba video fotoraf attirmiyordu kendi numarasına atiyorduk iki haftadır guruba çocukların fotolarını videolarını attırıyor ben birazcık rahatsız oldum velilerin bı çoğunu tanımıyorum onların galerilerinede gidiyordur fotoğraflar yersiz bi durum mu sizce öğretmene söylemelimiyim
Bence söyle ben olsam bende rahatsız olurdum

WC lavabo ovdum
Havluları değiştirdim
Antre mutfak süpürdum
Ben özelden gönderiyorum,ortak gruplara sevmiyorum atmayı

Back