• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler herkese neden gitti ki acaba 🧐
Bı alışveriş yapıp geldim
Salonu süpürdum sildim
Çamaşırları katladim yerleştirdim
Kahvaltı yaptık masayi topladım
Bulaşıkları makinaya attım
Antre süpürdum
WC banyo lavabo ovucam daha çamaşırları makinaya aticam çocukları yikiycam
Yemek yapicam

Dün evde değildim ondan iş yapmadım
Dünkü ödevi bugün yapmak istiyorum tabi yapabilirsem
Bugün çok bi işim yok çamaşırları toplayıp katlasam yerine yenilerini atsam
Bulaşıkları makineye atsam evimi bi toplasam bide yemek yapsam tamamdır 😄
İyi.ki çok işim yokmuş

Hayırlı haftasonları kızlarr🌸
Kahvaltı hazırlanıp toplanıldı, bulaşıklar makineye yetleşti, yatak toplandı, ev havalandı, çamaşır katlanıp yerleşti, etraf toplandı, banyo lavabo klozet temizlendi, kahve içmeyide unutmadık:kahve:, şimdi makinede çamaşırlar yıkandı asılcak.
sonunda İstanbul'a azda olsa yağmur geldi çok şükür:KK9:

Ben bugun hiç iş yapmadım sadece Kuruyan çamaşırları katladım yerleştirdim ortalığı zaten günde kırk kere topluyorum😀 Kahvaltı yemek kahve çay sürekli mutfaktayım eşim evdeyken 😊😊

Hayırlı günler herkese neden gitti ki acaba 🧐
Bı alışveriş yapıp geldim
Salonu süpürdum sildim
Çamaşırları katladim yerleştirdim
Kahvaltı yaptık masayi topladım
Bulaşıkları makinaya attım
Antre süpürdum
WC banyo lavabo ovucam daha çamaşırları makinaya aticam çocukları yikiycam
Yemek yapicam
Sizin nickiniz dilime dolandı içimden sürekli atayemi zeynepyuuu diyip duruyorum :KK70:

Benimde ismi koyduktan sonra çok dolandı acaba dedim saçma mı ki o_O içerisinde soy adimiz benim ismim eşimin ismi oğlumun bide kızımın ismi var 🤭
Olmadı şimdi Zeynep ama.
Bi Zeynep i tahmin ettim soyadı da ata lı bir şey?
Peki ya oğlun, kızın, eşin?????
Beynim yandı. Kızlar negoomuzun yerine ben sorayım mutfak tezgahları pırıl pırıl oldu mu? Ben taktiğimi söyleyeyim yemek sonunda oturulup biraz sohbet edilir ya hah işte o ara ben başlıyorum toparlamaya. Mutfaktan çıkınca geri dönmek çok zor oluyor bir de ağırlık basıyor insanı.....

Olmadı şimdi Zeynep ama.
Beynim yandı. Kızlar negoomuzun yerine ben sorayım mutfak tezgahları pırıl pırıl oldu mu? Ben taktiğimi söyleyeyim yemek sonunda oturulup biraz sohbet edilir ya hah işte o ara ben başlıyorum toparlamaya. Mutfaktan çıkınca geri dönmek çok zor oluyor bir de ağırlık basıyor insanı.....
Kızartma sonrası parıl parıl parlattım :temizlik:

Olmadı şimdi Zeynep ama.
Yemeği yedik tezgahı şimdi topladım çay kahve icildi kızla babası ders çalışıyor bizde ufaklık la birlikteyiz yatmadan oyuncak falan toplarsam tamamdır

Bugün neler yaptım
Evi toparladım
Ütülediklerimi yerlerine astım
Çamaşırları katladım yerleştirdim
Renklileri yıkadım astım
Lavaboları cifledim
Mutfağı toparladım bulaşıkları makineye dizdim
Yemek yaptım
Akşam yemeği sofrası topladım blşklar makineye ve çalıştırdım
Tencereleri yıkadım
Çay sofrası hazırladım
Çay bulaşıklarını da elimde yıkadım mutfağım temiz evim toplu çok şükür bugünde bitti 😊

Bugün çok verimli geçti benim için
✔️Evi, yatakları topladım
✔️Kahvaltı hazırladım kaldırdım
✔️Tuvalet , banyoyu yıkadım
✔️Canlı derslerimi yaptım
✔️Evi süpürdüm
✔️Oturma odasının tozunu aldım koltuktaki lekeli yerleri sildim
✔️Yemek yaptım yedik topladım ocağı sildim çay koydum
✔️Kitabımı bitirdim 😍

Benimde ismi koyduktan sonra çok dolandı acaba dedim saçma mı ki o_O içerisinde soy adimiz benim ismim eşimin ismi oğlumun bide kızımın ismi var 🤭
Yoo saçma değil niye saçma olsun, birbiriyle uyumlu güzel aslında ama tekerleme gibi dilime dolandı 😂 İçimden sürekli söylüyorum 😂😂

Yoo saçma değil niye saçma olsun, birbiriyle uyumlu güzel aslında ama tekerleme gibi dilime dolandı 😂 İçimden sürekli söylüyorum 😂😂
Aynen aynen tekerleme gibi 😅
Mesela Birtekefem Birtekefem i böyle bi Arapça kelime gibi okuyordum başta sonra “ bir tek efem” şeklinde olduğunu anladım ha bi de @morkagit var onun nickini de morka git şeklinde okuyordum morka neyse 🤣 sonra jeton düştü mor kağıt diye 😅

Bugün neler yaptım
Evi toparladım
Ütülediklerimi yerlerine astım
Çamaşırları katladım yerleştirdim
Renklileri yıkadım astım
Lavaboları cifledim
Mutfağı toparladım bulaşıkları makineye dizdim
Yemek yaptım
Akşam yemeği sofrası topladım blşklar makineye ve çalıştırdım
Tencereleri yıkadım
Çay sofrası hazırladım
Çay bulaşıklarını da elimde yıkadım mutfağım temiz evim toplu çok şükür bugünde bitti 😊
Bugün çok verimli geçti benim için
✔️Evi, yatakları topladım
✔️Kahvaltı hazırladım kaldırdım
✔️Tuvalet , banyoyu yıkadım
✔️Canlı derslerimi yaptım
✔️Evi süpürdüm
✔️Oturma odasının tozunu aldım koltuktaki lekeli yerleri sildim
✔️Yemek yaptım yedik topladım ocağı sildim çay koydum
✔️Kitabımı bitirdim 😍
Maşallah valla ben bugun hiç bi iş yapmadım hiç oturmadım ama hiç bi iş yapmadım eşim evdeyken hep böyle oluyor. Hep yemek cay Kahve meyve uğraştım durdum mutfaktan cıkamadım yarında böyle olcak büyük ihtimalle. Zaten kahvaltıyı 12 de yapıyorz hemen aksam oluyo

Back