Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kizçeler.
Odevler alındı.

Güne ve işlere başlamadan önce yazayım da öyle gideyim.
athena
Neredesin?

Dün akşam yazmıştım ama hatırlamak amaçlı tekrar alıntı yapicam yapacağım listeyi. Maratonuma katılmak isteyenler buyursun.

Yapacaklarım alintida mevcuttur.

⚘çocuklarımla aktiviteli bir gün geçirmek.
⚘kitap okumak.
⚘sevdiğim insanları arayıp sohbet etmek (20 dakika)
⚘namazlarimi vaktinde kılmak.
⚘yemek yapmak

Başka da bir şey yapmicam

Bende banyo mu temizlesem yoksa yemek masasının sandalyeleri leş gibi oldu çocuk her şeyi sürüyor birde beyaz renkli onları mı silsem diye kararsizim bugün hayırlısı

Canim henuz yataktayim
Oglanin canli dersi var 11 de.
Ben 1 harici katilamam.

bugün bolca temizlik planlıyorum inşallah. çamasır asıp digerlerini atmayla başladım. devamı gelir umarım
Ben de bugun derin derin temizlik planindayim ama baalim aksilik cikmzsa. Daha kahvalti edicez, canli ders var. Bakalim oglus beniistemezse canli derste yanina; o dersteyken girisirim..

Ben de bugun derin derin temizlik planindayim ama baalim aksilik cikmzsa. Daha kahvalti edicez, canli ders var. Bakalim oglus beniistemezse canli derste yanina; o dersteyken girisirim..
benimki de derste. o da simdilik kendi idare ediyor çagırırsa temizlik işi yaş.

benimki de derste. o da simdilik kendi idare ediyor çagırırsa temizlik işi yaş.
Benimki çağırıyor canım 1. Sinif daha.. yeni sese gectilerinde sadece video falan izlerken rahat oluyorum kalkiyorum yanindan. Oyle olursa o odasindayken ben salon mutfak girisirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…