TesekkurlerGeçmiş olsun
Zabahlar olmasın daha. Bende akşam içim geçmiş uyumuşum yarım saat. Gece buluşak bari. Bdv de gezerik artık.Uyumuşum ya. Sana yazdıktan sonra bir daha uyudum 6 bucuk gibi kalkmışım
Aynen uyku tutmaz herhalde. Gerçi uyandığımdan midem bulanıyor bi uyku geldi gibi ama bilemedim kiZabahlar olmasın daha. Bende akşam içim geçmiş uyumuşum yarım saat. Gece buluşak bari. Bdv de gezerik artık.
Sana odun var,onu ye deseydinÖdevin birini yaptım ama hoş sohbetli olan kısmı yapamadım tam muhabbet edecektim eşimle akşama ne yesek dedi :)
Yaa ağrılarım geçiyor ama çocukla beraber hamilelik çok zor oluyormuş yaa. Artık dayanamıyorum iyice beni zorlamaya başladı. doğursam da biraz rahatlasam diyorumAğrıların geçti mi?
Bugün tamda bunları yapmıştım çok güzel bir gün geçirdik ama yarın komple mutfağı indirincem aşağı3 ocak ödevi
Portmanto temizleyip,düzenlemek
Ev halkına sevdikleri bir yiyecek yapıp,hoş sohbet etmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
@Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Azıcık kalmış doğuma ama bende bilemedim doğunca daha mı kötü olur diye bende 1 tane varYaa ağrılarım geçiyor ama çocukla beraber hamilelik çok zor oluyormuş yaa. Artık dayanamıyorum iyice beni zorlamaya başladı. doğursam da biraz rahatlasam diyorumondan sonrası daha da mı zor olur ki acaba
Eskiden böyle değildi ama şuan çok üzerime düştü. Üç yaşında bu arada. Benim de Halim olmuyor artık gece zaten rahat yatamıyorum bir de saat başı kalk çocuğun yanına git vs. Hiç dinlenemiyorum. Gün içinde de hiç rahat bırakmıyor. Bu hafta çok bunaldımAzıcık kalmış doğuma ama bende bilemedim doğunca daha mı kötü olur diye bende 1 tane var
En azından gece kalmasa dinlenirsin biraz ve o da sende ki değişimden etkileniyordur belki çok zor gerçekten yardım edecek birileri yokmu etrafında en azından arada gelip çocukla oynasalar biraz dinlenebilirdinEskiden böyle değildi ama şuan çok üzerime düştü. Üç yaşında bu arada. Benim de Halim olmuyor artık gece zaten rahat yatamıyorum bir de saat başı kalk çocuğun yanına git vs. Hiç dinlenemiyorum. Gün içinde de hiç rahat bırakmıyor. Bu hafta çok bunaldım
Super4 ocak ödevi
Banyo temizlemek
Sökük,yırtık varsa tamir etmek
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
kitapzede
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
athena
UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
hayalim gercek oldu
Z zeynebzeyneb
Ayla-
Cookiie
Gonulmeyvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?