• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok yorgunum ve uykum Çok.
Bugün çok iş yaptım planimdakinden daha fazlasını yaptım.
Her odev bir sonraki güne sarkıyor .

Yarın vestiyerin içini dışını iyice silim inşallah.

Ayakkabı terlik düzeni yapım tekrardan.

İş planlaninca daha güzel yapılıyor.

Yarın çok iş yapmam sanırım. Oruç tutucam Allah izin verirse.

💕💕Bugün maşallah çoğumuz perdeleri yıkamışız hepimizin ellerine kollarına sağlık. 💕💕💕💕

Yarın yapmak istediklerim
⚘mutfak günlük temizlik(süpürge, bulaşık, kahvaltı,ocak silme)
⚘vestiyer temizliği
⚘çöp kutuları iç dış temizliği (yıkar kurularim)
⚘baharatlik cekmecemi temizlemek ve tekrardan düzen yapmak.
⚘banyo deterjan dolabımin içini ve en üstünü silmek.
⚘çocuklarımla aktiviteli bir gün geçirmek.
⚘kitap okumak.
⚘sevdiğim insanları arayıp sohbet etmek (20 dakika)
⚘namazlarimi vaktinde kılmak.
⚘yemek yapmak

Başka da bir şey yapmicam

Zabahlar olmasın daha. Bende akşam içim geçmiş uyumuşum yarım saat. Gece buluşak bari. Bdv de gezerik artık.
Aynen uyku tutmaz herhalde. Gerçi uyandığımdan midem bulanıyor bi uyku geldi gibi ama bilemedim ki

Bugün çok yoruldum
Yatak odasını dip köşe temizledim pencere perde yatak gardolap aynalar takı dolabı falan derken canım cıktı
Birde rutin işleri yaptım
Markete gittim
Çamaşır topladım tekrar astim
Eşimle çay muhabbet film keyfi de yaptım
En son mutfağını topladım yatıyorum inşallah birde yarına yapılacaklar var aklımdan geçiyor ama sabahki enerjine göre karar vericem yoksa stres oluyorum valla :işsiz:

Yaa ağrılarım geçiyor ama çocukla beraber hamilelik çok zor oluyormuş yaa. Artık dayanamıyorum iyice beni zorlamaya başladı. doğursam da biraz rahatlasam diyorum 😭 ondan sonrası daha da mı zor olur ki acaba😕
Azıcık kalmış doğuma ama bende bilemedim doğunca daha mı kötü olur diye bende 1 tane var :KK66:

Azıcık kalmış doğuma ama bende bilemedim doğunca daha mı kötü olur diye bende 1 tane var :KK66:
Eskiden böyle değildi ama şuan çok üzerime düştü. Üç yaşında bu arada. Benim de Halim olmuyor artık gece zaten rahat yatamıyorum bir de saat başı kalk çocuğun yanına git vs. Hiç dinlenemiyorum. Gün içinde de hiç rahat bırakmıyor. Bu hafta çok bunaldım 😢

Eskiden böyle değildi ama şuan çok üzerime düştü. Üç yaşında bu arada. Benim de Halim olmuyor artık gece zaten rahat yatamıyorum bir de saat başı kalk çocuğun yanına git vs. Hiç dinlenemiyorum. Gün içinde de hiç rahat bırakmıyor. Bu hafta çok bunaldım 😢
En azından gece kalmasa dinlenirsin biraz ve o da sende ki değişimden etkileniyordur belki çok zor gerçekten yardım edecek birileri yokmu etrafında en azından arada gelip çocukla oynasalar biraz dinlenebilirdin

Hayırlı sabahlar.Şöyle güzelce kar yağması umuduyla💕
70a3df41277adddef0c5c0303744f4a0.webp

Back
X