NERDEN basliycan söyle hele. Ayni yerden basliyak
Kalk yatak odası yataklar dağınıklık. Şuan yatakta yatiyom yumuşacık gi. Hiç kalkasimm yok.BÜYÜK yazıyosun ikidir nerden başlıycam ne bilim ben bilsem ne işim var burda
Evet kızlar telliginiz şuan itibariyle işlere basliycak inşallah. Girişiyor. Her yer heryerde NERDEN basliycami bilsem girisecem
Gel hele nazlanma bı yerden basliyak on dakika sonra rapor verek birbirimizeHayır NEDEN yani ısrarlatek başlayamıycan dibindeyim böğün oda oda takip edicem
15 olsun bari 14:00 da uçarımGel hele nazlanma bı yerden basliyak on dakika sonra rapor verek birbirimize
Yatak odası ni topladım. Bir paket çamaşır katladim.wc yıkadımKelebek gibi uçar arı gibi..... tamam tamam bunu yapmıycam
Hain domdomBu kadar millete gaz ver. Sonra totini devir yat. Ha ha
Kız sen üşeniyorum neyi diyodun. İşi bitirmisin maşallahCocuk odalari supurulup silindu oglumun bilgisayari ekrani klavyesi dezenfekte edildi. Masasi silinip toplandi.
Halisi silkelendi . Yatak ortuleri vs silkelenip , kirlenenler degistirildi.
Yatak odasi ayni sekil temzilendi. Supruulup silindi. Ortuler yeni serildi. Gardirop cami sirkeli su ile silindi.
Holu kaldirdim. Sildim kuruyor.
Tuvaleti banyoyu yıkadım.
Bi mola verem dedim.
Bu arada herifi markete tek yolladim, bana dio sende gel yok isim var benim didim temizlk muhim
Boşver hepsi aynı. Sen işine bak o ciklasin dursunKoca kisisinin ben temizlik yaparken bana bakip "cik cik cik, kafayi yemis bu kadin" demesi
Temzilemiyim de b*kunuzla kokun
Ne zaman kiymet bilecekler?
Benim ev ufarak ondan rahatim ama o bile gozumde buyuyorKız sen üşeniyorum neyi diyodun. İşi bitirmisin maşallah
Kuru faslye isladim geceden. Ilikli kemikle pisiricem. Malum erkeklerin en sevdigi ikili kuru fasulye pilavAksama ne yemek yapacaksınız bize de fikir olsun
Ödül yemek yaniKuru faslye isladim geceden. Ilikli kemikle pisiricem. Malum erkeklerin en sevdigi ikili kuru fasulye pilavgomule gomule yesin
Odulu hak ettimi bilmem ama; yemekle idare etsin tum gun yoruluyom aksam ugrasamiomÖdül yemek yani
Senbusek YAPACAM bakalımAksama ne yemek yapacaksınız bize de fikir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?