Gülmekte ne ilgisi var bonus ? Ha biz şey deriz çok güldük ağlamayız inşallah gibisinden öyle bir şey mi ?Başım gittikçe arttı dolunaydan oldu belki de dün gülmüştüm iyi halt ettim şu an çok ağrım var
Yok kız dolunaylarda tutulmalarda insanlar etkileniyormuş ya ona güldüm görmedin mi mesajıGülmekte ne ilgisi var bonus ? Ha biz şey deriz çok güldük ağlamayız inşallah gibisinden öyle bir şey mi ?
HAyır bunları yaşamam için dolunaya gerek yok ki el muzaffer daima
Yok görmedimYok kız dolunaylarda tutulmalarda insanlar etkileniyormuş ya ona güldüm görmedin mi mesajı
Terazi yok o zaman beni etkilemiyor assfgjjjkbi daa gülmiycem
El muzaffer daimaYok görmedimbenimde başım ağrıyor dolunaydan mı ötürü yani
Anlıyorum hayal...Terazi yok o zaman beni etkilemiyor assfgjjjk
Gülmekte ne ilgisi var bonus ? Ha biz şey deriz çok güldük ağlamayız inşallah gibisinden öyle bir şey mi ?
Anlıyorum hayal...
Dün Küya kv bana yemek yapacaktı sağolsun geldi ama oruçtan çok hali yoktu yemekleri hazırlığı herşeyi ben yaptım ekstra bide bebek bak akşam ilaçlar bile geçiremedi baş ağrımı mutfağı evi öylece bıraktım sabah toparladım evi 20 gündür doğumdan beri süpürme silme görmedi hep robotla geçiriyorumBugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Çöpleri çıkardım
Robot evi süpürdü
İnceden bi ıslak mendille toz aldım
2 posta çamaşır makineye attım
Çamaşırlığa onları serdim
Akşam yemeği yaptım
(Dünden taze fasülye
Fırında makarna)
Eşim tuvaletleri çamaşır suyuyla yıkadı
.
Mutfağım topsuz temiz bulaşıklar yerleşmeyi kirliler kaldırılmayı bekliyor ama benim belim artık finişto verdiyarın kv gelecekmiş bize iftara gelmek istiyorlarmış eşimde annesine gel sen yap yemeği bebek var durmuyor hiç feraceli yapamaz size demiş canım kocam arada beni şok ediyor yarın gelip yemekleri o yapacakmış bakalım yorgun olmasam güllaç yapacaktım ama bebeğim yarın durursa artık yarın yaparım
Çok üzüldüm pinhan…Anneannem vefat etti.
Kıymetlim, ailemin tek büyüğü.
Biraz daha büyüdüm şimdi.
Birer fatiha gönderirseniz memnun olurum.
Pamuk anneanemin ruhuna... Hurinaz ismi.
92 yaşındaydı.
Ne kadar çok anımız vardı tahmin edersiniz.
Allah razı olsun şimdiden.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sabırlar diliyorum pinhan başınız sağolsunAnneannem vefat etti.
92 yaşındaydı.
Başınız sağolsun Rabbim bugünlerin hürmetine onu merhametiyle karşılasın mekanı cennet olsunAnneannem vefat etti.
92 yaşındaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?