- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
Gel loram gel. Sensiz tadı yok. Bonus kaynboldu gitti. Ev işi yapıyor arı gibi kelenbek gibi. Ben çok şükür buralardayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel loram gel. Sensiz tadı yok. Bonus kaynboldu gitti. Ev işi yapıyor arı gibi kelenbek gibi. Ben çok şükür buralardayım
Kahve içtin miyatıyorum ben kalkamadim![]()
ayıpsınKahve içtin mi
Ben de dün yıkadım mutfak kaldı benim oraya girecem. Gel bir saat maraton edekayıpsıncocuklari yikayim girince de banyoyu temizleyim iyice suyla ugrasirsam belki acılırım
Hayallerin gerçek olsunTeşekkür ederim. Fibromiyaljiden kurtuldum nickini sayende değiştirdim.
Bugün yapılanlar
Yatağı topladım
Evi süpürüp sildim
Banyoyu yıkadım
Banyonun aynasını sildim
Yemek yaptım
Bulaşığı yıkadım
Ocağı sildim
Hazırlanıp işe gidicem şimdi.
Günaydın
Yaptıklarım;
-eşim bir süredir ekmek istiyordu, ekmek yaptım pişiyor
-bir makine çamaşır yıkandı astım
-yatağı düzelttim
Yapılacaklar;
-geçikmeli kahvaltı hazırlanıp yapılcak
-mutfak toparlanıcak
-lavabolar temizlenicek
-yemek yapılacak
Nego tavuk yaparım yarın dedim ama yaprak çıkarmış oldum
babamada gönderirim yarında yer dedim.
Sırtımı unuttum tabi.
Macera işte benimkide :)
Selamlar herkese büyük temizlik startını verdim erkendenşu sandalyeleri kaldırmak onlara öyle bakmak bile mutlu etti beni
enerjim gücüm yetse çok şey yapmak istiyorum ama
Bugün neler yaptım
Sabah kahvaltı hazırladım
Sofrayı topladım
Bulaşıkları makinaya dizdim çalıştırdım
Salonun halısı süpürdüm kaldırdık
Holün ve yatak odasının da halılarını süpürüp kaldırdım
Boş evi süpürme keyfi
Her yeri süpürdüm
Market market gezdim de bi kosla tül bulamadım istediğim detwrjanıda bulamadım modum düştü
Bir kahve molası vermiştim şimdi kalkıp lahana sarıcam ilk kezumarım saatlerimi almaz
Herkese kolay gelsin![]()
Enerjini özlemişimYemek dediğime bakma humusu çaktım herife yesin işte![]()
Kızlar selamün aleyküm
Kahvaltı hazırladım bulaşıkları dizdim
Yatakları topladım, duşakabini üstten temizledim. Yatak odası ve koridorların tozunu alıp sildim.
Şimdilik bu kadar
Ellerinize sağlıkCocuk odalari supurulup silindu oglumun bilgisayari ekrani klavyesi dezenfekte edildi. Masasi silinip toplandi.
Halisi silkelendi . Yatak ortuleri vs silkelenip , kirlenenler degistirildi.
Yatak odasi ayni sekil temzilendi. Supruulup silindi. Ortuler yeni serildi. Gardirop cami sirkeli su ile silindi.
Holu kaldirdim. Sildim kuruyor.
Tuvaleti banyoyu yıkadım.
Bi mola verem dedim.
Bu arada herifi markete tek yolladim, bana dio sende gel yok isim var benim didim temizlk muhim![]()
Gazi verdim. Biraz zor oldu. Baya bir konuştuk sonunda kahveyi yapınca biliyor kaçınılmaz son. Gitti daha iki üç saat gelmez o
En zoru ödevcocukları yıkadım
banyoyu temizledim
evi süpürdüm cocuklarin ödevleri yaptirilcak![]()
hemde nasil. ödevden de zoru etkinlik var bide. çivi çakacaz tahtaya koli lazim o yok bakkala gidicem bide koli istemeyeEn zoru ödev![]()