Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun

o zaman bu kadar stresli değildim. Çocuk çoğaldıkça her şey birbirine girdi
Herseyı oluruna bırak Anka stres yaptıkca hersey daha da sarpasarıyor oldugu kadar olsun hersey hıc birsey senden ve saglıgından daha onemlı degil
Hoşbuldum canım gercekten bende sessiz sessiz çok faydalandım

Cok gecmıs olsun

Geçmiş olsun,korona olabilirsiniz:/ bel ağrısı da yapıyor

Allah razı olsun
Hasta olunca az çok yemek vs yapabiliyor insan. İlk kez belim tutuldu. WC ye gidemiyorum. Yemek yemek için oturmuyor bile insan. Sağlığımız için ne kadar şükretsek az.
Yarın artık birşey almam lazım, geçer diye bekledim geçmedi.

Bugünlerde pek iş yapamaz oldum.
Detaylı temizlik yapmayı özledim.
Hemen akşam oluveriyor.

Bugün ki yaptıklarım çamaşır bulaşık yemek ev süpürme bu kadarcık.

Hiç halim yok sanki.
Yarın daha canlı olurum inşallah. Bugun ki ödevi de Yarın yapicam

Geçmiş olsun,korona olabilirsiniz:/ bel ağrısı da yapıyor
Öyle mi dersiniz. Aslında durup dururken tutuldu belim ama bu kadar hareketi engelleyecek kadar ağırır mı
Eşimde hasta kusuyor onun da midesi kötü. Korktum şimdi düşününce.

Aynen öyle valla teşekkür ederim amann emziriyorım nasılsa diye diye hep bırakıyorum 13 aylık oldu kızım ben hala dogum kilomdayım

Merhaba, herkese iyi akşamlar. Uzun zamandır foruma giremedim. Son zamanlarda çalışma saatlerimde artış oldu. Neredeyse günümün dörtte üçü iş ile geçiyor. Artık pazar günleri de çalışmaya başlamamla birlikte o gün yemek yapabiliyorsam kendimi çok şanslı hissediyorum. Nego özür dileyerek bir süre buralardan uzaklaşmak zorunda olduğumu belirtmek isterim. Ne kendime, ne aileme, ne de evime ayıracak yeterli zamanım şu an için malesef yok. Sizin ve diğer arkadaşlarımızın motive etmesi sayesinde uzun bir süre temiz ve düzenli bir şekilde bu süreci geçirdim. Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Hayatıma dokunduğunuz için minnettarım.
Ayrıca yeni yılda sağlık, huzur, mutluluk diliyorum. İyi akşamlar diliyorum.

Öyle mi dersiniz. Aslında durup dururken tutuldu belim ama bu kadar hareketi engelleyecek kadar ağırır mı
Korkutmak için demiyorum ama tedbirli olmanda fayda var.Eşinin belirtileri de uyuyor:/

İyi akşamlar bende tüm evi topladım çay yemek Faslı şimdilik bitti inşallah
Annem hastalanmış midem kötü diyor tansiyonu da çıkmış biraz sürekli çıkarıyor acile gidelim dedik ama yasak mis gidemedik ambulans istemiyor acaba kekik suyu icirsek tansiyonu daha çok cikarmi

Umarım iş yükün hafifler,eski günlere dönersin.Ne zaman istersen bekleriz
Bilmukabele

Hayırlı akşamlar
Bugün fazla iş yapmadım. Ama şu yeni çıkan 5 saniyede çıkarıyor denen yağçözücüden aldım. O gazla da fırını ve arkasındaki fayansları sildim. Yetmedi banyoya girdim. Çamaşır makinesini çekip arkasını temizledim. Klozet, lavabo, küvet, banyoda neresi varsa temizledim. Biraz uzun sürdü ama güzel oldu heryeri çıkarmıyor ama. Bazı yerleri de domestosla yıkadım.

Geçmiş olsun canım,annen dönmedi mi yurt dışına? Acil durumlar için de yasak mı ki? Bence götürseniz iyi olur,tansiyon bu

Geçmiş olsun canım,annen dönmedi mi yurt dışına? Acil durumlar için de yasak mı ki? Bence götürseniz iyi olur,tansiyon bu
Bu öz annem canım diğer annem üvey abim de öz onlar birlikte yurt disindalar. Anca ambulans gönderiyorlar mis canım araçla gidemezsiniz dediler annem de gitmem ambulansla diyor kiramadik inadını

Bu öz annem canım diğer annem üvey abim de öz onlar birlikte yurt disindalar. Anca ambulans gönderiyorlar mis canım araçla gidemezsiniz dediler annem de gitmem ambulansla diyor kiramadik inadını
Geçmiş olsun evde yapılabilecek bişeyler tansiyon için sarımsak duydum ama yalnışta yönlendirmek istemem tansiyon önemli

Geçmiş olsun evde yapılabilecek bişeyler tansiyon için sarımsak duydum ama yalnışta yönlendirmek istemem tansiyon önemli
Bişey yediremedik ki bekliycem biraz daha olmaz sa cagircam artık ambulans çok sağol canım aynen önemli Allah korusun

Kotu dusunme canım ınsallah degılsınız dır
Rabbım tez zamanda feraha erdirsin ınsallah
Gecmıs olsun canım kekik suyunu bende duydum tansiyon ıcın

Bişey yediremedik ki bekliycem biraz daha olmaz sa cagircam artık ambulans çok sağol canım aynen önemli Allah korusun
Bişeyler yemeye çalışsa iyi olur aslında sonrasında da yatıp biraz dinlendirsin vücudunu. Evet bi takip et olmadı çağır canım ama gerek kalmaz inşallah anlık çıkmıştır öyle düşer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…