Sağol canım, inşallahKolay gelsin canım afiyetle yemek nasip olsun
Geldim geldim.dağınıklığımla geldim hemi deSokağa çıkma yasağı olunca akın akın alışveriş yapıyor dimi millet
Paketin de yenilenmiş,dahs çok gel
Hamdolsun canım aynı bende,evde yuvarlan dur
İçindeki boşluğa bi süre sonra alışıyor insan canımİyi olmaya çalışıyorum işte limonsuz uğraşıyorum
İçindeki boşluğa bi süre sonra alışıyor insan canım
Aklımda annene dair bi anı kaldı. Sana oturmaya gelmişti ve nasıl hamarat kızım var benim demişti. Çok titiz olduğunu yazmıştın. Gurur duymuştum kendinle, benim de çok hoşuma gitmişti.
İçin daraldıkça güzel şeyleri düşün bonusum.
Bugün yapılanlar
Yatağı topladım
Evi süpürüp sildim
Banyoyu yıkadım
Banyonun aynasını sildim
Yemek yaptım
Bulaşığı yıkadım
Ocağı sildim
Hazırlanıp işe gidicem şimdi.
Başın sağolsun anneciğinin mekanı cennet olsun, ben acını hatırlatmamak için hiç bişey diyemedim geldiğimdeEvet temizlik yapmıştım yeni oda kendi titiz çok severdi temiz evi.
Bu boşluğa nasıl alışılıcak bilmiyorum herkes nasıl alıştıysa bende alışıcam illaki.
Rahmetli demek garip geliyo zoruma gidiyo haşa ölümü sorgulamak gibi olmasın diye dile getirmek istemiyorum.
Öyle işte limonsuzum ❤
Başın sağolsun anneciğinin mekanı cennet olsun, ben acını hatırlatmamak için hiç bişey diyemedim geldiğimde
Gecmis olsunnAllah razı olsun
Hasta olunca az çok yemek vs yapabiliyor insan. İlk kez belim tutuldu. WC ye gidemiyorum. Yemek yemek için oturmuyor bile insan. Sağlığımız için ne kadar şükretsek az.
Yarın artık birşey almam lazım, geçer diye bekledim geçmedi.
Kötü mü halaNego tavuk yaparım yarın dedim ama yaprak çıkarmış oldum babamada gönderirim yarında yer dedim.
Sırtımı unuttum tabi.
Macera işte benimkide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?