• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ahhh negommm can negommm bulaşıklar tamam ama elde yıkanacak 2 tencerem var, bi de elimde yıkadığım saklama kapları yerleşecek. Oğlanı uyuturken uyumuş kalmışım uyandım koşa koşa markete gittim geldim kahve içip kalan tencereleri halledip atıcam foto🤗🤗

Yaymazmı bilimsel bi gerçek dağınıklık ruhu hasta ediyor.

Fm çok zor biliyorum ama buna mahkummuşsun gibi düşünme. Beslenmeyle alakalı hafifleyebiliyor moralini düzgün tut kimse için mutsuz olma.
sağolun sizde de mi var. Ben düşünce yapımı değiştirerek ve hep pozitif olmaya çalışarak baya yenmistim. Babam KOAH hastası 63 yaşında hala çok sigara içiyor. Birde esnaf her gün dükkana gidiyor. Onun maske bile takmamasi lazım. Ama ben ona hiç bir şey anlatamıyorum. Zaten 15 yıldır Hasretim ona neredeyse hep senede bir gidebildim. Bu üzüntü korkular anksiyete,depresyon,fibromiyalji kardeşliğini birde yeme bozukluğunu güçlendiriyor. yazarken gözlerimden yaş aktı. Kimse uzulmesin. Buradaki manevi hava güç samimiyet beni çukurdan çıkardı tekrar. İnşallah gene yenecegim.

sağolun sizde de mi var. Ben düşünce yapımı değiştirerek ve hep pozitif olmaya çalışarak baya yenmistim. Babam KOAH hastası 63 yaşında hala çok sigara içiyor. Birde esnaf her gün dükkana gidiyor. Onun maske bile takmamasi lazım. Ama ben ona hiç bir şey anlatamıyorum. Zaten 15 yıldır Hasretim ona neredeyse hep senede bir gidebildim. Bu üzüntü korkular anksiyete,depresyon,fibromiyalji kardeşliğini birde yeme bozukluğunu güçlendiriyor. yazarken gözlerimden yaş aktı. Kimse uzulmesin. Buradaki manevi hava güç samimiyet beni çukurdan çıkardı tekrar. İnşallah gene yenecegim.

Bi ağrıyla dr a gittiğimizde fiziksel bi sebep yoksa psikolojiye bağlanıyor.
Fiziksel sebeplerim var o yüzden fm ile ilgisi yok benimkilerin.
En son bi kas romatizması olabilir dedi biri gidip araştırılması lazımdı.
Yakın bir arkadaşımda var sıkıntılı bi durum.
İnsanlara karşı sürekli bi yerinin ağrıdığını söylemek bi müddet sonra onları buna alıştırıp duyarsızlaştırıyor.
Bu sefer uzaklaşıyorsun anlaşılmayınca.
En çok üzüldüğüm bu durumda çocuklar oluyo hep bi yeri ağrıyo annemin demeleri annemiz hasta demeleri bitiriyor beni.

Üzüldüğüm sıkıldığım zamanlarda vucudum kitleniyor sanki.

Baban için üzüldüm endişeni çok iyi anlıyorum ama sen ne yaparsan yap onun davranışına başına gelebilcek tehlikelere hiç bi etkin olmayacak.
Büyükler bildiğini okuyo bazen dua etmekten başka çare yok.
Sen annesin sana muhtaç bi çocuk var sende onun herşeyisin.

Kendine iyi bak toparlan depresyon çukuruna düşme. Kötü hissederiz geçer allahın izniyle depresyondayım diye düşünmek daha dibe çeker insanı.

Bi ağrıyla dr a gittiğimizde fiziksel bi sebep yoksa psikolojiye bağlanıyor.
Fiziksel sebeplerim var o yüzden fm ile ilgisi yok benimkilerin.
En son bi kas romatizması olabilir dedi biri gidip araştırılması lazımdı.
Yakın bir arkadaşımda var sıkıntılı bi durum.
İnsanlara karşı sürekli bi yerinin ağrıdığını söylemek bi müddet sonra onları buna alıştırıp duyarsızlaştırıyor.
Bu sefer uzaklaşıyorsun anlaşılmayınca.
En çok üzüldüğüm bu durumda çocuklar oluyo hep bi yeri ağrıyo annemin demeleri annemiz hasta demeleri bitiriyor beni.

Üzüldüğüm sıkıldığım zamanlarda vucudum kitleniyor sanki.

Baban için üzüldüm endişeni çok iyi anlıyorum ama sen ne yaparsan yap onun davranışına başına gelebilcek tehlikelere hiç bi etkin olmayacak.
Büyükler bildiğini okuyo bazen dua etmekten başka çare yok.
Sen annesin sana muhtaç bi çocuk var sende onun herşeyisin.

Kendine iyi bak toparlan depresyon çukuruna düşme. Kötü hissederiz geçer allahın izniyle depresyondayım diye düşünmek daha dibe çeker insanı.
çok haklısınız. Fm ile ilgili de benim ağrılar için tüm fiziksel sebepler mevcut skolyoz,boyun duzlesmesi+ fıtığı hatta bir omzum yüksek duruyor bu yüzden kafam sağa yatik gibi görünüyor. Bütün bunlara rağmen fibromiyalji teşhisi konuldu. Bence farklı bir doktora daha gidin

Sabah kalktığımda az vardı şimdi arttı boynum tutulmuş bi kısmı sırtıma vuruyo ilaç aldım jel sürdük çabuk geçer inş
Gecmıs olsun canım sıcak havlu mu koysan
Yetişmez ama neyse kalkim bari :işsiz: zahmet de olacak ama :işsiz: kalkmışken bi un helvası yapayım az daha bulaşık çıksın canımı çektirdiler :işsiz:
Kız dıyet ne oldu kampa gırdıydınjz hanı😀
Bende bugun hiç bi iş yapamıyorum eşim evde kahvaltıyı 12 de yaptık kızımı uyuttum şimdi kahve iciyoruz, sürekli bişeyler yemek istiyor bulasık hiç bitmiyor. Güya diyete basladım🙈Eki Görüntüle 2751700
Diyete baslanınca illa bozulacak fırsatlar cikiyor canım afiyet sıfa olsun yag olmadan yansın gitsin 😊
Merhaba hanımlar öncelikle hakkınızı helal edin. Ben uzun bir süre konunuzu sessiz sessiz takip ettim bana çok faydanız oldu sayenizde yapmayı ertelediğim işleri sizi okuyarak gaza gelerek hep yaptım bi düzene girdim. Artık bende aranıza katılıp yaptıklarımı yazmak daha düzenli bir hayata başlamak istiyorum sizde kabul ederseniz. Tabi ibadet düzenimi bir türlü oturtamadım 😞 burda sizinle onuda düzelteceğime inanıyorum🙏🏼 Hayırlı sağlıklı seneler bu arada💕
Hosgledın canım bende buranın faydasını gorenlerdeım🌸
Rabbım sıfa versın tez zamanda sıkıntınızı alıp sızı feraha erdirsin ınsallah

Bu saate kadar neler yaptım

▶Kahvaltı hazırladım
▶Yataklar toplandı
▶Makınaya camasir attım( bende camasir ▶bitmiyor nedense)
▶Bulasık makınası bosaltılıp kirliler yerlestırıldı
▶2 gundur evi supur sil yapmıyordum evi silip supurdum
▶5 6 parca kıyafet vardı cocukların onları katlayıp yerlestrdım
▶Camasırlari astım
▶Bi kahve yapıp ıctım
▶Aksam yemegını hazırladım
▶Mutfaktaki çekmeceleri duzenledım

Şimdilik bu kadar

Negom ben sadece mutfak tezgahini dezenfekte ettim odevden olar mi?🥰
Bir de ustun koru ortaligi toparladim. Simdi yemek yicez..

Bende yapayım yarın 👀
Tarif atayım😄
Ahhh negommm can negommm bulaşıklar tamam ama elde yıkanacak 2 tencerem var, bi de elimde yıkadığım saklama kapları yerleşecek. Oğlanı uyuturken uyumuş kalmışım uyandım koşa koşa markete gittim geldim kahve içip kalan tencereleri halledip atıcam foto🤗🤗
Tamam😌
İnşaallah🤗
Benim Oncelıkle Bazanın altına girmem gerekte vakumlu hurc almam lazım en once 🙈
Hemen al beraber başlayalım😅
Negom ben sadece mutfak tezgahini dezenfekte ettim odevden olar mi?🥰
Bir de ustun koru ortaligi toparladim. Simdi yemek yicez..
Olur canım😊

Gecmıs olsun canım sıcak havlu mu koysan

Kız dıyet ne oldu kampa gırdıydınjz hanı😀

Diyete baslanınca illa bozulacak fırsatlar cikiyor canım afiyet sıfa olsun yag olmadan yansın gitsin 😊

Hosgledın canım bende buranın faydasını gorenlerdeım🌸

Rabbım sıfa versın tez zamanda sıkıntınızı alıp sızı feraha erdirsin ınsallah
Hoşbuldum canım gercekten bende sessiz sessiz çok faydalandım 🤗

Kızlar silme ve toz alma işlemi bitti daha sonrasında kullanmadığım oturma odamın önünden geçerken şöyle bi göz attım değişiklik ampülü yandı hemen 🤭 ve kendime iş çıkarıp koltukların vs yerini değiştirdim bu sayede altılarını bi güzel temizledim🥳 şimdi yemek yiyip banyoyuda temizleyip çay faslıyla kapanışa 🦦

İyi akşamlar.
Benim belim inanılmaz ağrıyor. 2 gündür bardk kaldıramadım. Sağolsun eşim benden hasta. İkimizde yatıyoruz. Yarın eşimi eczaneye yollamaya çalışıcam. Kas gevşetici falan alması için.
Her yerde bulaşık var. Temiz bulaşık stokumuz da bitti :)

Back
X