• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

O zaman başkanınız Nego Nego da kabul ederse, ben şimdiden yaptıklarımı yapacaklarımı yazayım;
Yaptıklarım;
-Banyo paspaslarını ve tüm temizlik bezlerini yıkayıp astım
-yatağı düzeltip ortalığı toparladım
-Kahvaltı hazırladım sonrada bulaşıkları makineye yerleştirdim.
-mutfak halısını makinede yıkayıp astım
-evi süpürdüm
-eşle kahve molası verdim.
Yapacaklarım;
-Toz almak
-yerleri silmek
-yemek yapmak
-banyoyu yıkamak

Merhaba hanımlar öncelikle hakkınızı helal edin. Ben uzun bir süre konunuzu sessiz sessiz takip ettim bana çok faydanız oldu sayenizde yapmayı ertelediğim işleri sizi okuyarak gaza gelerek hep yaptım bi düzene girdim. Artık bende aranıza katılıp yaptıklarımı yazmak daha düzenli bir hayata başlamak istiyorum sizde kabul ederseniz. Tabi ibadet düzenimi bir türlü oturtamadım 😞 burda sizinle onuda düzelteceğime inanıyorum🙏🏼 Hayırlı sağlıklı seneler bu arada💕

Hoşgeldin

Yok ben ne zaman diyete başlasam kilo alıyorum vaz geçtim o yüzden :-)
O da güzel🤣
Merhaba hanımlar öncelikle hakkınızı helal edin. Ben uzun bir süre konunuzu sessiz sessiz takip ettim bana çok faydanız oldu sayenizde yapmayı ertelediğim işleri sizi okuyarak gaza gelerek hep yaptım bi düzene girdim. Artık bende aranıza katılıp yaptıklarımı yazmak daha düzenli bir hayata başlamak istiyorum sizde kabul ederseniz. Tabi ibadet düzenimi bir türlü oturtamadım 😞 burda sizinle onuda düzelteceğime inanıyorum🙏🏼 Hayırlı sağlıklı seneler bu arada💕
Merhaba,hoş geldin aramıza😊

kahvaltıyı hazırladım,topladım. Bulaşık makinesini çalıştırdım. çorba yaptım. Salonu süpÜrdüm. banyonun yerini ve lavabosunu temizledim. Daha birsey yapamam telafi dersim var. akşamda otururken börek sarayıM diyorum. Bir günde çok az is yapabiliyorum. Bu biraz uzuyor. Sol kolumda çok şiddetli bir ağrı ve sertlik var dua istiyorum arkadaslar

Back
X